- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
Yediiklim Eğitim Yayıncılık - KPSS Eğitim Bilimleri Çek Kopart Y.T. (2011)
Data KPSS 2011 Tarih Konu Anlatımlı (A'dan Z'ye)
bunları al derim ben. çözmedim ama bakmıştım kitapçıda.
yediiklimden başka eğitim kaynağn yoksa seç yediiklimi.
soru çeşidi olur
bugün ales çıkmış sorular kitabı aldım.
ama çalışmalarımı bi sıraya koymam lazım işte.
matematikten çok boşladım, hala rasyonel sayılardayım :26: hem ales için çalışırken Kpss ye de çalışmış olurum.
Yüksek lisans da düşünmeye başladım, üstüne para verseler istemem derdim ama bi giricem. en az 85 falan almam lazım bi şansım olması için.
Hacettepe Odtü gibi yerlere başvurmuycam, almazlar benigözüm küçük üniversitelerde
teşekkür ederim dove
yediiklimi aldım datanın da tarih ve coğrafya soru bankasını aldım.uzman kariyerin eğitimini de aldım bu arada.
netten aldım bakalım ne zaman gelirler :26:
farklı sorular çöziyim diyorum hep yargı ihtiyaç çözüp durdum
güle güle çöz :))
ben de ihtiyaç ve pegem biraz da yediiklim çözdüm hep. daha gelemedim yargıya. offf yarın okul var.. öğrenci olmaktan çok sıkıldım yahu...
vallahi hem kpssye çalışıp hem yüksek lisansı düşünenlere gıpta ile bakıyorum.
ben bi tanesi yeter mantığındayım.devlete sırtımı yaslıyım elime kitap almıcam diyorum hatta
nişanlım atandı hala üds kpds çalışcam diyo şaşırıyorum
ama eğer istiyorsan yaparsın dove..
zor ama imkansız değil..
büyük üniversite olmaması daha iyi bence..
ben tezsizi kocaeliden aldım da ne oldu elimde patladı resmen
bi yılda bitecek şey uzadı tek dersten 1 yılım gitti
ales de çok zor bi sınav değil aslında.
matematiğin nasıl bilmiyorum ama çok zor sormuyolar bence
Senin tezsiz çok şanssızlık olmuş ya( kısmet böyleymiş, vardır bi hayır diyip geçmek lazım yine de.
Ya benim hiç aklımda yoktu ama ütopik bişey düşünüyorum.
Kpss den iyi puan alıp istediğim yerlere tercih yapma durumum olursa, tercihlerime yazmayı düşündüğüm yerdeki bir en fazla 2 üniye istediğim bölüme başvurmayı isterim.
Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi düşündüğüm bölüm. Çünkü en büyük hayalim bakanlık müfettişi olup liseleri teftiş etmek. İdealim gibi bişey.... 10 sene sonra kendini görmek istediğin yer sorusunun cevabı
Öğretmenlikten çok idarecilik, kağıt işleri, yönetim kısmı çok ilgimi çekiyor...
teşekkür ederim hep beraber çözücez inşallah
son yılındı sanırım bitti sayılır az daha dayan
benimki de bitmiş sayılmaz aslında bu dönem bi vize bi de finale gircem tezsizi bitircem inşallah
ama artık öğrencilerimin olması güzel bi duygu
evet tezsiz tam bi şanssızlıktı çok içim yandı ama atlattım
sen şimdi müfettiş olup biz öğretmenleri mi teftiş etcen bak sennn
güzel bi idealin var maşallah
inşallah ulaşırsın dove..
tabiki o duygu çok güzeldir muhakkak..
geçen yıl yarım dönem dersanede çalıştım. o kısacık zamanda bile bazı öğrencilerim hala arayıp soruyolar.. insan kendini çok farklı hissediyor. bi çocuğun hayatında güzel bi etkin var, bi yerin var, bi izin var.. ne güzel...
vallahi öyle..
resmen mutlu ediyorlar beni..
sanırım ben de onları
geçen sınıftan çıkıyorum arkamdan bi öğrencim bağırıyo öğretmenim sizi çok seviyoruz siz bizim neşe kaynağımızsınız diye..
nasıl mutlu oldum anlatamam
ücretli falan da olsa güzel bir iş olduğunu düşünüyorum.
bunca emeğin karşılığı boş değilmiş anladım.
bugün neler yaptığımı da yazayım..
bu saatten sonra başka bir şey çalışamam sanırım belki vatandaşlık okurum
Rehberlik'ten tarihi gelişimi,kapsamı,psikolojik danışma ve birey tanıma tekniklerini çalıştım.
ÖYT: 45 soru
Ölçme: 50 soru
Tarih'ten İlk Türk İslam Devletleri tekrar + 52 soru
Coğrafya: 32 soru
İnşallah haftaiçi de çalışabilirim
canım karamsar düşünme bende atanırsam eşimi bırakıp gidicem çoğu arkadaşım bu durumda yalnız değiliz ama atandıktan sonraki rahatlıcaz o güzellikleri düşün sınava 4 ay kaldı hemen çalışmalara başlamalısın canım bu yıl 72 puanla kapandı resim ağustosta çok alım olucağı söyleniyor daha yüksek alırsak eşlerimize yakın yerler bile olabilir
Dafnemcim çok saol ilgine.Evlenirken artık sınava girmem diye kitap dergi vs hiç getirmedim.Nerden başlarım nasıl yaparım,yapabilirmiyim hiç bilemiyorum.matematiğimde pek yok ama belki eşim çalıştırır.Sınav başvurusu nezaman?Konularda çok,yetişirmi acaba?pufff
benim hayatımı değiştiren 6. sınıftaki Türkçe öğretmenimdi. O kadar diyorum yani
Hayran olmuştum kadına. Bi gün dersten sonra yanına gidip ben de sizin gibi öğretmen olucam dedim.
O beni belki hatırlamıyodur şimdi, ama bilse onun o ders işleyişi, kişiliği, bize davranışları sayesinde ben bu yola girdim
bence sen de işini çok iyi yapan bir öğretmensin....
Tebrikler
ben de kaçayım da ölçmenin konu sonu testi kaldı. hemen çalışayım bu motivasyonu sağlamışken..
iyi geceler millet. çalışmayı ihmal etmeyin
bu arada sbl59 geçmiş olsun, fstklkurabye nerlerdesin, ses ver...
taaa mayısta başvuru..
yetişirsin. günde 2 saat eğitim çalışsan biter bence
canım bu yıl atanan arkadaşımdan örnek vereyim diğer branşlar farklı olabiliyor puanlar falan eğitimden 90 net gk-gy 80 net yaparak 75 puan aldı kadrolu atandı mat.10-12 neti vardı dove' dediği gibi günde 2 saat çalışsan yetişir önce konu çalışıp bol soru çöz derim burda arkadaşların yazdığı kitap tavsiyeleri var incele derim canımDiğer konuları napıcam dove.nerden nsl çalışayım.Mesela hangi konudan-dersten kaç net ortalama çıkarmam gerekir
bugün neler yaptığımı da yazayım..
bu saatten sonra başka bir şey çalışamam sanırım belki vatandaşlık okurum
Rehberlik'ten tarihi gelişimi,kapsamı,psikolojik danışma ve birey tanıma tekniklerini çalıştım.
ÖYT: 45 soru
Ölçme: 50 soru
Tarih'ten İlk Türk İslam Devletleri tekrar + 52 soru
Coğrafya: 32 soru
İnşallah haftaiçi de çalışabilirim
çok güzel çalışıyosun sen canım
ben sadece tarih osm. ıslahatlar çalışıp 137 soru çözdüm mat.yine ertelendi offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?