2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

teşekkür ederim dove
yediiklimi aldım datanın da tarih ve coğrafya soru bankasını aldım.uzman kariyerin eğitimini de aldım bu arada.
netten aldım bakalım ne zaman gelirler :26:
farklı sorular çöziyim diyorum hep yargı ihtiyaç çözüp durdum

vallahi hem kpssye çalışıp hem yüksek lisansı düşünenlere gıpta ile bakıyorum.
ben bi tanesi yeter mantığındayım.devlete sırtımı yaslıyım elime kitap almıcam diyorum hatta
nişanlım atandı hala üds kpds çalışcam diyo şaşırıyorum
ama eğer istiyorsan yaparsın dove..
zor ama imkansız değil..
büyük üniversite olmaması daha iyi bence..
ben tezsizi kocaeliden aldım da ne oldu elimde patladı resmen
bi yılda bitecek şey uzadı tek dersten 1 yılım gitti
ales de çok zor bi sınav değil aslında.
matematiğin nasıl bilmiyorum ama çok zor sormuyolar bence

güle güle çöz :))
ben de ihtiyaç ve pegem biraz da yediiklim çözdüm hep. daha gelemedim yargıya. offf yarın okul var.. öğrenci olmaktan çok sıkıldım yahu...

güle güle çöz :))
ben de ihtiyaç ve pegem biraz da yediiklim çözdüm hep. daha gelemedim yargıya. offf yarın okul var.. öğrenci olmaktan çok sıkıldım yahu...

teşekkür ederim hep beraber çözücez inşallah
son yılındı sanırım bitti sayılır az daha dayan
benimki de bitmiş sayılmaz aslında bu dönem bi vize bi de finale gircem tezsizi bitircem inşallah
ama artık öğrencilerimin olması güzel bi duygu

Senin tezsiz çok şanssızlık olmuş ya ( kısmet böyleymiş, vardır bi hayır diyip geçmek lazım yine de.
Ya benim hiç aklımda yoktu ama ütopik bişey düşünüyorum.
Kpss den iyi puan alıp istediğim yerlere tercih yapma durumum olursa, tercihlerime yazmayı düşündüğüm yerdeki bir en fazla 2 üniye istediğim bölüme başvurmayı isterim.

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi düşündüğüm bölüm. Çünkü en büyük hayalim bakanlık müfettişi olup liseleri teftiş etmek. İdealim gibi bişey.... 10 sene sonra kendini görmek istediğin yer sorusunun cevabı

Öğretmenlikten çok idarecilik, kağıt işleri, yönetim kısmı çok ilgimi çekiyor...

evet tezsiz tam bi şanssızlıktı çok içim yandı ama atlattım

sen şimdi müfettiş olup biz öğretmenleri mi teftiş etcen bak sennn
güzel bi idealin var maşallah
inşallah ulaşırsın dove..

tabiki o duygu çok güzeldir muhakkak..
geçen yıl yarım dönem dersanede çalıştım. o kısacık zamanda bile bazı öğrencilerim hala arayıp soruyolar.. insan kendini çok farklı hissediyor. bi çocuğun hayatında güzel bi etkin var, bi yerin var, bi izin var.. ne güzel...

evet tezsiz tam bi şanssızlıktı çok içim yandı ama atlattım

sen şimdi müfettiş olup biz öğretmenleri mi teftiş etcen bak sennn
güzel bi idealin var maşallah
inşallah ulaşırsın dove..

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah canım.
hayatta hep bi amaç koydum şimdiye kadar.
güdülenmemi sağlıyo valla
ortaokula başladığımda ben öğretmen olmak istiyorum dedim, hayat buralara getirdi işte.
bundan sonrasında da gerçek olur veya olmaz ben bi hedef koyuyorum kendime. olursa ne ala, olmazsa pekala

vallahi öyle..
resmen mutlu ediyorlar beni..
sanırım ben de onları
geçen sınıftan çıkıyorum arkamdan bi öğrencim bağırıyo öğretmenim sizi çok seviyoruz siz bizim neşe kaynağımızsınız diye..
nasıl mutlu oldum anlatamam
ücretli falan da olsa güzel bir iş olduğunu düşünüyorum.
bunca emeğin karşılığı boş değilmiş anladım.

bugün neler yaptığımı da yazayım..
bu saatten sonra başka bir şey çalışamam sanırım belki vatandaşlık okurum

Rehberlik'ten tarihi gelişimi,kapsamı,psikolojik danışma ve birey tanıma tekniklerini çalıştım.
ÖYT: 45 soru
Ölçme: 50 soru
Tarih'ten İlk Türk İslam Devletleri tekrar + 52 soru
Coğrafya: 32 soru
İnşallah haftaiçi de çalışabilirim

benim hayatımı değiştiren 6. sınıftaki Türkçe öğretmenimdi. O kadar diyorum yani
Hayran olmuştum kadına. Bi gün dersten sonra yanına gidip ben de sizin gibi öğretmen olucam dedim.
O beni belki hatırlamıyodur şimdi, ama bilse onun o ders işleyişi, kişiliği, bize davranışları sayesinde ben bu yola girdim
bence sen de işini çok iyi yapan bir öğretmensin....

Tebrikler
ben de kaçayım da ölçmenin konu sonu testi kaldı. hemen çalışayım bu motivasyonu sağlamışken..

iyi geceler millet. çalışmayı ihmal etmeyin
bu arada sbl59 geçmiş olsun, fstklkurabye nerlerdesin, ses ver...

Dafnemcim çok saol ilgine.Evlenirken artık sınava girmem diye kitap dergi vs hiç getirmedim.Nerden başlarım nasıl yaparım,yapabilirmiyim hiç bilemiyorum.matematiğimde pek yok ama belki eşim çalıştırır.Sınav başvurusu nezaman?Konularda çok,yetişirmi acaba?pufff

taaa mayısta başvuru..

yetişirsin. günde 2 saat eğitim çalışsan biter bence

ayy çok teşekkür ederim
yeniyim acemiyim ama gerçekten çok severek yapıyorum.
öğrencilerimi,çocukları çok seviyorum her şeyden önce.
onları anlamaya çalışıyorum.faydalı olmak istiyorum ne biliyim öyle işte.
ve bir çocuk için öğretmeni gerçekten çok çok önemliymiş bir kez daha anladım.
tek bir iyi davranışla onları kazanabilir,bir kötü hareketle de kendine,dersine,okula küstürebilirsin.
gözünün içine bakıyolar çünkü onu farket,sev diye..
ben bugün çok konuştum ya sohbet topiği değil ki bu..
ceza alcam yine :18: :18:

teşekkür ederim kolay gelsin

Diğer konuları napıcam dove.nerden nsl çalışayım.Mesela hangi konudan-dersten kaç net ortalama çıkarmam gerekir
canım bu yıl atanan arkadaşımdan örnek vereyim diğer branşlar farklı olabiliyor puanlar falan eğitimden 90 net gk-gy 80 net yaparak 75 puan aldı kadrolu atandı mat.10-12 neti vardı dove' dediği gibi günde 2 saat çalışsan yetişir önce konu çalışıp bol soru çöz derim burda arkadaşların yazdığı kitap tavsiyeleri var incele derim canım

çok güzel çalışıyosun sen canım

ben sadece tarih osm. ıslahatlar çalışıp 137 soru çözdüm mat.yine ertelendi offff

pek çalışmadım ama olsun yine de yazıyım
tarih çalıştım 190 soru çözdüm
öytden sadece ilk konuya baktım
,ne kadar tembelimmm
iyi geceler kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…