2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Diğer konuları napıcam dove.nerden nsl çalışayım.Mesela hangi konudan-dersten kaç net ortalama çıkarmam gerekir

yediiklimin genel kültür ve yeteneğini beğeniyorum.
netler ve puan hesaplamalar hakkında pek bilgim yok.. branşın resimdi di mi? 2009 da 65 puanla atamanız olmuş (test kitabının başında yazıyordu)

türkçeden bol soru çözersin, tarih biraz ezbermiş. Coğrafya, mat ve anayasadan biraz çalışmaya başla şu sıralar

almayız... burda birbirimizi motive ediyoruz. çok alakasız şeylerden bahsetmiyoruz ki
sadece bilgi paylaşılan bi konu olsa kimse girip bakmaz bi daha burda bi ortam kurduk resmen
bugün öğlen 1 de Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi dersim var, ona gitmeden önce ölçme çalışıcam. bitsin artık bu kitaptan da sıkıldım :))))

doğru diyosun dove
benim de iki dersim vardı bugün şipşak girdim geldim
kahvaltı falan yapıyım da oturup çalışıyım ben de

yok ortak plan olmaz zaten herkesin ihtiyacı çalışması gereken seviyesi farklıdır ama birbirimizi takiple günlük ne yaptım sadece o kadar birde olursa denemeler.

aynı yayından çok güzel fikir ama dediğin gibi zor ama en azından bir çok insanız deneme almamış olanlar elinde olmayanlar aynı alabiliriz. evinde denemesi olan bizlere fikir versin hangi yayınınkini alalım?
bende hiç sevmem saatli çalışma zaten doğruda bulmuyorum o ne okul gibi bir de zil sesi tamam:) dediğim gibi hiç evde olmayanlar ortak almaya çalışalım olursa oluur olmazsa napalım. ortak sınav yapabilmek bile iyi olur.

aaa evet bende tam öyle düşünüyordum..ama acele edip başlayalım biran önce herkes elindeki deneme sınavının yayınını söylesin biran önce.

ya da aynı denemelere sahip olanlar gruplaşabilir..
ben daha hiç 2011 e ait deneme almadım. eğer sizlerde neler var öğrenirsem ona göre alırım
evet dove de aynı fikirde...

çok güzel hem örnek olmuş aynen böyle paylaşırız..konu ve soru

ben temiz sayfa açmaktan yanayım tamamen kim ne çalışmış kaç soru çözmüş ve denemelerimizin olduğu bir sayfa...tabi çoğunluk ne isterse onu yaparız...

kızlar sanırım çoğumuz bunu yapmak istiyoruz hemen bir plan yapıp başyalalım yanlız bir kaç şeyi netleştirelim öncelikle
1)yeni topik açılacak mı buradan mı devam.
2)yeni topik açılacaksa isim teklifi
3)elinde denemesi olanların yayınları neler ona göre olmayanlar alsın.

birde katılmak isteyen herkes bunu cevaplarken madde madde yazıp cevabını yazarsa oylama yaparız.

evet plan işi çok faydalı bence herkesin kendi planı olsa ve burda yaptıklarını yazsa en azından kendini sorumlu hissedip bitirmeye çalışır insan.bu fikir çok güzel:)

1)açılan topikte de burda paylaştıklarımızı yazacağız hani pek bir fark olmayacak.ama isterseniz tabi olur.ama dediğimiz gibi çoğunluk ne derse o olur.ben uyarım.
2)topik açılırsa adı 2011 kpss denemeler gibi bişey olabilir mi?
3)yedi iklim,yaklaşım,yargı fem ,açı akademi, başarı ayrıca 2010 yılına ait eğitim bilimleri denemeleri var onlarda beyaz kalem,başarı,fem tasarı, yaklaşım yediiklim,uzman kariyer,yargı,ihtiyaç.ayrıca elimde eğitim bilimlerine ait slaytlar var(öyt ve program geliştirme) 2011 anayasa notları var.
isteyen olursa seve seve paylaşırım.bir faydam olursa ne mutlu bana:)

Ben bu gazla inşlh sonuna kadar devam ederim arkadaşlarım.
  1. Siz belirleyin nereden devam edicez ben varım.
  2. Elimde hiç kaynağım yok!!!

fikirlerin için teşekkürler, bayağı kaynak varmış ben daha önce hiç adam gibi ders çalışmaya yeltenmediğimden sıfırdan başlıyorum diyebilirim. sadece evde kocaman 5000soruluk pegem soru bankası ve yayını hatırlamadığım konu anlatımlı eğitim bilimleri ve genel yetenek kültür setleri. dediğim gibi sıfırım ve sanırım senden de öğreneceğim çok şey var. bu arada deneme sınavlarından hangisini önerirsin yayın olarak.benim elimde hiç yok yeni alacam

belki daha önce bilen vardır ama ben yeni keşfettim internette deneme sınavı var ortak aynı sınavı çözme işini onları çözerek halledebiliriz. kpsscafe diye birşey, içinde bir sürü şey var hatta kpss deneme sınavları var ihtiyaç yargı yetenek gibi yayınların güzel bir şeye benziyor işimize yarayacak gibi sizlerde bir incelesenize sizce nasıl

bence yeni topik açacaksak bir an önce açalım.
ve herkes düzenli bir şekilde neler yaptığını oraya yazsın.
denemelere de 7 martta başlarız demiştik bu tarih herkese uyuyorsa konunun en başına yazalım bu tarihi.
hangi denemeleri çözeceğimize gelince herkesin aynı anda aynı denemeleri alması biraz zor olabilir.
ancak netten indirdiğimiz denemeleri rahatlıkla paylaşabiliriz.
sbl59da varmış bende de var biraz.
zamanla yenileri de eklenir indiririz onları da böylece daha kolay olur bence.
topik adı olarak da "2011 kpss hazırlanma kampı" demeyi öneriyorum.

isim önerisi güzel beğendim bu adı ama sanırım bu topiktekiler öğretmen ataması için dimi eğitim bilimlerine girecek olanlar...diğer branşlarla karışmaması için öğretmenlik olduğumuzuda vurgulayalım mı ne dersin 2011 kpss ye hazırlanan öğretmenlerin kampı gibi bişi mesela

evet olabilir tgull mantıklı.
istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz fikir olarak söyledim sadece

gk-gy ihtyiaç ve yargı güzel bence.
eğitim bilimlerinde de yargı ve yedi iklim geçen yıl iyi dediler ben geçen yıl ihtiyaçtan çalıştım.konu çalışmak için bir kaynağın olsun bu yargı ihtiyaç yedi iklim olabilir.konuları güzel bir şekilde bitirirsin.sonra da diğer bütün yayınevlerinin sorularını çözersin canım.ben de uzun zamandır sınava giriyorum ama son iki yıldır yarım yamalak bir hazırlanma var tam olamadım hiç.bu yıl evde oturup çalışma kararı aldım.dediğin sitede denmeler var ayrıca cepkpss diye bir site bütün denemeleri ben genelde ordan indirirm isterseniz bir bakın.umarım yardımcı olabilmişimdir

canım fikrini beğendim herkesin alması zor olabilir ama netten indirmek daha iyi olur ayrıca tgull un yazdığı gibi öğrenmenlik vurgulansa diğerleriyle karışmaz

canım bende resim im dikkattimi çekti kitapta görmüşsün ama 5 yıldır takip ediyorum hiç 65 ile alım olmadı ben okadar puan alıyorum zaten atanmış olurdum genelde 72,73 le kapanıyor oda sözleşmeli olarak niye öyle yazmışlar ki...
ayrıca kolay gelsin canım ales ede giricekmişsin çok azimlisin ben ikisinide yapamamzdım

selam kızlar bence kamp ismi güzrel olmuş ben daha yeni deneme almadım bir dahaki ay alıcam konulara yeni başladım çünkü.gerçi 3 senelik alt yapı var ama olsunben de elidejn geldiğince etkinliklere katılmaya çalışırım

selamlar yeniden.. yeni konu açılabilir isterseniz,
ama o zaman genel konu çalışmalarımızı falan burdan devam edelim. diğeri sadece o çözeceğimiz denemelerle ilgili bilgi paylaşımı olsun ki, takip etmesi zor olmasın... bi soru sorup cevabı için 10 sayfa geri gitmeyelim.

orada sadece yapılacak deneme paylaşılsın.
sonra herkes çözünce deneme sonuçlarını bi liste halinde yazabiliriz.
arkasından da herkes aklına takılan sorunun numarasını yazar. uzun uzun soru yazmakla uğraşmaz. altına yorumlarımızı yapar soruyu tartışırız....

mantıklı..katılıyorum

Konularda ne alemdesiniz?
Bitti gibi mi?

obgzk, konuyu aç o zaman istersen
tarihi duyuralım da herkes hazılığını yapsın...

Bi de PAZARTESİ denemeyi koyalım. Herkes CUMA'ya kadar çözsün. Cumartesi ve pazar soruların değerlendirmesini yapalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…