- Konu Sahibi hayalperesttt
-
pegemin evet. bi acayip soru tarzı. ihtiyaçtan sonra çözünce adapte olamadım
benim rahatlamıyor... yapamayacakmışım hissine kapılıyorum bazen...
O düşünce bende de var malesef canım ya,bazen çok umutsuz oluyorum, bazen kazanıcam diyorum dengesiz bir psikoloji içindeyim.
İhtiyacın özet kitabını ben de aldım. Aslında konu tekrar ederken işe yarıyor. Tabi çok detaylı değil adı üstünde özet ama ii yine de.
Bu arada yaprak testlerin filan 2011 i çıkmadı mı hala?
bugün bendede bi umutsuzluk var geçen yıl baya çok çalışan birisi atanamamış bugün duydum gitmiş polis olmuşkız piyasadaki tüm kitapları çözmüş nerdeyse..bunu duyunca moralim bozuldu acaba bendemi öyle olurum hissine kapıldım
hoşgeldin canım,
kimsin kimlerdensin :))
fizik mezunuyum.atamanın çok az olduğu bir bölüm ama en azından şansımı denemek istiyorum.
olsun bu sene daha çok atama olacakmış, belki şans sana da güler. neden olmasın
bugün bendede bi umutsuzluk var geçen yıl baya çok çalışan birisi atanamamış bugün duydum gitmiş polis olmuşkız piyasadaki tüm kitapları çözmüş nerdeyse..bunu duyunca moralim bozuldu acaba bendemi öyle olurum hissine kapıldım
valla hiç görmedim ben de ya...
arkadaşlarla ortak ihtiyacın konu anlatımlı setini aldık. genel yetenek genel kültür ve eğitim bilimlerini. 70 tl ye. çok fazla ayrıntılı ya. ben çalışmıycam onları. tarihe bi baktım en ince ayrıntısına kadar. çalışmam ben o kadar, kafam iyice karışır...
Sen hangi kaynaktan çalışıyosun dove.Benim elimde ihtiyaçın yenisi var. Bir de Yargı veya yediiklim alayım diyorum.
umarım canım...
senin ilk girişin mi? ben daha doğru düzgün konu anlatımlı kitap bile almadım.hangi yayınevini tavsiye edersin?
ben eğitimi ihtiyacın 2009 modüler setiyle çalışıyorum şimdilik.
yeni kavramlar vs. çıkıyomuş da, arkadaşlar aldı işte, eğitim daha ellerine geçmedi, geçince onlara göz atıcam, bakalım neyde ne kadar değişiklik var diye.
konu anlatımını tek yayından çalışıcam çünkü diğer türlü konuların sırası bile farklı olunca benim skinnerler piagetler freudlar birbirine giriyor.
yediiklim, pegem, dinamik (bunu da çok tavsiye ettiler) yargı nın soru bankası, deneme, yaprak test, ne bulursam artık onlara yüklenicem.
dün pegemden gelişim çözdüm. bilmediğim görmediğim kavramlar var ihtiyaçtan farklı olarak. onları da araştırıcam bakalım...
genel yetenek genel kültürü çok çalışmıycam. türkçeden sadece test çözüyorum, türkçeden iyiyimdir.
tarih coğrafyayı da Kpss ortaöğretime girerken temelini hallettim. ıslahatları, kongreleri falan tekrar ederim. coğrafyadan da ezberlerin üstünden geçmem lazım ki unutmayayım. test çözüp yanlışımın çok çıktığı yerlere bakıcam işte.
matematikle anayasayı ne siz sorun ne ben söyleyeyim
o kitabı biliyorum kesinlikle alıcam sağol iyi ki aklıma getirdinCanım eski yayından çalııyormuşsun, bende de 2009 ihtiyaç eğitim var ama yeterli değil.
Yediiklim yayınlarının "2011 Eğitim bilimlerinde yeni yaklaşımlar" diye kitabı var,
6 lira gibi bişey ücreti, her konu yok, sadece en yeni çıkan bilgiler var, mutlaka almanı tavsiye ederim.
2009'un kitabı ile geri kalırsın canım, zaten bu sene soru biçimi de değişiyor, kitaplarda görmeye alışkın olmadığımız yepyeni soru tarzlerı ile karşılaşıcağız, en azından bilgi eksiğimiz olmazsa; her tarz soruyu yapabilmemiz kolaylaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?