- Konu Sahibi hayalperesttt
-
Ben gk. ve gy. için 2011 ihtiyaç aldım, matematik ve tarihine bakabildim biraz. Güzeldi, arkadaşlarım da gk. için ihtiyaç yetiyor demişti. Anayasası için çok uzatmış dediler daha bakamadım pek fikrim yok.
Bu arada soru için bi şeyler de diyeyim, Piagete göre bilişsel gelişimde biyolojik temel ve çevre önemli böyle düşününce b ve c şıkları doğru.Ama en önemli etken diyor b şıkkında yani biyolojik mi öncelikli yoksa çevre mi bunu bilmeliyiz galiba. Peki Piagete göre hangisi daha önemli?
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. tüm yaz kk'nun gebelik bölümündeydim, 2 aydır da doğum sonrası kısmındaydım, şimdi de burdayım işte. 2009da sınava girdim, yeni formasyon almıştım bir soruları göreyim nasılsa seneye hazırlanıcam diye. sonuç sonrası gk çalışmadığıma çok çok pişman oldum. 85 aldım ve matematikçi olduğumdan olmadı. 2010 sınavından yaklaşık 25 gün önce tatile girdim ve oturdum gk ağırlıklı çalıştım.(eğitimden de deneme ve test çözdüm) sınav çok ii geçti, netlerim artmıştı kesin gözüyle bakarken sonuç yine 85. ama dahası da var, sınav iptal oldu ve ben yenilenen sınava giremedim.(sınavdan önceki gün doğum yaptım)aralık sonu doğum iznim bitiyor ve ben istifamı hazırladım(bebeğim çok küçük bırakmaya kıyamam) yani bu sene evdeyim bu ayı ve temmuzu saymazsak 6 ay var sınava (6 eğitim, 6 gk-gy dersi var diye düşünürsek) her ay 1 eğitim, 1 1 gk çalışsam diye düşünüyorum. ve tavsiyem bol bol farklı kaynaktan soru çözmek. ancak bende çalışmak için konu anlatımlı kitap yok, ne almalıyım sizce... soru için kesin 4-5 kaynak olmalı(yargı, ihtiyaç,yediiklim,pegem,uzman kariyer benim tavsiyelerim) ama konu anlatıma karar veremedim. h.sonu gidip alıcam o zamana kadar bir fikir bana. bu arada burdan birbirimize destek olursak daha kolay olur sanırım bu sene...
Selamlar,
bir şey duydum okulda. Nimet çubukçu demiş ki yılbaşından sonra sistemi değiştiricez, toplantı yapıcaz vs.
bilmiyorum ne kadar doğru ama böyle bir söylenti geziyor..
evet öyle bir açıklaması var yılbaşından sonra sıınav sistemini yeniden gözden geçireceğiz diye.
Alan sınavı getirecekler sanırım ama 2011'de uygulamaya geçmezler heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?