- Konu Sahibi hayalperesttt
-
size bi kaç soru sormam lazım....
İlköğretim düzeyinde çoğunlukla görsel materyallerin kullanılması, daha büyük materyallere yer verilmesi aşağıdaki ifadelerden hangisi ile ilişkilendirilebilir?
A) Gelişimin önce iç sistemlerden başlamasıyla
B) Her bireyin farklı gelişim hızının olmasıyla
C) Her bir gelişim döneminde farklı gelişim özelliklerinin önem kazanmasıyla
D) Gelişimin bir bütün olmasıyla
E) Gelişimin genel davranışlardan daha özel davranışlara yönelik olmasıyla
onla hiç alakası yok belki cevap yanlıştır hangi kitaptan bu? ben hocayada soruyum bunu salı günü
cevabın e olması, ilköretim çoçuklarının somut işlemde olması ve görsel metaryallerin kullanılması gerekliliği o döneme özel özellik olduğu için olabilir
cevabın e olması, ilköretim çoçuklarının somut işlemde olması ve görsel metaryallerin kullanılması gerekliliği o döneme özel özellik olduğu için olabilir
dove ankarada benbir yıl yaşadım
ikinci el kitap satan bir sokak var oradanda bulabilirsin kitap uygun fiyata hem son basımlarıda geliyor
sen biliyorsundur orayı dergiler filan çok uygun oluyor
yine de çok zorlamak gerekmiyor mu buna gelebilmek için.
Gelişimin genel davranışlardan daha özel davranışlara yönelik olmasıyla.
şu şık bana hiç bişey ifade etmiyor valla.
pegemin sorusumu bu
sınavda olsam hiçbiri derdim
pegemin evet. bi acayip soru tarzı. ihtiyaçtan sonra çözünce adapte olamadım
İhtiyacın son baskısı güzel bence,yeni konular da eklenmiş kapsamlı baya ama tabi diğer yayınları bilmiyorum. Bi yayın daha alayım dedim ama yargı mı, yedi iklim mi alsam bilemedim.Siz hangisini önerirsiniz kızlar?
Dove sorunu okuyunca ben de direk c dedim,e nasıl oluyo pek de anlamadım ama doğru cevabı hocalardan filan öğrenen olursa lütfen açıklasın.
Kitapları çok iyiye almışsın 15 liraya bir sürü kitap,çöz dur ne güzel.
Benim de almam lazım.
Pegemi ben de çözdüm biraz.Hoş soruları oluyo ama sanki benim çözdüğümde de bir sorunun cevabı yanlıştı. Artık basımdan mı neden bilmiyorum..
Bir de çok yavaş çalışyorum ben ya. Bazı arkadaşlarım eğitimi bitirmişler bilenapıyolar anlamıyorum.Jetler galiba. Duyunca çok moralim bozuluyo ben niye öyle değilim diye.
İhtiyacın son baskısı güzel bence,yeni konular da eklenmiş kapsamlı baya ama tabi diğer yayınları bilmiyorum. Bi yayın daha alayım dedim ama yargı mı, yedi iklim mi alsam bilemedim.Siz hangisini önerirsiniz kızlar?
Dove sorunu okuyunca ben de direk c dedim,e nasıl oluyo pek de anlamadım ama doğru cevabı hocalardan filan öğrenen olursa lütfen açıklasın.
Kitapları çok iyiye almışsın 15 liraya bir sürü kitap,çöz dur ne güzel.
Benim de almam lazım.
Pegemi ben de çözdüm biraz.Hoş soruları oluyo ama sanki benim çözdüğümde de bir sorunun cevabı yanlıştı. Artık basımdan mı neden bilmiyorum..
Bir de çok yavaş çalışyorum ben ya. Bazı arkadaşlarım eğitimi bitirmişler bilenapıyolar anlamıyorum.Jetler galiba. Duyunca çok moralim bozuluyo ben niye öyle değilim diye.
kızlar beni de alın aranıza. bu sene kpss için çalışmaya kesin olarak karar verdim.bugün ölçme ve değerlendirme çalışmaya başlayarak ilk adımı attım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?