- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.881
1) x sayıda işçinin günde 10 saat çalışmasıyla 15 günde bitirilebilen bir iş, işçi sayısı artırılarak ve günde 8 saat çalışılarak 12 günde bitirilebiliyor.Buna göre x aşağıdakilerden hangisi olabilir?
A)10 b)12 c)18 d)24 e)32
slm, bence kpss o kdr ayrıntılı ve karıştırılmaya mahal veren soru sormaz.
bunların ayrıntısını ben de bilmiyorum:44:
Zaman azaldıkça stres de artıyor ve ben bugün hasta gibiyim,bir halsizlik, bir kırıklık var üstümde.
Dua edin bana kızlar, hasta olmak istemiyorum.
Firarperestcim ben de epeydir sırf burası için uğruyorum.Arada stres atmak için başka yerlere bakıyorum kısaca o kadar.
Sınav sonrası toplanıp kritik yapalım ama.
Soruna gelince:
Güvensiz-kaçınan bağlanmada çocuk anneyi güvenilir bir üs olarak görmez. Annesi ortamda olmadığında ve ortama geri döndiğinde bir tepki göstermez. Onunla gitme eğiliminde bulunmaz.
Güvensiz- çelişkili kuşkulu bağlanmada ise çocuk bağlandığı kişi ortamdan ayrıldığında aşırı düzeyde endişelenir. O kişi geri döndüğünde ona ya sımsıkı sarılır ya da onu itekleyerek, huzursuzlanarak tepki gösterir.
Temmuzikicim ben de 2011'i Evliya Çelebi yılı olarak biliyorum, siyahi M.Akif yılı yazınca aklım karıştı. Unesco'dan ayrı ilan eden de mi var. Yoksa sadece biri mi doğru anlamadım ya:26:
Ben de bir kaç güncel yazayım.
Danıştay başkanı Hüseyin Hüsnü karakullukçu
Yargıtay başkanı Nazım Kaynak
En çok ihracat yaptığımız ülke Almanya
En çok ithalat yaptığımız ülke Rusya
Ve benim de bir sorum var. Yeni Türk alfabesinin kabulü milliyetçilikle ilgili midir, değil midir?
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar, sonra aklımı karıştıranı söylerim.... Kolay gelsin herkese
hastalanmaktan bende korkuyodum ve iki gündür çok hastayım bide elim yandı accıktitreyen göze çöp batar misaliii
1-) susamış bir kedi sahibinn yemek kabını almış olduğunu görünce sahibinin yanaklarını yalamaya başlamıştır.
kedinin bu davranışı aşağıda verilen hangi öğrenme kavramı ile açıklanır?
a.edimsel koşullanma
b.klasik koşullanma
c.bilişsel öğrenme
d.deneme yanılma yoluyla öğrenme
e.kavrama yoluyla öğrenme
2-)bir sınavın hazırlanması ve puanlanmasının kolay olması güvenilirliği etkiler mi etkilemez mi?
hastalanmaktan bende korkuyodum ve iki gündür çok hastayım bide elim yandı accıktitreyen göze çöp batar misaliii
slm kızlar bir süredir yoktum geçen hafta ameliyat oldum sınav üstü iyice strese girdim baya soru paylaşılmış çalışmalar nasıl gidiyor artık son günler çok eksiğim var yapamıcamı düşünmeye başladım siz nasılsınız??
temmuziki çok emin olmamakla birlikte cevap veriyim.
69-B
89-A
107-C
76-D
71-D :18:
Geçmiş olsun arkadaşım ciddi bir şey yoktur inşallah
Kızlar günaydın...
Ben bir şey sorucam uygunluk geçerliği ve yordama geçerliğini birer örnekle açıklar mısınız?
Aslında yordamayı biliyorum uygunlukta sıkıntı var :26:
69-B
89-A açıklayabilir misin?
107-D
76-B ya ben de D demiştim
71-A ymış ama ben de D demiştim. anahtar yanlış olabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?