2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

kızlar cevaplar böyle zor bir sınavdı :14:

1) e-anoloji kavram yanılgılarının giderilmesinde kullanılan bir yolmuş soruda ortaya çıkarmayı soruyor

2) c-senkronize uzaktan eğitim bu öğretimde aynı anda çevrimiçi olunuyor yani eşzamanlı oluyormuş

3) b-ayrımlı olasılık ilkesi bende premack yok diye koşullu yapmıştım oysaki ayrımlı olasılık ilkesi =premack karşılığı imiş (böyle 3-5 isimli olunca sinir oluyorum:36:)

4) c-pembe ev terliği geçen yıl öğrendim ama unutmuşum ezber soruydu

5) a-geriye ve ileriye dönük bozucu etki anlamadığım bir soru

6) c-yargılayıcı dil-betimleyici dil
betimlemeyi bilmiyodum yerine sen dilini düşünmüştüm Betimleyici dil=tembelsiniz yerine ,çalışmadığınız için sınavdan düşük not aldınız derse olurmuş

bende girdim uzman kariyere bugün ama çok zordu moraim bozuldu aslında uzmanın soruları güzel olur ama saçmalamışlar hele türkçe ve eğitim berbattı

kızlar cevaplar böyle zor bir sınavdı :14:

1) e-anoloji kavram yanılgılarının giderilmesinde kullanılan bir yolmuş soruda ortaya çıkarmayı soruyor

2) c-senkronize uzaktan eğitim bu öğretimde aynı anda çevrimiçi olunuyor yani eşzamanlı oluyormuş

3) b-ayrımlı olasılık ilkesi bende premack yok diye koşullu yapmıştım oysaki ayrımlı olasılık ilkesi =premack karşılığı imiş (böyle 3-5 isimli olunca sinir oluyorum:36:)

4) c-pembe ev terliği geçen yıl öğrendim ama unutmuşum ezber soruydu

5) a-geriye ve ileriye dönük bozucu etki anlamadığım bir soru

6) c-yargılayıcı dil-betimleyici dil
betimlemeyi bilmiyodum yerine sen dilini düşünmüştüm Betimleyici dil=tembelsiniz yerine ,çalışmadığınız için sınavdan düşük not aldınız derse olurmuş

sadece 2 tanesini bilmişim :14:
anoloji benzetme değil miydi ya?çok garip bi soru bence..
3teki kavramı ilk kez duyuyorum
4teki altı uygulamayı hep karıştırırım zaten :22:
5.yi çok bilerek yapmadım mantıken öyle cevapladım :26:
son soruda bariz bi şekilde sen dili var demiştim ama yokmuş :26:

sadece 2 tanesini bilmişim :14:
anoloji benzetme değil miydi ya?çok garip bi soru bence..
3teki kavramı ilk kez duyuyorum
4teki altı uygulamayı hep karıştırırım zaten :22:
5.yi çok bilerek yapmadım mantıken öyle cevapladım :26:
son soruda bariz bi şekilde sen dili var demiştim ama yokmuş :26:

canım sorular uçuktu zaten gerçek sınavda böyle kavram sormazlar cevap açıklamasında yazmışlar zaten bu kavramıda görün ,bilin vs. ama sorulmaz gibi.. yazıyodu

çok çok sağol canım :71:
rica ederimm canmm:16:
canım ben daha öncede gördüm bu tarz soru ama yanlış yapıyorum :59:

bizimde bitmedi konularımız üstelik ölçme ve rehberliğe başlamadık bile:(((

firarperest sorular sallanıcak türdendi bende sınavda salladım ama bu yazdıklarım tutmadı:27:

biz de rehberliğe hiç başlamadık, bir de tarihin ortasından başladık başı duruyo:37:
ay yetişir inşallah:18:

iyi akşamlar kızlar,
bu akşam denemenin genel yetenek genel kültürünü çözdüm daha doğrusu çözemedim desem daha mı doğru olur ki.. canım sıkıldı yaa;
türkçe;25doğru 5yanlış
matematik;22doğru 8yanlış
genel kültür hep sürünüyor tümünde 14doğru 16yanlış oof of...

genel yetenek net;43.75
genel kültür;10
bakalım eğitim bilimleri ne halde yarın yapmayı planlıyorum onuda..

firaricim ilk yazılıları yaptım bitti çalıştığım köy pancara gidiyo mevsimlik,çocukları da götürüyolar çoğu sınıfta 4 5 öğrenci kalıyor. 23 nisandan önce bütün yazılıları bitiriyoruz

soruların çok zormuş, 1 tane bilebilmişim. umarımm sınavda böyle çıkmaz... çıkarsa ben yapamam :(

denemeyi ancak cuma gündüz çözebilicem... :50: işlerim çıktı :(

iyi akşamlar kızlar,
bu akşam denemenin genel yetenek genel kültürünü çözdüm daha doğrusu çözemedim desem daha mı doğru olur ki.. canım sıkıldı yaa;
türkçe;25doğru 5yanlış

genel yetenek net;43.75
genel kültür;10

al benden de o kadar tgull...
yıkıldım resmen ben de..
genel kültür özellikle çok kötüydü.
herkes çözsün de konuşalım üzerine :26:

firaricim ilk yazılıları yaptım bitti çalıştığım köy pancara gidiyo mevsimlik,çocukları da götürüyolar çoğu sınıfta 4 5 öğrenci kalıyor. 23 nisandan önce bütün yazılıları bitiriyoruz

anladım canım sizin durumunuz farklıymış..
biz daha yapmadık :29:

Kızlar ben geldim ya bu aralar hiç giremiyorum ama aklım da burda kalıyor,deneme yüklenmiş bir ara ben de indirip çözeyim. Zaten sadece eğitimini çözebilirim gk.gy.namına bir şey yok bende.
Ben de dün Yediiklimin modüler çözümlü soru bankasını aldım. Ödevler,misafir okul derken geçtiğimiz hafta ve bu hafta hiç çalışmadım.Kendimi kötü hissediyorum:43:
Haftaya da stajda ilk dersimi anlatıcam.Umarım elim ayağım titremez. Hocanın sınıfta olması çok kötü olacak o olmasa daha rahat olurdum. bugün 50 gelişim çözdüm sadece.okulum var yine çalışmak hayal yani....:58:

Kızlar ben geldim ya bu aralar hiç giremiyorum ama aklım da burda kalıyor,deneme yüklenmiş bir ara ben de indirip çözeyim. Zaten sadece eğitimini çözebilirim gk.gy.namına bir şey yok bende.
Ben de dün Yediiklimin modüler çözümlü soru bankasını aldım. Ödevler,misafir okul derken geçtiğimiz hafta ve bu hafta hiç çalışmadım.Kendimi kötü hissediyorum:43:
Haftaya da stajda ilk dersimi anlatıcam.Umarım elim ayağım titremez. Hocanın sınıfta olması çok kötü olacak o olmasa daha rahat olurdum. bugün 50 gelişim çözdüm sadece.okulum var yine çalışmak hayal yani....:58:

ben hocaya rica etmiştim ilk 5dk'dan sonra sınıftan çıkmıştı
heyecan olacak mutlaka buna hazırlıklı ol ama şunu düşün;
o öğrencilere rezil bile olsan onların daimi hocası değilsin =)
ben biraz saçmalamıştım ondan diyorum:24:

canımm hoşgeldin ben de pek uğrayamıyorum artık kütüphanede çalışmaya başladım baktım evde olmuyo:50: sabah gittim bir çıktım tipi var:53: eve zor geldim:37: sıkma canını elimizden geleni yapıcaz hayırlısıyla olur inşallah canm:70:
ayy stajda konu anlatmaya mı başlyosunuz hemen:53: bütün ders mi anlatcaksın canm?
kolay gelsin şimdiden, sonra bana tüyo ver olur mu:1:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,
türkçe;25doğru 5yanlış

genel yetenek net;43.75
genel kültür;10

kızlar benden başka arkadaşımızın paylaştığı denemeyi çözen yok mu?
eğitim bilimleride bitti 64doğru 33yanlış 23boş oof of...moralim bozuldu ama iyi oldu bana gördüm halimi utanmazsam ders çalışmim artık...

kızlar benden başka arkadaşımızın paylaştığı denemeyi çözen yok mu?
eğitim bilimleride bitti 64doğru 33yanlış 23boş oof of...moralim bozuldu ama iyi oldu bana gördüm halimi utanmazsam ders çalışmim artık...

ben de çözdüm tgull..
benim de kötüydü.
senin gibi ekliyim diğer konuya netlerimi :14:

Back
X