2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

bugünün özeti:

gelişim:35
öğrenme:26
program geliştirme:36
öyt:29
ölçme:34
rehberlik:26
coğrafya:20 soru çözdüm.
okul çok yoruyo ya artık..
sersem gibiyim bütün gün :85: :59:

ben de çözdüm tgull..
benim de kötüydü.
senin gibi ekliyim diğer konuya netlerimi :14:

ben gy gk çözdüm eğitimide birazdan çözücem benim netlerde facia hoş en son 31 ekimde soru çözmüştüm:17:

türkçe 25d 5 y
mat 14d 1
tarih 18 12
coğrafya 18d
anayasa 8 4

yarın okullar tatil inşallah miskinlik yapmayıp güzel bir ders çalışırım
bu arada bugün sadece o denemenin eğitimini çözdüm gıcık sorular da vardı ama benim korkum gkgy bakalım o nasıl olcak
burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4
net 92.25:64:

bu arada bugün sadece o denemenin eğitimini çözdüm gıcık sorular da vardı ama benim korkum gkgy bakalım o nasıl olcak
burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4

çok iyiymiş canım netlerin..tebrik ederim :nazar:
tabloyu sormuşsun ben tgulldan alıntı yapıpı rakamları değiştirdim :17:
nasıl yapıldığını bilmiyorum :26:

burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4

gerçekten netin güzel tebrik ederim.

merhaba kızlar dün akşam bizim denemeyi çözmüştümya yanlışlara baktım tabi öğretim yöntem teknikleri,ölçme değerlendirme,rehberlik ,program geliştirme henüz hiç bakmadığım için tahmini yaptıklarımda hep yanlış çıkmış sadece rehberlikten bir kaç bilmişim. gelişim ve öğrenmeyi bitirmiştim ya gelişim güzel hata ful ama öğrenmeyi bayağıda uzun zamanda bitirdim atlamadan soruda çözdüm ona rağmen çok hata yapmışım sinirlendim kendime...

çok yanlışım çıktı yine yaa
halbuki çözerken "evet bu" diyerek işaretliyorum:26:
eğitim 88 doğru, 31yanlış

burada da paylaşıyım
eğitim netlerim şöyle:
doğru 97
yanlış 19
boş 4

Gece kuşu tebrik ederim gayet güzel bence. Bölümün neydi senin unuttum:44:
[/COLOR]

ben hocaya rica etmiştim ilk 5dk'dan sonra sınıftan çıkmıştı
heyecan olacak mutlaka buna hazırlıklı ol ama şunu düşün;
o öğrencilere rezil bile olsan onların daimi hocası değilsin =)
ben biraz saçmalamıştım ondan diyorum:24:

Bizim hocanın sınıftan çıkacağını rüyamda görsem inanmam ya bendeki şansa bakın,en disiplinli hoca bana denk geldi,her şeye kusur bulur ve düşük puanlar verecektir eminim.Çaktırdılar da zaten bunu. Diğer okullardakiler hiç böyle değilmiş onlar da rahat bırakıyorlarmış ama bende şans yok.Mehmet Emin Yurdakul'un hayatını bir şiirini anlatıcam daha doğrusu kitaptaki soruları soracakmışım. Anekdot filan var mı bildiğin?
İyi fikir aslında o sınıfa bir kere anlatıcam dua edin de rezil olmayayım. :52::52:

canımm hoşgeldin ben de pek uğrayamıyorum artık kütüphanede çalışmaya başladım baktım evde olmuyo:50: sabah gittim bir çıktım tipi var:53: eve zor geldim:37: sıkma canını elimizden geleni yapıcaz hayırlısıyla olur inşallah canm:70:
ayy stajda konu anlatmaya mı başlyosunuz hemen:53: bütün ders mi anlatcaksın canm?
kolay gelsin şimdiden, sonra bana tüyo ver olur mu:1:

Hoşbuldum canım,nasıl gidiyor? Evde çalışamıyorum ben de,hep bir şeyler çıkıyor,dikkatimi toplayamıyorum,kütüphaneye de gitmiyorum soğukmuş günlerim verimsiz geçip duruyor. Evet konu anlatıcaz. Hem de 5 kere:53: Ve hoca da izleyecek. Haftaya 1 saat ondan sonrakilerde 2 saat anlatıcaz. Bütün derste anlatıcam galiba. Sağol canım deneyimlerimi (!) paylaşırım inş. Dua et banaaa...
Bu arada toplu alıntı nasıl oluyor yaaa bütün sayfa benim mesajlarımla doldu.Ne cahiliiim:17:

Hoşbuldum canım,nasıl gidiyor? Evde çalışamıyorum ben de,hep bir şeyler çıkıyor,dikkatimi toplayamıyorum,kütüphaneye de gitmiyorum soğukmuş günlerim verimsiz geçip duruyor. Evet konu anlatıcaz. Hem de 5 kere:53: Ve hoca da izleyecek. Haftaya 1 saat ondan sonrakilerde 2 saat anlatıcaz. Bütün derste anlatıcam galiba. Sağol canım deneyimlerimi (!) paylaşırım inş. Dua et banaaa...
Bu arada toplu alıntı nasıl oluyor yaaa bütün sayfa benim mesajlarımla doldu.Ne cahiliiim:17:

iyi diyelim iyi olsun canım ya:31:
hocanın izlemesi fikri ürkütücü:1: ama napalım bu da geçicek bir şekilde,dua ediyorummm inşallah çok güzel olur canım:70: ben de aynıyım canım ya az zaman kaldı kpss'ye Allah yardım etsin hepimize:50:

toplu alıntı için normal alıntı yap yazan yerin yanında (en sağda oluyo) artı işareti gibi bişey var, alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıklıyosun canım en son mesajda alıntı yapa basıyosun hepsi çıkıyo:71:

Son düzenleme:
Bizim hocanın sınıftan çıkacağını rüyamda görsem inanmam ya bendeki şansa bakın,en disiplinli hoca bana denk geldi,her şeye kusur bulur ve düşük puanlar verecektir eminim.Çaktırdılar da zaten bunu. Diğer okullardakiler hiç böyle değilmiş onlar da rahat bırakıyorlarmış ama bende şans yok.Mehmet Emin Yurdakul'un hayatını bir şiirini anlatıcam daha doğrusu kitaptaki soruları soracakmışım. Anekdot filan var mı bildiğin?
İyi fikir aslında o sınıfa bir kere anlatıcam dua edin de rezil olmayayım. :52::52:

ben şanslıydım o konuda. staj okulundaki hocamız bize not vermedi. dosyayı doldurduk o imzaladı sadece. notlarımızı bile kendimiz verdik:40: 80e denk getirecek şekilde doldurun dedi hoca sağolsun =)
anekdot derken? umarım güzel geçer ilk dersin:17:

çok iyiymiş canım netlerin..tebrik ederim :nazar:
tabloyu sormuşsun ben tgulldan alıntı yapıpı rakamları değiştirdim :17:
nasıl yapıldığını bilmiyorum :26:
çok rteşekkür ederim:16:
gerçekten netin güzel tebrik ederim.
teşekkğür ederimmm:16:
çok yanlışım çıktı yine yaa
halbuki çözerken "evet bu" diyerek işaretliyorum:26:
eğitim 88 doğru, 31yanlış
soru çöze çöze eksiklerin tamamlandıkça netlerin artar canım tabi bu hepimiz için geçerli.bu denemede eğitim iyiydi ama yarın gkgy yi çözcem o batırcak kesin:18:
Gece kuşu tebrik ederim gayet güzel bence. Bölümün neydi senin unuttum:44:
[/COLOR]
teşekkür edeim canım.Türkçe öğretmeniyim

arkadaşlar size bi kitap tavsiye deceğim ben program ve ölçmeden cok problemliyimdir nette gezerken

program ve ölçme üzerine yazılmış pek bilinmedik bir kitap buldum iptal olan sınavdan önce erzurumda bir dershane hocası yazmış sanki sınıfta ders anlatır gibi kitabı ben çok beğendim cokda memnun kaldım şuan ölçmede dikkatsiliğimin dışında istatistik kısmından soru kaçırmıyorum sayesinde bu arada yazan adamı tanımam etme bir umut olsun diye altım cok memnun kaldım reklam yapmak gibi bir niyetim yok.

selamlar bizim denemenin genel yetenek kültür kısmını çözüyorum şu anda. ama böyle bilgisayardan çok zorlandım, keşke çıktı alsaymışım. bi dahakine öyle yapıcam. bu şekilde hiç rahat cevaplayamıyorum...

ben şanslıydım o konuda. staj okulundaki hocamız bize not vermedi. dosyayı doldurduk o imzaladı sadece. notlarımızı bile kendimiz verdik:40: 80e denk getirecek şekilde doldurun dedi hoca sağolsun =)
anekdot derken? umarım güzel geçer ilk dersin:17:

Ay ne güzel ya böyle hocalar ne de güzel oluyor di mi?:34:
Mehmet Emin Yurdakul'la ilgili küçük hikayeler,anıları filan kastetmiştim.Ben hiç bulamadım,ilgi çekici olur diyordum.

Back
X