2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

yani 10 temmuzdan sonra 10.000 atama olacak bizim için öyle mi.ek atama nedir pekiii yani çalışanlara mı diyecem ama
evet ne yazıkki öyle. ek atama ve sözleşmeli geçen yılllarda sınava girenler için.
canım 10bin kişi alınacak diye kesin bir açıklama yapılmadı bildiğim kadarıyla.yoksa ben mi kaçırdım :26:

nimet çubukçu konuştu canım dün izledim, 30bin aldık ağustosta da 10 bin alcaz dedi utanmadan:47: memurlar nete bi bak istersen yıkılıyo ortalık:50:

Memurlar.net hep yıkılıyo 30bin ek atama olmadan önce de bu konu konuşuluyordu.Yine bir açıklama yoktu.Baktım hala da kesin değil gibi duruyo meb ne zaman açıklarsa o zaman inanalım bence.Nimet'e kalsa senede tek atama yapacaktı.30bin ek atama üstüne bi de 15bin sözleşmeli alıyor.Bunu da hesaba katalım.Moral bozmayın kızlar,çalışmaya devam :29:

kızlar bence panik yapmayın nimetin hangi dediği çıktıki bu ek alımdan öncede demiştiki tek atama olcak ağustosta 55 bin alcaz ama ek alım yapıldı

10.000 çok komik bir rakam onca mezun varken böyle bir sayı almaları imkansız o zaman bütün bölümler 85 ten aşağı kapatmaz siz çalışın moral bozmayın en az 30.000 olur emek verenin hakkını Rabbim kimseye bırakmaz

artık öyle bi hale geldimki iyiki çok çalışmamışım yoksa çok üzülürdüm demeye başladım:27:
saçmalıyorum... 10bin gibi komik bi rakam olursa bizim bölümden 90 üstü alan atancak heralde:37:

kaldı son bir ay.. yapcak bişey yok ben herşeyi beklerim onlardan, dediğiniz gibi bi dedikleri ötekini tutmuyo..
umarım herkes emeğinin karşılığını alır:31:

Kızlar nişanlım Balıkesir'de kadroya geçti.Erzincandaydı normalde.Benim de oraya gitmem lazımmmm :69:
çok güzel bir haber tebrik edrim inş. sende atanır yanına gidersin az zaman kaldı stres yapma canım

kızlar bence panik yapmayın nimetin hangi dediği çıktıki bu ek alımdan öncede demiştiki tek atama olcak ağustosta 55 bin alcaz ama ek alım yapıldı

10.000 çok komik bir rakam onca mezun varken böyle bir sayı almaları imkansız o zaman bütün bölümler 85 ten aşağı kapatmaz siz çalışın moral bozmayın en az 30.000 olur emek verenin hakkını Rabbim kimseye bırakmaz

valla bende dediklerine inanmıyorum tek atama dediler seçim üstü alım yaptılar bunların napıcakları belli değil ağustos atama rakamı hakkında da kesin konuşmuyolar bizim yapıcamız tek şey çalışmak inş. emeklerimizin karşılığını alırız

cevaplar için teşekkürler kızlar.zaten 55.000 diyince bunda bi halt vardır demiştim.budünyanın öbür dünyası da var.ama çalışın boşverin Allah görüyor

peki kızlar son bir ay kaldı bu bir ayda ne yapmayı düşünüyosunuz? çıkmış soruları çözdünüz mü? bana herkes son zamanlarda onları çöz mutlaka diyor, ama benim daha konu eksiğim var yani tekrar yapmam lazım çoğunu unutmuşum gibi geliyo, vatandaşlıktan hala nefret ediyorum :47:

sizin planınız ne?

Bende vatandaşlıkta berbatım ya. Nasıl düzelecek bu vatandaşlık.

Eğitimde de hala konu eksiğim varmış gibi geliyor.

Çok panik oldum gene:84:

Bu son ayda ben de paniklemiş bir haldeyim kızlar, her şey eksik gibi çalıştım çalışıyorum ama yetmiyo gibi sanki herkes uyumuyo çalışıyo ben uyuyunca vicdanım sızlıyor, kafayı yemem yakındır :37:

Vatandaşlık çok nankör bir ders hemen unutuluyor, denemeler, tekrarlar, soru filan uğraşıcam artık...Allah yardımcımız olsun.

Bu arada kızlar bu son geçen günkü atamalardaki taban puanlar bizi etkiliyor mu? pek bilgim yok da :78:

ben 2003 mezunuyum acayip sıkıldım ders çalışmaktan.4 yıllık evliyim ve 3 yaşında ikizlerim var.bu sene dersaneye gidiyordum kiiiii istemeden tekrar hamile kaldım..neyse bu bana stres yaptı bahane ettim bıraktım dersaneyi deee her şeyi de.aslında çalışsam çalışırdı ama midem bulanıyor kitap görmekten.girecem bakalım ama öylesine yani.sizin çocuk filan yoksa asılın arkadaşlar çıkmış soruları çözün inkılap tarihinin sadece başlıklarını sık sık gözden geçirin çok işinize yarar.Allah hakkımızda hayırlısını versin

ben 2003 mezunuyum acayip sıkıldım ders çalışmaktan.4 yıllık evliyim ve 3 yaşında ikizlerim var.bu sene dersaneye gidiyordum kiiiii istemeden tekrar hamile kaldım..neyse bu bana stres yaptı bahane ettim bıraktım dersaneyi deee her şeyi de.aslında çalışsam çalışırdı ama midem bulanıyor kitap görmekten.girecem bakalım ama öylesine yani.sizin çocuk filan yoksa asılın arkadaşlar çıkmış soruları çözün inkılap tarihinin sadece başlıklarını sık sık gözden geçirin çok işinize yarar.Allah hakkımızda hayırlısını versin

ayy ikiz miii:nazar: çok seviyorum ikizleri maşallahh yeni bebişe de:nazar:
hayırlısıyla herşey olur inşallah daha rahat gireceksin belli mi olur kazanıverirsin bölüm neydi? dediğin gibi çıkmış sorular çok önemli nerdeyse aynıları çıkıyo bu saatten sonra bol tekrar deneme ve çıkmış sorular..

Son düzenleme:
10bin alım bende kesin değil diye biliyorum,memurlar nete bakınca içim kararıyor moralim bozuluyor.
anayasa yeni yeni anlamaya başladığım için pek sıkıcı gelemiyor daha, eğitim kötü niyeyse bir türlü yükseltemedim gerçi tekrar da yapmadım şöyle güzelce :26:

Ayy ikizleri bende çok severim. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah atanırsın canım.

Memurlar.net beni de çok daraltıyor. Artık bakmıyorum bile

off kızlar son bir ay kala gördüm ki herkeste stres tavan yapmış...ama çok önemli bir sürece girdik buda gerçek sınavların başında asılmaktansa sonunda asılmak daha önemli bence...şuan konu tekrar ediyorum konu alarakta genel kültür genel yetenekte bir tek tarih coğrafya ve anayasa çalıştım matametik geometri ve türkçeye hiç çalışmadım soruda çözmedim artık önümüzdeki 10 gün boyunca bol bol genel kültür genel yetenek soruları çözücem son on yılın sorularını çözücem ve her yayından birer ikişer deneme çözücem ....haziranın 20 sinden sonrada eğitimi tekrar edip beni beklemekte olan pegem beyaz kalem uzman kariyer soru bankalarını çözücem, naısl yetişcek hiç bimiyorum...

geçenlerde data nın genel kültür genel yetenek cep kitabını aldım konuları bir cep kitabına göre gayet ayrıntılı, önemli kısımların altını çizerek özetlemiş kesinlikle tavsiye ediyorum koca koca konu anlatımlı kitaplarla uğraşana kadar bu cep kitabı tekrar için yeterli olacaktır...bir de dinamik akademinin eğitim cep kitabını aldım ama hiç alışmadım daha nasıldır bilmiyorum içindekilere şöyle bir göz gezdirdim de o da iyi görünüyor...ikisini 15 lr ya aldım bence gayet iyi

siyahincim canım buraya hiç yazamasamda genelde göz atmaya çalışıyorum zira bir gelişme olursa haberim olur mantığıyla, memurlar net benimde içimi karartıyor , ağustosta kaç bin alım olcak of bir kesinleşse içim yanıyor resmen yeni olan bu atamada 75 i geçen bütün meslektaşlarım atanmış :(, ağustostaysa bir sürü rakip az kontejan ve tahminime göre 90 lara yaklaşan bir taban puan olucak, yani 90 alan atanacak işe bakar mısınız 84-85 le atanmak garantiyken belkide şimdi 90 la garanti olacak lanet okumaktan bıktık artık yeni mezun olan bunca insanı çöpe attılar sözlerini hep olduğu gibi tutmadılar belki de suç bizde ne mal olduklarını bilmiyomuşuz gibi 50 bin alımın ağustosta yapılacağına inandık...neyse siyahincim sana ve tüm arkaşlara başarılar diliyorum ...

daisy87 sonuna kadar haklısın canım bişey diyemiyorum artık.. bizim de 81le rahat atanıcakken şimdi 90ı bulur.. onu da ben yapamam:58: bu ek atamadaki kadar düşmez bi daha puanlar,belki 4 yıl sonraki seçimde..
ben de gittim bugün uzman karıyerın denemesini aldım. bilgi haritası aldım eb..bır ay daha çalışcaz hayırlısı artık canım..

Back
X