- Konu Sahibi hayalperesttt
- #1.601
kızlar ben hiçbir şey anlamadım bu seneki atamalardan şimdi 10 temmuzda gireceğimiz sınavla kaç kişi alınacakmış bu alınanlar nedir.bilen biri anlatsın lütfen yaaa
temmuzda 10bin kişi,bizi ilgilendiren kısmı bu ne yazıkki
 diğerleri ek atama+sözleşmeli
 diğerleri ek atama+sözleşmeli 

memurlar nete bi bak istersen yıkılıyo ortalık
 memurlar nete bi bak istersen yıkılıyo ortalık

çok seviyorum ikizleri maşallahh yeni bebişe de
 çok seviyorum ikizleri maşallahh yeni bebişe de 

, ağustostaysa bir sürü rakip az kontejan ve tahminime göre 90 lara yaklaşan bir taban puan olucak, yani 90 alan atanacak işe bakar mısınız 84-85 le atanmak garantiyken belkide şimdi 90 la garanti olacak lanet okumaktan bıktık artık yeni mezun olan bunca insanı çöpe attılar sözlerini hep olduğu gibi tutmadılar belki de suç bizde ne mal olduklarını bilmiyomuşuz gibi 50 bin alımın ağustosta yapılacağına inandık...neyse siyahincim sana ve tüm arkaşlara  başarılar diliyorum ...
, ağustostaysa bir sürü rakip az kontejan ve tahminime göre 90 lara yaklaşan bir taban puan olucak, yani 90 alan atanacak işe bakar mısınız 84-85 le atanmak garantiyken belkide şimdi 90 la garanti olacak lanet okumaktan bıktık artık yeni mezun olan bunca insanı çöpe attılar sözlerini hep olduğu gibi tutmadılar belki de suç bizde ne mal olduklarını bilmiyomuşuz gibi 50 bin alımın ağustosta yapılacağına inandık...neyse siyahincim sana ve tüm arkaşlara  başarılar diliyorum ... bu ek atamadaki kadar düşmez bi daha puanlar,belki 4 yıl sonraki seçimde..
 bu ek atamadaki kadar düşmez bi daha puanlar,belki 4 yıl sonraki seçimde..