2011 Mart Anneleri Hastahane Çantası Hazırlığı Paylaşım Alanı

ben heralde doğururken elime geleni poşete atıp gidicem hastaneye, hala hazır diil çntam :1::1:

altınbaşta doğum koleksiyonu var bu arada kızlar bebekler için nazar boncuğu yapmışlar o kadar güzelki kendime kıyamam oğluşuma aldım hemen dayanamadım :1: nazar boncuğu götürelim diyenler bi baksınlar fikir olsun cidden çok güzeller. emzik bile yapmışlar üzerinde Allah yazıyo..

bide hastaneden çıkarken ne giyilcek kimse bişi koymuyomu göremedim ben bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ondan bebek için çok fazla diiil
2 tane hastane takımı
bi tulum bi tane çıtçıtlı koyarım + olarak
battaniyesi bide başka bişeye ihtiyacı varmıki?? 1 gün kalıcam

emzikle biberon koyanlar neden koydunuz?? of kendimi çok bilgisiz hissettim bi anda umarım hastanede keşke şunuda alsaydım filan olmam :18: çantamı üşenmeyip hazırlarsam tabi :1::1:

ben bebeğe hastane çıkışı ,
yedek bir takım daha kıyafet ama set değil
kalın battaniye
bez,ıslak mendil ve emzik koydum

kendime de iki takım pijama
sabahlık
çamaşır
terlik,ped
şal -kayınvalidemin hatrına -ve fotoğraf makinesi koydum
göz kalemi ile ayna eklicem
başka ne lazım olur ki ben de normal doğum istiyorum
fazlasına gerek yok ev de yakın zaten acil bişey olursa eşim getrir

Son düzenleme:
ben bebeğe hastane çıkışı ,
yedek bir takım daha kıyafet ama set değil
kalın battaniye
bez,ıslak mendil ve emzik koydum

kendime de iki takım pijama
sabahlık
çamaşır
terlik,ped
şal -kayınvalidemin hatrına -ve fotoğraf makinesi koydum
göz kalemi ile ayna eklicem
başka ne lazım olur ki ben de normal doğum istiyorum
fazlasına gerek yok ev de yakın zaten acil bişey olursa eşim getrir

iyi o zaman benim aklımdakiler az kalmıcakmiş bazıları çünkü baktım takım zıbın büsürü şey koymuşlar ama sezeryan galiba onlar. Saol :71:

ben heralde doğururken elime geleni poşete atıp gidicem hastaneye, hala hazır diil çntam :1::1:

altınbaşta doğum koleksiyonu var bu arada kızlar bebekler için nazar boncuğu yapmışlar o kadar güzelki kendime kıyamam oğluşuma aldım hemen dayanamadım :1: nazar boncuğu götürelim diyenler bi baksınlar fikir olsun cidden çok güzeller. emzik bile yapmışlar üzerinde Allah yazıyo..

bide hastaneden çıkarken ne giyilcek kimse bişi koymuyomu göremedim ben bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ondan bebek için çok fazla diiil
2 tane hastane takımı

emzikle biberon koyanlar neden koydunuz?? of kendimi çok bilgisiz hissettim bi anda umarım hastanede keşke şunuda alsaydım filan olmam :18: çantamı üşenmeyip hazırlarsam tabi :1::1:

o dediğiniz koleksiyonu internetten bulamadım ben

iyi o zaman benim aklımdakiler az kalmıcakmiş bazıları çünkü baktım takım zıbın büsürü şey koymuşlar ama sezeryan galiba onlar. Saol :71:

:13::13:ne demek
sezeryan olduğundan mı bilmiyorum ama hastane çantası diye dolaşan listeler tamamen lüzumsuz şeylerle dolu:51:
bunları da hazırlamakta bişey yok almışsınızdır nasılsa dolaptan alıp çanataya koyacaksın

Son düzenleme:

2 tane hastane takımı

annem almış canım tühh daha önce göreydik neyse artık ama çengelli iğneli çok hoşuma gitti

:13::13:ne demek
sezeryan olduğundan mı bilmiyorum ama hastane çantası diye dolaşan listeler tamamen lüzumsuz şeylerle dolu:51:
bunları da hazırlamakta bişey yok almışsınızdır nasılsa dolaptan alıp çanataya koyacaksın

aldım herşeyini hazırda işte tamamen heh bitti çantam hazır demeden rahat etmiyo insan :D

annem almış canım tühh daha önce göreydik neyse artık ama çengelli iğneli çok hoşuma gitti

cidden şu bebişler için çok güzel şeler yapıyolar ya daha neleri var emzikleri filan gör sen bide :1:

Back
X