ben heralde doğururken elime geleni poşete atıp gidicem hastaneye, hala hazır diil çntam 

altınbaşta doğum koleksiyonu var bu arada kızlar bebekler için nazar boncuğu yapmışlar o kadar güzelki kendime kıyamam oğluşuma aldım hemen dayanamadım
nazar boncuğu götürelim diyenler bi baksınlar fikir olsun cidden çok güzeller. emzik bile yapmışlar üzerinde Allah yazıyo..
bide hastaneden çıkarken ne giyilcek kimse bişi koymuyomu göremedim ben bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ondan bebek için çok fazla diiil
2 tane hastane takımı
bi tulum bi tane çıtçıtlı koyarım + olarak
battaniyesi bide başka bişeye ihtiyacı varmıki?? 1 gün kalıcam
emzikle biberon koyanlar neden koydunuz?? of kendimi çok bilgisiz hissettim bi anda umarım hastanede keşke şunuda alsaydım filan olmam :18: çantamı üşenmeyip hazırlarsam tabi

altınbaşta doğum koleksiyonu var bu arada kızlar bebekler için nazar boncuğu yapmışlar o kadar güzelki kendime kıyamam oğluşuma aldım hemen dayanamadım

bide hastaneden çıkarken ne giyilcek kimse bişi koymuyomu göremedim ben bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ondan bebek için çok fazla diiil
2 tane hastane takımı
bi tulum bi tane çıtçıtlı koyarım + olarak
battaniyesi bide başka bişeye ihtiyacı varmıki?? 1 gün kalıcam
emzikle biberon koyanlar neden koydunuz?? of kendimi çok bilgisiz hissettim bi anda umarım hastanede keşke şunuda alsaydım filan olmam :18: çantamı üşenmeyip hazırlarsam tabi