kuzum korkuttu beni ama sonradan ses verdi bugün nihayet ay dünden beri öldürdü beni cimcime bazen bi inadı tutuyor sessizleşiyor böyle canımı alıyor korkusu resmen bir daha korkutmaz annesini umarım nazlı kızım
yarın doktor randevumuz var kısmetse bir an evvel yarın olsun istiyorum
icimden de gecirmiyor degilim yarın doktor yatıs verse de kuzumun gelişi yakın olsa diye
hakkımızda hayırlısı olsun böyle de dememek lazım ne kadar dursa kar bebişler tabi daha babamız da yanımızda değil en hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzularımız insallah ama cok özledim bir an evvel kucaklamak istiyorum minnosumu saglıkla tabii
kızlarr merhabaeylülcüm geçmiş olsun inş allah bebeişin en kısa zamanda iyileşir
kızlar bugün çok ilginç birşey oldu ilk defa kendi doktorum dışında bir doktora gittim...neyse doktor ultrasondan baktı kilosu kaç dedim "3.450 gram,çocuğu iyi beslemişsin,bundan sonra süt yumurta yemesende olur,sebze ağırlıklı beslen bol bol ılık su iç " dedi..ben şooookkkdaha 35.haftadayım ben, çocuk 10 kilo falan doğar o zaman neyse kadın bir garipti zaten,sakın normal doğurma dedi altını bozdurma dedi ben yine şoook eşimde yanımda eşimde anlamamış garibim niye normal tavsiye etmedi diyo çok garibime gitti
inşallah poposudur canım.bizimkiler popolarıyla dünyayı yıkıyor kaburgalar neki.. zaten ben benim bebiş doğunca ıssırılacak yerleri sıraya koydum önce poponu ıssıracağım sonra o ayakları omuzları falan liste uzuninsallah canım hic umudumuz yoktu kuzumdan ama belli mi olur utandırır belki bizi cimcime
benim de sag kaburgam cürük gibi acıyor sanki oraya bi tas sıkışmış gibi ama ayacıklara da benzemiyor ki daha büyük bişeyler sıkışmış sanki oraya kafası mı poposu mu sırtı mı ayy anlasılmıyor ki:)
ameliyatım iyileşti hala soktukları yer öle tahriş olmuşki hala wc gidiyom yanıo aklı olan imkanı varsa normal dogum olur
inşallah küvezlik olmucak aplam minik quzu için ayetel kürsi okuyup gönderdim şifaa olsun yavrunaacanım bütün bebekler oluyo ama önemli olan 10 güne kadar gecmesi off dua et ne olur küvezlik olmasın
hadi gözün aydın canım bol bol dinlen yavrnu dinleemerhaba arkadaşlar umrım herkes iyidir bu gün biz son kez gittik okula artık doğum izinindeyiz
sabret apalm az kaldııcanım geçmiş olsun
geçer inşallah sarılığı
neden oluyor ki bebiş sarılık eylülcüğüm
sen emziiyorsunda
oleyy
bynktly,sağol cnm yedi beni bu gaz sancısı
hahhh bendede böle olmuştuuu demekki kasılmaymıştı ama işte bende ayırt edemiyordumkızlar benim karnımda kasıklarımda regl sancısına benzer sancı oluyor şuanda bacaklarıma kadar vuruyor karnım sertleşiyor o anda kasılma denen şey bu mu:26:
oyy kıyamam yaa üzme anneni bakımmkuzum korkuttu beni ama sonradan ses verdi bugün nihayet ay dünden beri öldürdü beni cimcime bazen bi inadı tutuyor sessizleşiyor böyle canımı alıyor korkusu resmen bir daha korkutmaz annesini umarım nazlı kızım
yarın doktor randevumuz var kısmetse bir an evvel yarın olsun istiyorum
icimden de gecirmiyor degilim yarın doktor yatıs verse de kuzumun gelişi yakın olsa diye
hakkımızda hayırlısı olsun böyle de dememek lazım ne kadar dursa kar bebişler tabi daha babamız da yanımızda değil en hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzularımız insallah ama cok özledim bir an evvel kucaklamak istiyorum minnosumu saglıkla tabii
canım bende okumuştumm pede damlatılıyor falan die duydum ne kadar doğru bilemem tabiyazılanları okuyunca sanırım bu sonda denen şey berbat bir şeyyinşallah normal doğum olur az önce formda okudum zeytinyağı normal doğumu kolaylaştırıyormuş ama malum bölgeye nasıl uygulanıyor onu bulamadım bilen var mı
enteresann yaa canım boşver dediğine kulak asmaa olur mu öle şey yaa sanki öle mi kalıyoo orasıı töbe töbekızlarr merhabaeylülcüm geçmiş olsun inş allah bebeişin en kısa zamanda iyileşir
kızlar bugün çok ilginç birşey oldu ilk defa kendi doktorum dışında bir doktora gittim...neyse doktor ultrasondan baktı kilosu kaç dedim "3.450 gram,çocuğu iyi beslemişsin,bundan sonra süt yumurta yemesende olur,sebze ağırlıklı beslen bol bol ılık su iç " dedi..ben şooookkkdaha 35.haftadayım ben, çocuk 10 kilo falan doğar o zaman neyse kadın bir garipti zaten,sakın normal doğurma dedi altını bozdurma dedi ben yine şoook eşimde yanımda eşimde anlamamış garibim niye normal tavsiye etmedi diyo çok garibime gitti
bende korktum şimdi olurda sezeryan olursam ayyyy bilemiyorummya kızlar korkutmayın insanı benim heryerim pek bi hassastır zaten
ped takınca bile alerji olan insanım ben azcık sert taharetlensem yara olur o derece manyak bir bedenim var simdi olur da sezeryan olursam düşünemiyom halimi amanın :S
korkma canım inşallah çok çok iyi geçer doğumun bebişini kucağına alırsın sağ salimhaklısın imkanı olan normal doğumdan kaçmasın ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olmuştum çok pişmanım ama oldu bi kere şimdi hayırlısı ile kurtulmak istiyorum
saolasın tatlım bak dr burada kendi meslakdaşlarını tanıyo işte bazı dr ların eline düşünce başına gelecekleri biliyo kadının birine allattan 13 dikiş atmışlardı sezeryen olsa daha iyidi unutamıyom halini kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egitim araştırma hastanesi hemde
ya ben ilk doğumda sancılar nasıldı unuttumnereden başlamıştı nerelerim çok ağrıdı hatırlayamıyorum
acıları bile unuttum sayılır ama bu benim korkularıma engel değilll:18::18::18::18::18::18::18:
canımm korkma böle iniş cıkışlı ıoluyo bu bebkler bende cok oldu korktum şükür oldu kurtuldum darısı başına inş.
inşallah poposudur canım.bizimkiler popolarıyla dünyayı yıkıyor kaburgalar neki.. zaten ben benim bebiş doğunca ıssırılacak yerleri sıraya koydum önce poponu ıssıracağım sonra o ayakları omuzları falan liste uzun
inşallah küvezlik olmucak aplam minik quzu için ayetel kürsi okuyup gönderdim şifaa olsun yavrunaa
hadi gözün aydın canım bol bol dinlen yavrnu dinlee
sabret apalm az kaldıı
hahhh bendede böle olmuştuuu demekki kasılmaymıştı ama işte bende ayırt edemiyordum
2cm açılmayla döndüümm
oyy kıyamam yaa üzme anneni bakımm
canım hakkaten bazenm o kadar inatçı oluyorlarki
babası bebeği hissetmeden kesinlikle uyumaz illa uğpraşacak oğlumuzu hissedecekk babası yatağa girince kesiyor hareketi bizi korkutuyorr yavrumm baba gisince başlıyorr tepinmeye
canım bende okumuştumm pede damlatılıyor falan die duydum ne kadar doğru bilemem tabi
enteresann yaa canım boşver dediğine kulak asmaa olur mu öle şey yaa sanki öle mi kalıyoo orasıı töbe töbe
maşalah bebişe canım
bende korktum şimdi olurda sezeryan olursam ayyyy bilemiyorumm
korkma canım inşallah çok çok iyi geçer doğumun bebişini kucağına alırsın sağ salim
amin canım insallah hayırlısıyla
insallah canım ya sorma bi ısırcam bi ısırcam poposunu oyy hayali bile harika ya
bak sen babayı oynatıyor seninki de demek ah bu kuzular ahh
hakkımızda hayırlısı olsun canım ne desek bos bilemiyoruz ne yasayacagımızı ki
inşallah canım insanız işte beynimde derin bir iz bırakmamış demekki.belkide kötü bir şey olarak algılamadığım ve olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm içindir, olabilir yaniii.unuttun mu? bence çok güsel ne yaşayacağını bşlmeden gitmekk o anda yaşayacaksın
inşalahh çok kolay olur doğumlarımız canım
ne şirinler demei canım yaa kurban olduğum bütün isteyen herkese nasib etsin inşaahh bu duyguyu hissetmek koklamak kucağına almak ne kadar uzak gibi geliyordu şimdi sadece hissediyorum ama diğerleride olacak az kaldıı
arkadaşlar eskiden bizim orda hamilelere bacak bacak üstüne attırırlarmış atamazlarsa doğuma az kalmış demekmiş atarlarsa daha var derlermiş deneyen var mı
''Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de
onu arıyorum'' demiş.
Diğeri;
- ''Sen... de kusura bakma ama bende karımı arıyorum''
demiş.Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki;
- ''Arkadaşım madem ikimizde karılarımızı arıyoruz,
karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde
aramaya başlayalım eğer rastlarsak saat 12'de Mac Donalds'ın
önüne gitmesini söyleriz'' demiş.
Diğeri;
- ''Tamam'' demiş ve başlamış karısını tarif etmeye;
- ''Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda,
60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça
elbise giyiyor'' demiş.
Ve diğer adama;
- ''Senin karın nasıl biri'' diye sormuş.
Diğer adam;
- ''Boşver benimkini, seninkini arayalım''...
kıslarr bayıldım fıkrayaa ya çok güsell
bende duydum öyle birşey atabiliyorum demek doğurmıcam dahaarkadaşlar eskiden bizim orda hamilelere bacak bacak üstüne attırırlarmış atamazlarsa doğuma az kalmış demekmiş atarlarsa daha var derlermiş deneyen var mı
güzelmiş canım''Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de
onu arıyorum'' demiş.
Diğeri;
Diğeri;
elbise giyiyor'' demiş.
Ve diğer adama;
Diğer adam;
tey teyinşallah canım insanız işte beynimde derin bir iz bırakmamış demekki.belkide kötü bir şey olarak algılamadığım ve olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm içindir, olabilir yaniii.
ama şu varki son anlarda istemiyorum sezeryan yapsınlar yeeeteeerrrr artık dediğimi iyi hatırlıyorum
ben denedim canım kaldıramıyorum çok az bi boşluk kalıyorr bir parmak girecek kadar hiç kalmaması lazımmışarkadaşlar eskiden bizim orda hamilelere bacak bacak üstüne attırırlarmış atamazlarsa doğuma az kalmış demekmiş atarlarsa daha var derlermiş deneyen var mı
arkadaşlar eskiden bizim orda hamilelere bacak bacak üstüne attırırlarmış atamazlarsa doğuma az kalmış demekmiş atarlarsa daha var derlermiş deneyen var mı
''Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de
onu arıyorum'' demiş.
Diğeri;
Diğeri;
elbise giyiyor'' demiş.
Ve diğer adama;
Diğer adam;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?