2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm korkma böle iniş cıkışlı ıoluyo bu bebkler bende cok oldu korktum şükür oldu kurtuldum darısı başına inş.

saolasın tatlım bak dr burada kendi meslakdaşlarını tanıyo işte bazı dr ların eline düşünce başına gelecekleri biliyo kadının birine allattan 13 dikiş atmışlardı sezeryen olsa daha iyidi unutamıyom halini kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egitim araştırma hastanesi hemde

inşallah poposudur canım.bizimkiler popolarıyla dünyayı yıkıyor kaburgalar neki.. zaten ben benim bebiş doğunca ıssırılacak yerleri sıraya koydum önce poponu ıssıracağım sonra o ayakları omuzları falan liste uzun

ameliyatım iyileşti hala soktukları yer öle tahriş olmuşki hala wc gidiyom yanıo aklı olan imkanı varsa normal dogum olur

haklısın imkanı olan normal doğumdan kaçmasın ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olmuştum çok pişmanım ama oldu bi kere şimdi hayırlısı ile kurtulmak istiyorum

canım bütün bebekler oluyo ama önemli olan 10 güne kadar gecmesi off dua et ne olur küvezlik olmasın
inşallah küvezlik olmucak aplam minik quzu için ayetel kürsi okuyup gönderdim şifaa olsun yavrunaa
merhaba arkadaşlar umrım herkes iyidir bu gün biz son kez gittik okula artık doğum izinindeyiz
hadi gözün aydın canım bol bol dinlen yavrnu dinlee
canım geçmiş olsun
geçer inşallah sarılığı
neden oluyor ki bebiş sarılık eylülcüğüm
sen emziiyorsunda

oleyy

bynktly,sağol cnm yedi beni bu gaz sancısı
sabret apalm az kaldıı
kızlar benim karnımda kasıklarımda regl sancısına benzer sancı oluyor şuanda bacaklarıma kadar vuruyor karnım sertleşiyor o anda kasılma denen şey bu mu:26:
hahhh bendede böle olmuştuuu demekki kasılmaymıştı ama işte bende ayırt edemiyordum
2cm açılmayla döndüümm
oyy kıyamam yaa üzme anneni bakımm
canım hakkaten bazenm o kadar inatçı oluyorlarki
babası bebeği hissetmeden kesinlikle uyumaz illa uğpraşacak oğlumuzu hissedecekk babası yatağa girince kesiyor hareketi bizi korkutuyorr yavrumm baba gisince başlıyorr tepinmeye
canım bende okumuştumm pede damlatılıyor falan die duydum ne kadar doğru bilemem tabi
enteresann yaa canım boşver dediğine kulak asmaa olur mu öle şey yaa sanki öle mi kalıyoo orasıı töbe töbe
maşalah bebişe canım

bende korktum şimdi olurda sezeryan olursam ayyyy bilemiyorumm

hadi yaaaaa offf :18: hakkımızda hayırlısı olsun ya inşallah...Allahım kimseye dert verip derman aratmasınnn

ya ben ilk doğumda sancılar nasıldı unuttum nereden başlamıştı nerelerim çok ağrıdı hatırlayamıyorum
acıları bile unuttum sayılır ama bu benim korkularıma engel değilll
:18::18::18::18::18::18::18:

unuttun mu? bence çok güsel ne yaşayacağını bşlmeden gitmekk o anda yaşayacaksın
inşalahh çok kolay olur doğumlarımız canım

canımm korkma böle iniş cıkışlı ıoluyo bu bebkler bende cok oldu korktum şükür oldu kurtuldum darısı başına inş.

amin canım insallah hayırlısıyla

insallah canım ya sorma bi ısırcam bi ısırcam poposunu oyy hayali bile harika ya

bak sen babayı oynatıyor seninki de demek ah bu kuzular ahh

bende korktum şimdi olurda sezeryan olursam ayyyy bilemiyorumm

hakkımızda hayırlısı olsun canım ne desek bos bilemiyoruz ne yasayacagımızı ki

ne şirinler demei canım yaa kurban olduğum bütün isteyen herkese nasib etsin inşaahh bu duyguyu hissetmek koklamak kucağına almak ne kadar uzak gibi geliyordu şimdi sadece hissediyorum ama diğerleride olacak az kaldıı

unuttun mu? bence çok güsel ne yaşayacağını bşlmeden gitmekk o anda yaşayacaksın
inşalahh çok kolay olur doğumlarımız canım
inşallah canım insanız işte beynimde derin bir iz bırakmamış demekki.belkide kötü bir şey olarak algılamadığım ve olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm içindir, olabilir yaniii.
ama şu varki son anlarda istemiyorum sezeryan yapsınlar yeeeteeerrrr artık dediğimi iyi hatırlıyorum

arkadaşlar eskiden bizim orda hamilelere bacak bacak üstüne attırırlarmış atamazlarsa doğuma az kalmış demekmiş atarlarsa daha var derlermiş deneyen var mı

''Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de
onu arıyorum'' demiş.
Diğeri;
- ''Sen... de kusura bakma ama bende karımı arıyorum''
demiş.Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki;
- ''Arkadaşım madem ikimizde karılarımızı arıyoruz,
karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde
aramaya başlayalım eğer rastlarsak saat 12'de Mac Donalds'ın
önüne gitmesini söyleriz'' demiş.
Diğeri;
- ''Tamam'' demiş ve başlamış karısını tarif etmeye;
- ''Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda,
60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça
elbise giyiyor'' demiş.
Ve diğer adama;
- ''Senin karın nasıl biri'' diye sormuş.
Diğer adam;
- ''Boşver benimkini, seninkini arayalım''... 

kıslarr bayıldım fıkrayaa ya çok güsell

kesinlikle öyle canım sagsalim kavuscaz insallah RAbbimin izniyle

arkadaşlar eskiden bizim orda hamilelere bacak bacak üstüne attırırlarmış atamazlarsa doğuma az kalmış demekmiş atarlarsa daha var derlermiş deneyen var mı

gecen birisi daha dedi topikte denedim atıyorum hala ben

süperdi

bende duydum öyle birşey atabiliyorum demek doğurmıcam daha
güzelmiş canım
eylülcüm sanırım bendede sıkıntı başladı yani acillik olunca sorunlar demekki bendede baş göstermeye başladı:26::26:

tey tey
haklısın tatlım ya o yavruyu alınca unutuyor insan demek ki
inşalahh doğumun çok kolay olsun ne olduğunu bile hatırlama
ben denedim canım kaldıramıyorum çok az bi boşluk kalıyorr bir parmak girecek kadar hiç kalmaması lazımmış

ben bugün denemiştim acaba ayak ayak üstüne atabiliyormuyum diye zorlanarakta olsa atabiliyorum ama kilodan dolayı zorlanıyorum galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…