Aynı durumdayım tartışmadığım insan kalmadı. Bugün kayınvalidemi bile ağlattım çok üzüldüm((( Stres bastı herhalde yaklaştıkça. Bide ben şehir dışında ailemden uzaktayım sanırım ondanda kötüyüm. Kimsesiz gibi hissettim bi ara kendimi. Neyseki annem geldi biraz moral oldu. Geçer üzme kendini. Sanırım sabirlı olmalıyız...
evett teyzesi az kaldıı yavrumun gelmesine inşalahh
sen nasılsınn bebiş nasıll annesii
slm aplacımm hoşgeldinn naıslsın bebeiş nasıl iyimisinizz
bende eşimi bıktırdım adam evden kaçar oldu valla:84::84: bu sefer daha çok ağlıyorum birde sezeryan stresi sardı beni
canım inşalah hayırlı haberler verirsinSağol canım şimdilik iyiyiz.Yarın çatı muayenemiz var heyecanlıyız ana kız
Bugün Tuğba ile seni konuşmuştuk,o da seni sormuştu.Bir ara rahimde incelme vardı ne oldu diye.
aplam geçmiş olsun geçecek annesi Rabbim şifasını versin apla hurafe murafe ama bi dene ya komşu çocuğu sıçratın diyor sarılık olunca yüzüne hafifçe vur olur ya belki iyi olurcanımm saol sarıyız bakalım 10 güne kadar gecmese işte o zaman naneyi yedimm
üzülme her şey geçecek doguncada sıkıntı bitiyomu sanıyorsunuz valla heppp sıkıntı dert öff öff
canım inşalah hayırlı haberler verirsin
sakın kasma kendini rahat bırak canım
canım ya Rabbim tuğbanında yardımcısı olsun inşalah ondan da hayırlı haberler duyarızz
aplam geçmiş olsun geçecek annesi Rabbim şifasını versin apla hurafe murafe ama bi dene ya komşu çocuğu sıçratın diyor sarılık olunca yüzüne hafifçe vur olur ya belki iyi olur
ben şimdi böyleysem doğumdan sonra kendimi düşünemiyorum cnm çekilmez biri olurum herhalde
merhaba arkadaşlar umrım herkes iyidir bu gün biz son kez gittik okula artık doğum izinindeyiz
yok be huysuzlugun bile bir tatlı
bence yapma tatlım ben yeni dogurmuş biri olarak fikrim pişman olursun oglanı 8 yaşında bu yaz yaptık hiçç sıkıntı olmadı küçük bebek sıkıntılı olur birde sünnet mahvolursun yapma bence
oleyymerhaba arkadaşlar umrım herkes iyidir bu gün biz son kez gittik okula artık doğum izinindeyiz
ah canım sorma bende kızımla ilgilenemiyorum ne adam gibi yemek yiyo nede başka bişey
bende vicdan yaptım bakamıyorum kızımaeşimde pek umursamıyo yaaaaaa.istiyorumki o ilgilensin
ama oda bakıyo ben hallediyorum kendini bırakıyo sinir oluyorum.önceden neredeyse hergün banyo yaptırır bebek yağıylada masaj yapardımçok severdi şimdi ooooo nerde haftada bir banyo bile zor geliyo.masaj yapsana anne diyo bana bende yarın kızım diyom off off bebek doğunca ne yapacaksak.zaten olan büyük çocoğa olur derlerde inanmazdım
doğumdan sonra hepsi düzelecek canım. Bu seferde seni bebekten kıskanacak, paylaşamayacak. Aslında şu dönemde babasıyla bağ güçlendirmesi daha iyi. Sonra ister istmez anne bebekle daha çok vakit geçiyor bazı çocuklarda bu yüzden bunalıma girebiliyor. Sanki kırk tane doğurmuş gibi bende allah allah. Ama arkadaşlarım var ordan biliyorum canım.
cıgdem ınankı aynı seylerı yasıyoruz..benımde oglum babasına sardı ve bugunlerde hep onu ıstıyor bende cok vıcdan azabı yasamaya basladım nasıl olcak ya cok uzulurse dıye offf bugun ablamalarla sen sımdıden depresyondasın ooo bakalım dogumdan sonra naparız dıyorlar bende bu sıkıntıyla 15 mart tı beklemez gıbıme gelıyor..
canım doğumdan sonra 40 ın çıkıncabeden olarakta rahatlarsın
iki bebişinlede ilgilenirsin önümüzde yaz
parka gidersiniz bol bol
hem bu arada çok hareketli olup, ip incecik olursun
canım humananın
kimyonlu rezene çayını aldım
ama içmeye korkuyorum, canım sen sallama rezene içiyorsun?
ya dokunursa die.
içsem mi acaba?:18:
canim yine sizin baba ilgileniyormus bizde babamiz pek gelemiyor boyle ilgilenmelere
canim bende ki, karnimin bir tarafi yamuluyor sertlesiyor ve ayni anda agrida oluyor ve hareket edemiyorum, hareket edersem cok canim yaniyor ve nefesim duzensizlesiyor.
canım geçmiş olsun
geçer inşallah sarılığı
neden oluyor ki bebiş sarılık eylülcüğüm
sen emziiyorsunda
oleyy
bynktly,sağol cnm yedi beni bu gaz sancısı
canım ben sana birşey sorucam ilk sezeryanın mıydı senin
kızlar benim karnımda kasıklarımda regl sancısına benzer sancı oluyor şuanda bacaklarıma kadar vuruyor karnım sertleşiyor o anda kasılma denen şey bu mu:26:
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidirben bugün çok kötüyüm iyice psikolojim bozuldu sürekli hatta hiç durmadan ağlıyorum iyice sıkıldım artık nefes alışlarım bile değişti sürekli içmi çekiyorum bebişim sürekli hareket halinde hiç durmuyor acaba bi sıkıntısı mı var iye düşünüyorum salı günü kontrolüm var ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum daha lohusa olmadan depresyona girdim napıcam ben arkadaşlar günler geçmiyor sanki 10 gün kaldı ama geçmiyooorrr:84::84:
maşallah ne güzel..yok ben kesin en geç doğuracama topikte.Allah'ım kasılma nasıl bişey bilmiyorum bile kendimi çok yalnız hissettim...sadece yorgunluktan oluyo ağrılarım benim.dinlenince hepsi geçiyo...ne olacak benim bu halim yaaa oğluşumda maşallah hiç durmadan kıpraşıyo..hareketlerinin azalması gerekirken daha da arttı hayır boyu kilosuda iyi hatta önde diyo dr herseferinde ama akrobat mı ne olacak iğne deliği kadar yer bulsa tüm vücudunu oraya sokmaya çalışıyo inşallah yarınki kontrolde dr rahminde silinme var dese bari..açılmayı falanı filanı hayal edemiyorum bile
tekrar yükledim umarım olmuştur. :26:
evet tatlım 3 gün 3 gece sancı cektim 1 santim bile acılmadı bebk 42 hafta bitmişşti artık kalb atışları duruyodu sezeryane aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?