2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende eşimi bıktırdım adam evden kaçar oldu valla:84::84: bu sefer daha çok ağlıyorum birde sezeryan stresi sardı beni

evett teyzesi az kaldıı yavrumun gelmesine inşalahh
sen nasılsınn bebiş nasıll annesii

Sağol canım şimdilik iyiyiz.Yarın çatı muayenemiz var heyecanlıyız ana kız
Bugün Tuğba ile seni konuşmuştuk,o da seni sormuştu.Bir ara rahimde incelme vardı ne oldu diye.

Sağol canım şimdilik iyiyiz.Yarın çatı muayenemiz var heyecanlıyız ana kız
Bugün Tuğba ile seni konuşmuştuk,o da seni sormuştu.Bir ara rahimde incelme vardı ne oldu diye.
canım inşalah hayırlı haberler verirsin
sakın kasma kendini rahat bırak canım
canım ya Rabbim tuğbanında yardımcısı olsun inşalah ondan da hayırlı haberler duyarızz
canımm saol sarıyız bakalım 10 güne kadar gecmese işte o zaman naneyi yedimm
aplam geçmiş olsun geçecek annesi Rabbim şifasını versin apla hurafe murafe ama bi dene ya komşu çocuğu sıçratın diyor sarılık olunca yüzüne hafifçe vur olur ya belki iyi olur

canım bütün bebekler oluyo ama önemli olan 10 güne kadar gecmesi off dua et ne olur küvezlik olmasın

bence yapma tatlım ben yeni dogurmuş biri olarak fikrim pişman olursun oglanı 8 yaşında bu yaz yaptık hiçç sıkıntı olmadı küçük bebek sıkıntılı olur birde sünnet mahvolursun yapma bence

canım geçmiş olsun
geçer inşallah sarılığı
neden oluyor ki bebiş sarılık eylülcüğüm
sen emziiyorsunda
merhaba arkadaşlar umrım herkes iyidir bu gün biz son kez gittik okula artık doğum izinindeyiz
oleyy

bynktly,sağol cnm yedi beni bu gaz sancısı

aynen öyle olur..hep 1 tane çocuk yapıcam derdim,bana kardeşimin doğumu çook zor gelmişti,o küçük lafından nefret ederim,şimdi bende aynısını yaparsam korkusu sardı

valla şimdiden kıskanıyor,ee kıskanacak zaten çok normalde..inşallah ben aradaki bağı doğru kurarım...off oğlum yorgunum,ay annem belim ağrıyor şimdiden bezdi çocuk..ikinci bebek ne zormuş ya

evet valla girdik bile depresyona...dün bi ağlama krizim tuttu,eşimde oğlumda anlamadı nolduğunu..hormonlarım depreşti yok bişey diyorum ama oğlum anne ben seni üzdüm mü yoksa diyor..küçücük aklı nelere çalışıyor

hey ağzın bal yesininşallah tek iyi yanı bu olur 2 çocuk peşinde koşarken kilollarda gider bu arada bende sezeryan olucam diye humana still tea aldım,hastanede içmeye başlamayı düşünüyorum..tecrübeli anneler onu önermiş hep sütü arttırması için..inşallah işe yarar...rüzgar'da sütüm yetmemeiştide...

ozaman napardım bilmem burcucum..eşim gece çalışıyor benim gündüz hep evde ve rüzgarla ilgili..o doyuruyor,o uyutuyor,o oynuyor,ben sadece yemek hazırlıyorum...ama bu seferde ben kıskanır oldum:26:sanırım doğumdaan sonra babasını daha çok kıskanacak..bu arada ppsikoloji makaleleri oluyorum hep..kardeş kıskançlığı hakkındada...hastanede ilk karşılaşmada bebeği annenin kucağında değil,beşikte yatarken görmeliymiş ve hediye alıp kardeşin getirdi demek olumlu oluyormuş..bilgilerinize arkadaşlar

kızlar benim karnımda kasıklarımda regl sancısına benzer sancı oluyor şuanda bacaklarıma kadar vuruyor karnım sertleşiyor o anda kasılma denen şey bu mu:26:

canım geçmiş olsun
geçer inşallah sarılığı
neden oluyor ki bebiş sarılık eylülcüğüm
sen emziiyorsunda

oleyy

bynktly,sağol cnm yedi beni bu gaz sancısı

her bebekte oluyo önemli olan atlatması bakalım 10 gün süresi var...sende ne kadar cektin bu gazdan yaa

bende öyleyim ya...dolunaydandır belkidehareket halindeyse herşey iyi demektir sıkıntı yapma

39.haftaya kadar ne ağrım ne sancım olmuştu bende doğuramicam sanmıştım..ama bi sabah suyum geldi,hahhaaa tualetimi kaçırdım sanmıştım...zamanı gelince çıkacak annesi

tekrar yükledim umarım olmuştur. :26:

çok güzellerrrrr

evet tatlım 3 gün 3 gece sancı cektim 1 santim bile acılmadı bebk 42 hafta bitmişşti artık kalb atışları duruyodu sezeryane aldılar

benim 2.sezeryanım olacak merak ediyorum aynı yerden mi kesecekler:18: yine dikişler zor mu iyileşecek bu 2.gebelik çok tuhaf ilkinde kasılmam sancım hiçbişeyim yoktu şimdi yok yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…