- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
canımmm teşekkür ederim eşim iyi ama nazlı tabikitatlım nasılsın merak ettim eşin nasıl kendine dikkat ett bebişimizede
aaaaaaaaa bir bebiş daha geliyorrrgözün aydın demek salı günü bebişin kollarında olucak bu gidişle marta kalan bebiş sayımız baya azalcak
eşin nasıl oldu tatlım
sağolun kızlar idare edip gidiyoruz işteilknurcum canmm çok geçmiş olsun eşinesen nasılsın tatlım? bende sana özelden numaramı verem
desene damlacım in cin bir de biz top oynayacağız martta.
her şey zamanında olsun, hayırlısıyla olsun.
selam kızlar geçmişi okuyayım dedim tansiyonum düştü vallabende bugün salıyı bekleyemedim kontrole gittim kızım 3175gr olmuş boyumuzda 49 cm nst de bi sorun çıkmadı herşey yolunda gidiyor dedi çok fazla hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor dedim bi sorun mu var diye sordum sıkışık bir bebek değil dedi yeri geniş olduğu için tepinip duruyomuş zilli ve bugün beni asıl mutlu eden şey doktorumuz insafa geldi inadını kırdı veeee doğumum için 28 şubat saat 9:00 a gün verdi yaniiii eşimin doğumgününde kızımız hayata merhaba diyecek ayyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkk
selam kızlar geçmişi okuyayım dedim tansiyonum düştü vallabende bugün salıyı bekleyemedim kontrole gittim kızım 3175gr olmuş boyumuzda 49 cm nst de bi sorun çıkmadı herşey yolunda gidiyor dedi çok fazla hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor dedim bi sorun mu var diye sordum sıkışık bir bebek değil dedi yeri geniş olduğu için tepinip duruyomuş zilli ve bugün beni asıl mutlu eden şey doktorumuz insafa geldi inadını kırdı veeee doğumum için 28 şubat saat 9:00 a gün verdi yaniiii eşimin doğumgününde kızımız hayata merhaba diyecek ayyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkk
inşallah canımkızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh
ii akşamlar kızlar..benim 2 3 cm açılmam vardı biliyosunuz doktorum 10 gün içinde doğum olabilir demişti ama 10 gün geçti zatengelmeye niyeti yok sanırım kızımın..bu arada kilo almış kuzum..3009 gr olmuş..çok sevindim bende..nst hafif sancılar çıktı aslında heran doğum olabilir hayırlısıyla sağlıkla çok canımızı acıtmadan inş...
aaaaaaaaa bir bebiş daha geliyorrrgözün aydın demek salı günü bebişin kollarında olucak bu gidişle marta kalan bebiş sayımız baya azalcak
slm kızlar nasılsınız görüşemeyelieşimin durumundan dolayı gelenimiz gidenimiz çok oluyor pek giremiyorum buraya ama ilk fırsatta soluğu burada alıyorum.az önce biraz geçmişi okudum.calimero nun doğum haberini aldım
facede kutladım kendisini
diğer ağrısı sancası olan arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin inşallahhhh
gözünaydın cnmslm kızlar...ben geldim
bugün son hazırlıklarımıda bitirdimderin bi temizlik yaptık uğraşmam artık temizlikle...
çok yoruldum amakızım bekler inşallah haftaya cumartesiye kadar...
sanırım deryacım hani bizi burda yalnız bırakmazlarsa iyi olur demi amaaa:78:
slm kızlar...ben geldim
Bugün son hazırlıklarımıda bitirdimDerin bi temizlik yaptık uğraşmam artık temizlikle...
çok yoruldum amaKızım bekler inşallah haftaya cumartesiye kadar...
canım benim ne güzel denk gelmiş.çok hoş olmuş
ooo biriniz 26 sında biriniz 28 inde yok mu arttıran? nasıl mart annelerisiniz siz ya?
hoşgeldin canım inş bekler azizecim
kızlar elsi yarın doğuma gidicek...bugün hiç girmedimi? onu merak ettim napıyo acaba
canımmm teşekkür ederim eşim iyi ama nazlı tabiki
Sürekli kolundaki alçıdan yakınıyor ve bebek doğduğu anda çıkaracağını söylüyor (alçının bir ay kalması gerekiyor bu arada)
biz oğluşumla iyiyiz.gün aşırı nst ye giriyoruz salı günüde usg miz var.
Muhammed bebek nasıl canım üzmüyor seni değil mi
yok annesi çıksın artık sıkılmıştırkesinlikle
offf ben çok korkuyorum yaaa.galiba biz de yaklaşıyoruz.ben 37+4oldum bu arada galiba ben doğuramıycam.oğluşum içimde kalsa olmuyo mu?
kızlar elsi yarın doğuma gidicek...bugün hiç girmedimi? onu merak ettim napıyo acaba
ne güzel senin adına çok sevindim canımselam kızlar geçmişi okuyayım dedim tansiyonum düştü vallabende bugün salıyı bekleyemedim kontrole gittim kızım 3175gr olmuş boyumuzda 49 cm nst de bi sorun çıkmadı herşey yolunda gidiyor dedi çok fazla hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor dedim bi sorun mu var diye sordum sıkışık bir bebek değil dedi yeri geniş olduğu için tepinip duruyomuş zilli ve bugün beni asıl mutlu eden şey doktorumuz insafa geldi inadını kırdı veeee doğumum için 28 şubat saat 9:00 a gün verdi yaniiii eşimin doğumgününde kızımız hayata merhaba diyecek ayyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkk
gözün aydın canmm...bende kısmetse 26 şubatta doğurcam
bebişte eşimde iyiler çok şükür canımcanım fazla yorma kendini
yahya bebiş nasıl?
eşinde umarım iyidir
büyük ihtimalle benimde 28 inde olacak canımcanım benim ne güzel denk gelmiş.çok hoş olmuş
ooo biriniz 26 sında biriniz 28 inde yok mu arttıran? nasıl mart annelerisiniz siz ya?
dün konuştum canım.tüm ailesi yanındaydı.bekliyorlardı büyük an'ıkızlar elsi yarın doğuma gidicek...bugün hiç girmedimi? onu merak ettim napıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?