2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım nasılsın merak ettim eşin nasıl kendine dikkat ett bebişimizede
canımmm teşekkür ederim eşim iyi ama nazlı tabiki
sürekli kolundaki alçıdan yakınıyor ve bebek doğduğu anda çıkaracağını söylüyor (alçının bir ay kalması gerekiyor bu arada)
biz oğluşumla iyiyiz.gün aşırı nst ye giriyoruz salı günüde usg miz var.
muhammed bebek nasıl canım üzmüyor seni değil mi

ilknurcum canmm çok geçmiş olsun eşine sen nasılsın tatlım? bende sana özelden numaramı verem

selam kızlar geçmişi okuyayım dedim tansiyonum düştü valla bende bugün salıyı bekleyemedim kontrole gittim kızım 3175gr olmuş boyumuzda 49 cm nst de bi sorun çıkmadı herşey yolunda gidiyor dedi çok fazla hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor dedim bi sorun mu var diye sordum sıkışık bir bebek değil dedi yeri geniş olduğu için tepinip duruyomuş zilli ve bugün beni asıl mutlu eden şey doktorumuz insafa geldi inadını kırdı veeee doğumum için 28 şubat saat 9:00 a gün verdi yaniiii eşimin doğumgününde kızımız hayata merhaba diyecek ayyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkk

gözün aydın canmm...bende kısmetse 26 şubatta doğurcam

bir bebiş haberi dahaaaaa gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh
inşallah canım
hayırlısıyla kolayca doğurup gelirsin

kızına eli kulağında annesi gelir

aaaaaaaaa bir bebiş daha geliyorrrgözün aydın demek salı günü bebişin kollarında olucakbu gidişle marta kalan bebiş sayımız baya azalcak

evet canım

canım fazla yorma kendini
yahya bebiş nasıl?
eşinde umarım iyidir

slm kızlar...ben geldim
bugün son hazırlıklarımıda bitirdim derin bi temizlik yaptık uğraşmam artık temizlikle...
çok yoruldum ama kızım bekler inşallah haftaya cumartesiye kadar...
gözünaydın cnm
artık bir hafta dinlenirsin

ayyy kızlarrr sagolunnn doguma z bısı kala bıde alerjı cıktı heryerım kabarık delı olcamm kasınmaktann....cok zor bı hamıellık gecırdım son ayda rahatladım derken bıde alerjı cıktı Allahtan az kaldııı...doktorum sagolsun cok ugrastı sabırlaaa benım sıkayetlerımlee

canım benim ne güzel denk gelmiş.çok hoş olmuş

ooo biriniz 26 sında biriniz 28 inde yok mu arttıran? nasıl mart annelerisiniz siz ya?

kızlar elsi yarın doğuma gidicek...bugün hiç girmedimi? onu merak ettim napıyo acaba

çok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok mutlu oldum 8 sene boyunca eşime vereceğim en özel hediye bu olacak sanırım

nazlanmasın zaten yüklü kadınsın aman allah korusun beklesin bebiş erken dogum kesinlikle sarılık yapıomuş biliyon mu çok sessiz ogluş aglamıyo pek günde 1 saat öglen uyanık kalıo bakınıo yatıo sonrasında sık sık emziriyomm sarı burnunun üstü ama retinası beyaz sarı orada yok die kan aldırmıyom büleremim yükseldiginde sanırım 14 civarı retinaya vuruyo kıyamam ilknurcum düşmesin hast.burnu tıkanmış gripmi bulaştı acabaa aman en iyisi karnımızda olmalarıymış birde kızamık salgını varmış kalbime inecek canım yaa

kesinlikle
offf ben çok korkuyorum yaaa.galiba biz de yaklaşıyoruz.ben 37+4oldum bu aradagaliba ben doğuramıycam.oğluşum içimde kalsa olmuyo mu?
yok annesi çıksın artık sıkılmıştır
kızlar elsi yarın doğuma gidicek...bugün hiç girmedimi? onu merak ettim napıyo acaba

yok girmedi yarın güzel haberlerinni alırız inş....
artırmıyorum ben martta doğum yapıcam kış annesi olmak istemiyorum eşimde bende baharda doğmuşuz oğlumuzda baharda doğsunnnnnnnn

ne güzel senin adına çok sevindim canım

gözün aydın canmm...bende kısmetse 26 şubatta doğurcam

canım fazla yorma kendini
yahya bebiş nasıl?
eşinde umarım iyidir
bebişte eşimde iyiler çok şükür canım

canım benim ne güzel denk gelmiş.çok hoş olmuş

ooo biriniz 26 sında biriniz 28 inde yok mu arttıran? nasıl mart annelerisiniz siz ya?
büyük ihtimalle benimde 28 inde olacak canım

dün konuştum canım.tüm ailesi yanındaydı.bekliyorlardı büyük an'ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…