2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım uzun sürmüyor anlık oluyor gidiyorr
hiç sorma canım ya oğlumda benim gibi panik olmaz inşalahh
tamam o zaman atıyorum olumsuz düşünmeyi kafamdann bekliyorum sabırla

haklısın başını şişirdim özür ilknurcum allah bebişini sana bagışlasın inş ana cigeri ne yapayımm cok tedirginim ababmız burda olsa korkmam parmak kadar cocuk tek korkuyomm yaa
aaaa ne demek baş şişirmesi birdaha böyle söylersen çok üzülürüm.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh.

oğluşunun kilosuna
geçmiş olsun cnm.
inşzllzh
temiz çıkar sonucclar

gecmis olsun canım ya ilacları aksatma gecer insallah reflü bende de var cok fena ya ilac da kar etmiyo artık geceleri berbat özellikle kuzucuna da masallah annesi
teşekkürler kızlar....
maşallah kuzuna
maşallah kızına canım hakkınızda hayırlısı olsun

enfeksiyonun için bol iç canım bende de varya bol su içiyorsun dimi diye sordu bugün doktorum

biz oğluşumla baharda doğduk ben nisan oğlum mayıs

eşimle kızımda kış kızım şubat,eşim mart

hepimiz peş peşe geliyoz...

çok güzel yaaa her ay birinin azel günü...geriye 8 ay kalıyor azizeciğim onları da doldurumusun sence

iyiakşamlar anneler...nasılsınız....

iyi akşamlar canım nolsun ıhlayıp tıslıyarak geçiyor şükür iyiyiz...

su ve kanamana bak canım ama eğer çok devam ederse bir git bakalım için rahat etsin nolur nolmaz 2 cm açılmanda varmış

kızlar yazdıklarınızı okurken dalmışım selam vermeden dalmışım konuya gerçekten mart ayı annelerimiz şubat annesi oldu maşallah bakalım kaçımız marta kadar bekleyebilceğiz
evet ya şubatta geliyor bebişler ama en son ben kalacağım galiba burda bizimki nisana falan sarkar gibi

eylülcüğüm
inşallah bebişinin sarılığı bir an önce geçer dualarımızda

bu arada canım sezeryandan hemen sonra kaç kilo gitti canım senden...konu geçmiş olabilir ama ben kaçırmışım :26:

aaaa ne demek baş şişirmesi birdaha böyle söylersen çok üzülürüm.allah hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh.

canımsın allah gönlüne göre versin bir de inş yaptıgında fısık gibi birde kız versinn nasıl olsa baimizde var 1 kız bir erkek ibnş tatlım hayırlısaglıklı evlatların olur

eylülcüğüm ya birkaç sorum daha olacak yaa şimdi sezeryanda hemen süt gelmiyo diyorlar sende hemen geldimi??? birde hala kanaman var mı canım ?? ne zaman kesiliyorr kanama..ayy ben hiç birşey bilmiyorumm :44:

serumları yedim 93 kilodan doguracagım gün tartıldım 96 olmuştum tatlım şu an 85 kilodayım o biçimde yiyorummm vee şekerimdende haberim yok nişasta tatlı şeker ayırmaksızın belkide kalbim hemoglobinim düşük die sıkışıo sandım ama belkide şekerden kalbim sıkılşıyo baktım kan ilaçlarıma yan etkisi sarılık felan dio korkudan cocugu emziriyom die içmedim ilaçları ya nasıl sıkışıo biliyon mu annelik ne kadarr kutsal böylee neyse laf uzayınca özneyi kaybettim tatlım kısacası 10 kg gittiiii

aaaaaaaaa çok iyi canım yaaaaaaa ayy benden de gidermi acaba 10 kilo birden :44: kuru üzüm ye bari canım hem süt yapar hem kansızlığına iyi gelir inşallah

eylülcüğüm ya birkaç sorum daha olacak yaa şimdi sezeryanda hemen süt gelmiyo diyorlar sende hemen geldimi??? Birde hala kanaman var mı canım ?? Ne zaman kesiliyorr kanama..ayy ben hiç birşey bilmiyorumm :44:

ameliyattan 2 güne kadar süt inmiyo damla damla ama aslaaaa aglasın mama vermiyosun sütünü vermek istiyosan sonra geliyo zaten birde hızlandırmak istiyosan sıcak suyla memelerini ov<rak çeşmenin altında sıcak su ama yıkaa buda etkili tatlım sıvı iç cayy süperrr bol sıvı al...benim hala kanamam var aman olsun 1 yıl göremeyecem zaten başkalarının 2 gün kesilmiti hala oluk oluk geliyo bende bu durum kişiden kişiye degişir kanama olayını dikkate alma bende sende aynı olmaya bilir ama emzirme konusunda genelde böle emzirme uzmanımız ilknurcugum burada istersen onada sor yanlış bilmiyorum sanırım

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ...kanamanın olması iyi galiba için boşalıyordur canımm...öyle derler hep

Merhaba annecikler,nasılsınız? umarım herkes iyidir..
bugun migrosTa humana still tea sallama çay 9.90a düşmüştü.normalde 15-16 civarı.ben aldım 2paket.. zaten baska da kalmamıştı..
tadını soran arkadaslar vardı,tadı da bildigimiz bitkicayı işte.içinde rezene,anason,melisa falan varmıs. süt yapıyormus.. hastane cantama da koydum..
bi de nivea atta cantası 45ten 38e düşmüştü.. ben chicco çanta aldıgım için bunu almadım ama keşke alsaydım dedim sonra.fiyatı cok ii cunku.. sizlere de bilgi vereyim dedim..

sağol tatlım bilgin için

bende bebek çantası alacağım ama hem şık olsun istiyorum hemde fiyatı uygun ama 100L den aşağı yok Ankarada...şuu portbebe takımının çantalarından alırım belki onlar daha ucuz

saol canım atta çantası aklıma yattı yarın bi gidip bakayım

kızlar ben çıkıyorum çok oturamyorum yaa bil başında kaburg akemikklerim batıyor öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlarrrrr

Geçmiş olsun canım.

İnşallah sıkıntısız bir doğum sağlıklı bir bebişimiz olur,hakında hayırlısı olsun canım.

Özlemcim maşallah oğluşuna canım.Sen bugün çatı muayenesinden yırtmışsın galiba.Haftaya kaçısın yok ama

Maşallah Sarp bebeğimize

Canım yazdıkların bana da moral oldu.İnşallah bende senin gibi kolayca atlatırım.

ayy ne bieyim doğumdan sonra veririsin artık dedi..bakalım...inşallah tekrar fit halime dönerim

Bende 12 kilo almışım toplamda,sana niye öyle dedi ben anlamadım.Bana şimdiye kadar hiç yorum yapmadı drumuz.

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

maşallah annesi
ayy az kalmış ardinacığım
sağlıcakla al bebişini kucağına

Sağolun kızlar,darısı hepinize inşallah

Viyolecim değmesin canım oğluna.

ardina hayırlı uğurlu olsun canım...kolaycacık atlatırsın inşallah

hadi gözün aydın senin de netleşmiş günün belli olmus hakkında hayırlısı olsun canım saglıcakla kavusun insallah

Sağolun teyzelerimiz iyi ki varsınız da bize moral veriyorsunuz.

Hakkında hayırlısı olsun canım.Sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl gelirse gelsin annesi.

kızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh

Seninde günün az kalmış canım.Hakkında hayırlısı olsun.

28 Şubatta doğacak kızım Öykü'ye aynı günde 2 arkadaş daha gelecek demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…