2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar merhaba face de yazdim sordum kizlara ama buradan da danisayim dedim bu demir takviyesi hakkinda ne dusunuyorsunuz? doktorumuz once baslayin dedi sonra ben kafama gore kullanmak istemiyorum dedigimde ise zaten demir takviyesi kullanan bir tek turkiye kaldi dedi simdilik kullanmiyorum ben de...

bazi arkadaslar tahlil yaptirmis kan alinirken cok zor oldu mu?

saol tatlım yanlız degilsin merak etme bend evarımhayatta hiç bir şey üzülmeye degmez bir zamanlar annanem vardı rahmet oldular annem şimdi ananemim yerine gecti ben annemin hayat böyle sen cocuguna koca evine bak üzülme hiç demez hayatta aldıgın deger kadar deger ver bu ane bile olsa ben böleyim maalesef zaman zaman üzülsemde inş..hamile degilimdir benim 4 cü cocugu dogurma lüksüm yok 3 cü sezeryan ve zaman sadece 5 ay ralıkla biterim valla muhammedimde zaten ölüyordum dün istifamı verdim artık ev hanımıyım cok zoruma gidiyo alışacaz artık ne yapalım evhanımı olduk..aman sakın ara ver ömrünün yarısı gecer ve ufaklıgına aslaa bekledigi ilgiyi alakayı veremezsin ara ver tatlım bu ramazanda allah beni o günaha sokmasın umarım yanılıyorumdur adetim gecti pazartesi bir daha tahlil olacam bakalım yükselme varmı ve beta hcg asla yanılmıyo hata payı az....güzel haberler vercem inş..aslında tecrübeliyim ben diger bebeklerimde adet görmedim ve korunmadım sütüm korudu adet görme demek aslında ovulasyon oluyorsun anlamına gelir dikkat etmeliydim..hata oldugunda mantık duruyo zaten hatalar insanlar için inşş güzel haberler verecem sana öptüm ikinizi habersiz bırakma olurmu ii geceler canım

aynen benimki gibi ben hala su çicegi olduguna inanmıyorum yani mümkün degil kulucka dönemi 3 gün ve en fzla 10 gün bitmesi lazım ve böyle aşısız atlatmam bu kadar hafif seyirde tuhaf geldi neyse hayırlsı işte ama aynı anlattıgın gibi başka bi şeymi bunlar 2 dr su çicegi dedi ilginç degilmi iki cocugum su çicegi gecirdi ama tecrübede var asla su çiceginin yanından bile gecmiyor desem...kafam karıştı ya neyse bende eyvalah diyorum iki dr da

Eylülcüğüm teşekkürler çok incesin düşüncelisin, mesajlara hemen yanıt veriyorsun:)bu sana geliyor
herkese hakettiği kadar değer verilmesi gerektiğini zaman öğretiyor bize, tecrübeyle insan olgunlaşıyor işte, geride bıraktığı yıpranma da onun faizi.
Yok canım benimki aslında senin düşüncenin tam tersiydi yani araya zaman girerse sabrım olurmu, iki çocuğu da beraber ikiz gibi büyütürüm kolaylığı ve de zorluğuydu. 2sini de aradan çıkarıp büyütmek iştee. Ama çok zor olurmuş büyütürken, ilerde güzel diyorlar ama.
Bebek konusunda dediğin gibi mübarek aylardayız İnşallah hayırlı olan bir haber verirsin, neyin hayırlı olacağını bilemeyiz değil mi:)
KPSS sonuçlandı, atanamam bu puanla belliydi tüm sene kitabın kapağını açmazsam, bu durumda 2012 KPSS ye çalışmam gerek bu sefer kızımla çalışacam, o daha büyümeden bunu halletmem gerekiyor. Yani ben de evdeyim canım.
Bugün belki G.Antep'e gideriz, artık yakınlaştık yaa, Nizip-G.Antep arası 45 dk, ailemin evine 1 saatte ulaşıyoruz, Eşim oruçsuz bir günümüzü geçirelim, yarın oruç tuttuğumda gezemem dedi, bugün tembelliğim üstümde olsa da kırmayacam onu.
Sevgiler sana ve 3 güzel meleğine...

herkese iyi pazarlar
kızımın kilosuna üzüldüğümü yazmıstım.dün dr gittik. kızım 5530kg olmus.dr bu ay 500 gr almasının cok iyi oldugunu söyledi cok sevindim. masallah kızmın boyu 64 cm 1 ayda 6 cm uzamış. ne yapalım artık benim kızım tombul bir bebek olamayacak..yeterki saglıklı olsun. dün 4 ay asımızıda olduk yavrum biraz ateslendi ve cok agladı. bu gün biraz sakinlesti.. dr önerisiyle ek besine basladık:) dün seftali suyu bugünde yoğurt verdim.yoğurdu aksam keçi sütüyle evde yaptım. önce biraz yadırgadı ama saonra yedi..3/1 cay bardagı kadar verdim. aksamda ilk muhallebisini yicek kızım..

canımsın tatlım ne demek arkadaşız ama zamanla ne kadar haklı oldugumu göreceksin duygusal birisin sen innaılmaz sadece annenle degil genel anlamda duygusal birisin etkilenmen dogaldır..hiç bir şeye güzel canını sıkma eşinle takıl gec dedigin gibi sınava gir azh.muhammed efendimizin hürmetine seni cok gzüel yerlerde görüp duyarımm buradan haber verirsin umarım..iki cocugu bir arada büyütenlerin yardımcıları var sen için gecerli degil ömrünün yarısı gecer bir arada zor sana tavsiyem ara veer tatlım inş..yoktur bende ist..son günlerimi geciriyorum ev hanımı oldum şimdi hafta sonu hissedemiyorum ancak pazartesi fark edecem evhanımlıgımı canım öpüldün ii gezmeler keyifle inşş..gecer

kızlar nasılsınız ben,m artık face yok biri eklemiş beni kocam dellendi ve kapattı beni arayanlar buradan bulabilişrler tabiş aranıyor isemmm

vay be ne kıdemli tickerim var biliyorum siz kızlar bir gün facelerden gene kürkcü dükkanına döneceksiniz sabır sabatla sizi bekliyorum yetim koydunuz kk azizecim sende mi hele damla helee ki ilknurcum
şaşırdımmmmmmm

bugün ilk iş günüm artık düzenli yazabilecem umarım bebişleriniz çok iyidir benim kızım 4.5 aylık oldu boyu65 kilosu 6 benim bebişimde tombik değil hayırlısı olsun birde sütüm az süt arttırmak için bişeyler öneriyormusunuz?

herkese günaydınn.

abrel22:inş.hamile değilsindir daha doğrusu hayırlısı olur inş.ama hamileysen de şansın var dikişleri sağ ve soldan açıyorlarmış artık.okulumuzdaki hizmetliden biliyorum.

su içmek ve hurma yemek..bir de humana içebilirsin.yorgunluk ve üzüntü olmayacak

Güzel dileklerin için çoook teşekkürler Eylülcüğüm, Allah herkesin emeğinin karşılığını verir, ben bu sene çalışmadım emek olmadan yemek olmaz değil mi:) haketmezdim biliyorum bizler mütevekkil insanlar olmalıyız.
2 sene vekil öğretmenlik yapmıştım hem ev ekonomisine katkı olsun hem de evde sıkılmayayım diye, ücretli öğretmenlik resmen adını ücretli kölelik koymuştum insanı, o kadar okuduğun yılları bile hesaba almıyorlar, geçici muamele yapıyorlar, küçücük puanlarla atannıp gelenler kendilerini nerelerde görüyorlar( tabii herkes için söylemiyorum çok değerli arkadaşlarımız da vardı) İlk ücretli öğretmenlik yaptığım sene 3,5 puanla atanma kaçırmıştım, eşim atanmıştı o sene. Bense ücretli çalıştım puanım 75,5 ti, çalıştığım okula müzik öğretmeni bir kız gelmişti 54 puanla, lavaboda selam verdim, hiçç selamımı bile almadı, sonraları tanıştık, selamlaştık ama herhalde ben ilk intibaya önem veriyorum. başka birine hayırlı olsun demiştim, yeni atanıp geldiğinde bir teşekkürler, sağol bile dememişti, kibir ateşe en yakın olandır bu sözü hayatımda hep kullanırım. Canım bu sözlerim üzerine şunu söyleyecem, sözlerinle çelişiyorsun deme sakın ben 4 sene eğitim fakültesi eğitimimden sonra bir de master eğitimi aldım , 474 sayfalık tez yazdım, zaten ben eğitim fakültesi çıkışlıyım gerek yoktu lisans üsü eğitime, tabii araştırma görevliliğini düşünürsem,bunları böbürlenmek için asla söylemiyorum, bu tarzlardan da hoşlanmam ama bu kadar eğitimün sonucunda ücretli öğretmenlik yapıp bir de kişilik itibariyle o mevkileri haketmeyen, idealistlikten uzak, boş gelmiş boş giden insanları görünce üzülüyorum, ve bazen bu meslekten, tam anlamıyla ulaşamamışken bile soğuyorum, ne öğrenci eski öğrenci, ne öğretmen eski saygın öğretemen.
Ayyyy gene benim çenem düştü uzar gider susturmazsan, İnşallah bakalım çalışalım bu sene de hayırlısı olsun Allahıma hep böyle dua ediyorum canım.
Bugün pztsi eeee ne hissediyorsun ev hanımlığı zormuymuş?????

bir benim yok facede hesabım, dükkanımdan çıkamadım, ayyy evet tickerin çoook kıdemli, genelkurmayım

herkese hayırlı ramazanlar olsun...

Hayırlı Ramazanlar canıım senin nezdinde herkese:)

benim kızımda tombik değil ama uzun bizde bu ay 800gr aldık.bu aya göre süper dedi dr.önemli değil bence.benim kız 3.5 aydan beri dönüyor şimdi de emeklemeye uğraşıyor.hareketli yani.kilo tutarmı zaten.tombik bebeklerde poposunu kaldıramıyor(hepssi değil),bir de böyle düşünün.sağlıklı olsunlarda...kızımın yuzunda noktacıklar vardı apar topar dr.a gittik neyseki isilik in farklı versiyonu dedi dr.okadar korktumki çiçek diye...gerçi olsa da hafif atlatılıyormuş ama annelilk işte hasta olmasına kıyamıyor

kızlar dün ilk defa kızıma ülker hero baby'nin pirinç unu mamasından verdik, en son gittiğimiz doktor gelişimine yavaş dediği için kilo alımı az, milupanın pek çok mamasını işaretlemişti. Eşim de onların paketi çok büyük malum açıldıktan sonra hemen tüketilmeli yaa daha küçük ebattaki heo baby' yi aldı. Şimdi sorum şu:
1. bu mamayı kullanan oldu mu memnun kaldı mı( biz söylenen ölçeğin yarısını yaptık, yoksa hemen lapalaşıyor)
2. kızım bugün köpüklü yaptı kakasını 4 defa bez değiştirdim, 3 bezi doluydu, çok sıvı su gibi bir de köpüklü. Mamadan mı , mamaya yiyen bebeklerin kakası nasıl oluyor, nette araştırdım bu şekilde olmuyor da.
5. ayda ek gıdaya geçecem 4 ay anne sütü verdim ama kilo alımı az olmayınca olmuyor, stressiz süt vermek isterdim, sanırım stresim sütüme de yansıdı.

hanımlar meraba,ben aranıza bugün katıldım,23 martta doğum yaptım,Selin Dora adında bir kızım var,zor bi bebeğim olduğu için sürekli forumu okuyordum,artık yazıcamda sizlere:))

oruç tutanız var mı acaba?
buarada hipperaktif arkadaşım,bazen bizde de öyle köpük köpük oluyordu kakası.kontrolde dr sıcalardan dedi.su kaybedebiliyormuş o yuzden su ver mutlaka dedi.su veriyorum.mama da alıyorsa muhakkak vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…