canım çok teşekkürler beni anlayan birilerini bulmak çok güzel, aile hekimimizmiş üstelik o adam öff yaaa...
Hamilelik konusunda ise dur hemen panik yapma belki değilsindir allah gönlüne göre versin, süt koruması diye bir şey yok demişti önceki ebemiz, dikkat etmediniz mi sen bu konuda tecrübelisin ama, n'oldu ki merakla sonucu bekleyecem ayyy yoksa 4. Mü geliyor kız,tamam tamam seni korkutmayayım dualarım herşeyin hayırlısı olması yönünde canım, daha ben regl olmadım, bir ara 2012 mart annelerine aday olmak istiyordum ama bu psikolojim kaldırmaz, yoksa kızım 3 aylık olunca düşünüyordum ama eşim kızımın 1 sene süt içmesi yönünde karar aldığı için haklı da tabiii vazgeçtim.
Moralini iyi tut evrene güzel mesajlar yollayayalım, öpüldün:)
benim kzımda da sinek ısırığı sandığım bir sürü kırmızı noktacık var önce sinek sandım ama sivilce gibi ve geceleri ateşleniyor.acaba çiçek midir?ama yüzünün bir tarafında yok.minicik minick çoğu ama bazısı büyük.sanki beyaz noktacıklarıda var üzerinde.
saol tatlım yanlız degilsin merak etme bend evarımhayatta hiç bir şey üzülmeye degmez bir zamanlar annanem vardı rahmet oldular annem şimdi ananemim yerine gecti ben annemin hayat böyle sen cocuguna koca evine bak üzülme hiç demez hayatta aldıgın deger kadar deger ver bu ane bile olsa ben böleyim maalesef zaman zaman üzülsemde inş..hamile degilimdir benim 4 cü cocugu dogurma lüksüm yok 3 cü sezeryan ve zaman sadece 5 ay ralıkla biterim valla muhammedimde zaten ölüyordum dün istifamı verdim artık ev hanımıyım cok zoruma gidiyo alışacaz artık ne yapalım evhanımı olduk..aman sakın ara ver ömrünün yarısı gecer ve ufaklıgına aslaa bekledigi ilgiyi alakayı veremezsin ara ver tatlım bu ramazanda allah beni o günaha sokmasın umarım yanılıyorumdur adetim gecti pazartesi bir daha tahlil olacam bakalım yükselme varmı ve beta hcg asla yanılmıyo hata payı az....güzel haberler vercem inş..aslında tecrübeliyim ben diger bebeklerimde adet görmedim ve korunmadım sütüm korudu adet görme demek aslında ovulasyon oluyorsun anlamına gelir dikkat etmeliydim..hata oldugunda mantık duruyo zaten hatalar insanlar için inşş güzel haberler verecem sana öptüm ikinizi habersiz bırakma olurmu ii geceler canım
Eylülcüğüm teşekkürler çok incesin düşüncelisin, mesajlara hemen yanıt veriyorsun:)bu sana geliyor
herkese hakettiği kadar değer verilmesi gerektiğini zaman öğretiyor bize, tecrübeyle insan olgunlaşıyor işte, geride bıraktığı yıpranma da onun faizi.
Yok canım benimki aslında senin düşüncenin tam tersiydi yani araya zaman girerse sabrım olurmu, iki çocuğu da beraber ikiz gibi büyütürüm kolaylığı ve de zorluğuydu. 2sini de aradan çıkarıp büyütmek iştee. Ama çok zor olurmuş büyütürken, ilerde güzel diyorlar ama.
Bebek konusunda dediğin gibi mübarek aylardayız İnşallah hayırlı olan bir haber verirsin, neyin hayırlı olacağını bilemeyiz değil mi:)
KPSS sonuçlandı, atanamam bu puanla belliydi tüm sene kitabın kapağını açmazsam, bu durumda 2012 KPSS ye çalışmam gerek bu sefer kızımla çalışacam, o daha büyümeden bunu halletmem gerekiyor. Yani ben de evdeyim canım.
Bugün belki G.Antep'e gideriz, artık yakınlaştık yaa, Nizip-G.Antep arası 45 dk, ailemin evine 1 saatte ulaşıyoruz, Eşim oruçsuz bir günümüzü geçirelim, yarın oruç tuttuğumda gezemem dedi, bugün tembelliğim üstümde olsa da kırmayacam onu.
Sevgiler sana ve 3 güzel meleğine...
bugün ilk iş günüm artık düzenli yazabilecem umarım bebişleriniz çok iyidir benim kızım 4.5 aylık oldu boyu65 kilosu 6 benim bebişimde tombik değil hayırlısı olsun birde sütüm az süt arttırmak için bişeyler öneriyormusunuz?
canımsın tatlım ne demek arkadaşız ama zamanla ne kadar haklı oldugumu göreceksin duygusal birisin sen innaılmaz sadece annenle degil genel anlamda duygusal birisin etkilenmen dogaldır..hiç bir şeye güzel canını sıkma eşinle takıl gec dedigin gibi sınava gir azh.muhammed efendimizin hürmetine seni cok gzüel yerlerde görüp duyarımm buradan haber verirsin umarım..iki cocugu bir arada büyütenlerin yardımcıları var sen için gecerli degil ömrünün yarısı gecer bir arada zor sana tavsiyem ara veer tatlım inş..yoktur bende ist..son günlerimi geciriyorum ev hanımı oldum şimdi hafta sonu hissedemiyorum ancak pazartesi fark edecem evhanımlıgımı canım öpüldün ii gezmeler keyifle inşş..gecer
vay be ne kıdemli tickerim varbiliyorum siz kızlar bir gün facelerden gene kürkcü dükkanına döneceksiniz sabır sabatla sizi bekliyorum yetim koydunuz kk azizecim sende mi hele damla helee ki ilknurcum
şaşırdımmmmmmm
herkese hayırlı ramazanlar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?