selamlar kızlar
abrelciğim, kendi kendime sürekli terapi yapıyorum ama geçmiyor bu takıntılarım yaa, kızım 36 günlükken ailemin yanına G.Antep'e gittiğimde hayatım tepetaklak oldu o zamandan beri isim takıntım oldu yakında mahkeme işleriyle uğraşacam sanırım, annemle aramız iyi olsa bile sonraları içimdeki kırgınlığı atamadım kızıma hitap edemiyorum off 4 aylık oldu napacam bilmiyorum onun için gidecektim psikoloğa, bakalım, dinlerim senin dertlerini de Eylülcüğüm bak biriktirirsen benim gibi olursun patlarsın sonunda ağlama krizlerim oluyor ayyy bir bakıyorum kendi kendime sanki konuşayrum doktor derdime bir çare:)
viyoleciğim İnşallah hayırlısıyla Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin.Amiiin.
ske tatlım ben de seni özledim yaw, iyisin İnşallah buralara sizlere ben de alışmışım ,bu arada biz de ek gıdaya başlamayanlardanız ay olarak sonlardan geliyoruz yaa:)
veeee kızlar bugün kızımın 4.ay aşısı oldu ilk vurulan karma aşı acıtmadı ama zatürre aşısı yakar demişti hemşire onu vurunca gerçekten kız başladı ağlamaya.
hemşireyi bir 30 dk sanırım bekledik bilgisayarda işleri varmış bekletmiş kusura bakmayalımmış neyse klimalı yerdeydik de sesim çıkmadı:) zaten doktor yeterince canımı sıktı, hemşirenin gelmesini beklerken muhabbet ettik de ayyy nasıl insanlar var yaa tuhaf gerçekten. Biz biliyorsunuz yeni bir yere taşındık Mardin Kızıltepe'den G.Antep Nizip'e. İkamet yerimizi eski kiracı aldırmadığından kaydımızı da yaptıramıyoruz neyse, doktora, kimliklerimizi eşim verdi. Tek çocuğunuz mu başka çocuk yok mu dedi, yok 1 tane dedik, Doktor eşime ne diyor bakın başka yokmu bundan (kimliği göstererek )yani dedi, , bana da sen anlama dedi, (bu samimiyeti nerden buluyor anlamadım)adamın 7 tane çocuğu varmış karısının sayısını anlamadım bile 3 tane mi dedim güldü bu ne terbiyesizlik, eşime sen hiç çalışkan değilsin diyor eşim de garibim evlendik, benim için KPSS ye hazırlandı erteledik diye bir de açıklama yapıyor 2,5 sene erteledik çok da değil dedim ben de. Kızımın aşısı olmasa orda durmazdım ya neyse. Sabahtan beri eşim de hasta sanırım klima çarptı, afedersiniz kusuyor ona da şöyle bir ağzına baktı tamam, yarım saate onun çenesine mazruz kaldık dinledik, iyi bir doktor olduğunu köylünün ona baüımlı olduğunu kafayı çalıştırıp orda bilerek kaldığını yoksa merkez bir ile de gidebileceğini off ki off. Ben bir ara TUS a girmediniz galiba dedim, aslında biz de uzamanız falan dedi, köylüye de aile planlamasından bahsetmiyorrsunuz galiba dediğimi de hatırlıyorum, saçlar beyazlaşmış, kaç yaşında daha da yapacak çocuk, ona göre ne var böyle erkeklere ne diyeyim.Başbakan 3 diyor dedim, ben o sayıyı 3 le çarpıyorum diyor. Hepimizin kökeni köy, köylü olmak güzeldir, kendini yetiştiren, geliştirenl, azimle imkansızlıkla bir yerlere gelmeyi başaranları alkışlıyorum ama bu kişi yerinde kalmış doktor demezsin, cebinde görünen sigara paketini ise hiç söylemiyorum.
Kızlar başınızı şişirdim ama bugün sinir oldum hiç mi iyi doktor olmaz yaaa, bu yukarda bahsettiğim doktora "edep yahuuu" diyorum...
hipperaktif merak ettim kızının adını bağışlar mısın?:2:
içim acıdı yazdıklarına allah sabır versin minicik yavru annemsiz büyücek annesi hiç bebişini ggöremeden ölmüş off fffff başınız sağolsun7 aylık bir bebeğin ölümünün haberi de beni çok etkilemişti ama yorum yazamamıştım.ardından ise bir tanıdığımızın doğumda vefat haberini aldıkk:2:sezeryanda ciğerden kalbe pıhtı kaçmış.bebek sağlıklı ama anne öldü
allah korumuş canımbenim kızım da dün anakucağından düştü
ilk kazamız
hem de tahtaya
neye ki televizyonun önündeydi ,ünitenin köşesine fln çarpmamış
mutfaktan hafif tıkırtı duyup koştum elinde oyuncağı yerde yüzsütü yatıyor
sanki ben düşmüşüm,ağlamadı hiç
telaşlanmadım da düşmeden çocuk mu büyür
özledik şekerimuzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar, bu ara içerisinde neler konuştunuz bilmiyorum meraklanıyorum da ama biliyorsunuz taşınma telaşımız vardı. Mardinden G.Antep'in Nizip ilçesine taşındık, G.Antepte KPSS ye girdim, yapamadım offff, kızımla çalışacağız artık.
Şu an annemlerdeyiz öyle yazabiliyorum, çünkü evde internet yok eşim de eylül gibi vınn alalım diyor o arada sizden uzak kalıcam yaa.
Siz de beni özlediniz mi bakiiim?
Bu zaman zarfı içerisinde en son yazdığım mesajları hatırlasanız psikolojik olarak çökmüştüm, kalbim de ruhum da yaralı veee yaşadıklarımdan dolayı hala takıntılarım geçmedi , psikolog yolu gözüküyor bana ama cesaretim yoook.
1 hafta önce benim kızım da kanepeden düşenler kervanına katıldı, o şokla titrediğimi hatırlıyorum, eşim kucakladı, her zaman dikkat eden ben onun düşmeyeceği tarafa geçmişim yatarken olacağı varmış diyorum ne diyeyim, çok üzüldüm ama kızım 1 dk bile sürmeyen ağlamasını yaptı sona da güldü, ama onun pat diye düşüşüyle uyandım sabah 6 mıydı ne offf hala hatırladıkça tuhaf oluyorum, tabii saat 9 gibi doktora götüdük, normal bir şey gözükmüyor dedi, beyin cerrahına da yönlendirdi, doktor film çekelim dedi, ama eşim çekilmesinden yana değil ya mesafeyi falan söyledi, az ağladı sonra güldü falan dedi, doktor da bu yaştaki bebeklere tomogrofinin zararlı olduğunu söyleyim, gözlerine baktı takip edin kusma falan olursa dedi, şükürler olsun Rabbime, ama ben sonraları eve gelirken acaba film çektirsemiydik diye kafaya takmadan duramadım, tüm bunları ailemin yanında G.Anteote yaşadık, al işte annemle babamın eline de malzemeyi vermiş olduk, habire yanınızda yatırmayın yere koyu falan diyorlardı şimdi tecrübe falan demeye başladılar, zaten ben vicdanen kendimi suçluyorum, ama olacağı varmış diyorum artık.
Kızım hala ortalamaın altında kiloda kaşık mamasına başlayacakmışız, zaten 5. ayda ek gıdaya başlayacam, sağlıklı olsunlar da. Hastanede bir teyzenin şu sözü hoşumuza gitti, bazı bebeklere annesinin sütü yaramazmış, babasının ekmeğine düşünce kilo alırmış:)
Haa ben hala regl olmadım, karnımdaki şişlikle eşimin memleketine de gittik yaa. Ramazan geliyor Allahım affetsin geçen Ramazandayken de hamileyim diye tutamamıştım şimdi de emziriyorum diye tutamıyacam borçlarım birikti.
Bizden bu kadar sizi seveyrum beni özleyin anacıııığım:)
inşallah kolayca atlatmışsınızdır canımkızlaar merhaba nasılsınız?? ya zolunca herkes giremiyor sanırım...ya benim oğluşun uykusu hiiç yok yaaauyuyor 20 dk sonra tekrar ceeeeeee uyanıveriyor..önceden gece uyurdu 2 saatte bir emzirirdim ama şimdi emziriyorumm yerine bırakıyorum 5 dakika sonra ağlamaya başlıyor anlamadımm yaaa :44:.acaba idrar yollarında bir sorun var çünkü uyurken uykusunda ağlıyor yarın 4.ay aşımız varr..inşallah ateşsiz atlatırızz:78:
geçmiş olsun maşallah‎4 ay aşımızı olduk geldik çpk şükür fazla ağlamadı ama çok az kilo almışız sadece 350 gr.7850 kilomuz 64 cm boyumuz..ek gıdayı düzenli olarak versemmi artık yrn bi çocuk druna gidelim biz en iyisi bikaç gündür kaka yapmasıda sıklaştı..ishal gibi bugunde napsam acab<a
maşallah eymen bebişeslm kızlar.....
oğluşun sünnetiydi bilgisayarın arızasıydı derken uzun bir süredir giremiyorum....
umarım hepininz ve minik yavrularınız iyidir....
ben ve minik erkeğim (artık gerçekten erkek olduk :)) iyiyiz teyzeleri .....
p.tesi günü 4.ay aşılarımızı olduk....şükür çok hafif ateşle atlattık....
herzamanki gibi kucaktan inmiyoruz.....anneye hiçbir iş yaptırmıyoruz....
şimdi uyuyorr fırsat bu fırsat girdim
ben ek gıdaya geçmediğim için bilmiyorum esracımbana cevap veren yok mu?makina alayım mı?ek gida verirken lazım olurmu çorba,kahvaltı hazırlarken anne sütü katacak mıyız
kızlar merhaba moralim cok bozuk ne olur bir seyler söyleyin. kızımı gören herkes cok zayıf diyor. kızım 2780 gr dogdu. hastaneden 2500gr olarak cıktı. simdi 5300 gr
bana cok zayıf gibi gelmiyor. tamam tombul değil ama cok zayıfta değil bana göre kilosu cokmu az sizce....
kızlar merhaba moralim cok bozuk ne olur bir seyler söyleyin. kızımı gören herkes cok zayıf diyor. kızım 2780 gr dogdu. hastaneden 2500gr olarak cıktı. simdi 5300 gr
bana cok zayıf gibi gelmiyor. tamam tombul değil ama cok zayıfta değil bana göre kilosu cokmu az sizce....
selamlar kızlar
abrelciğim, kendi kendime sürekli terapi yapıyorum ama geçmiyor bu takıntılarım yaa, kızım 36 günlükken ailemin yanına G.Antep'e gittiğimde hayatım tepetaklak oldu o zamandan beri isim takıntım oldu yakında mahkeme işleriyle uğraşacam sanırım, annemle aramız iyi olsa bile sonraları içimdeki kırgınlığı atamadım kızıma hitap edemiyorum off 4 aylık oldu napacam bilmiyorum onun için gidecektim psikoloğa, bakalım, dinlerim senin dertlerini de Eylülcüğüm bak biriktirirsen benim gibi olursun patlarsın sonunda ağlama krizlerim oluyor ayyy bir bakıyorum kendi kendime sanki konuşayrum doktor derdime bir çare:)
viyoleciğim İnşallah hayırlısıyla Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin.Amiiin.
ske tatlım ben de seni özledim yaw, iyisin İnşallah buralara sizlere ben de alışmışım ,bu arada biz de ek gıdaya başlamayanlardanız ay olarak sonlardan geliyoruz yaa:)
veeee kızlar bugün kızımın 4.ay aşısı oldu ilk vurulan karma aşı acıtmadı ama zatürre aşısı yakar demişti hemşire onu vurunca gerçekten kız başladı ağlamaya.
hemşireyi bir 30 dk sanırım bekledik bilgisayarda işleri varmış bekletmiş kusura bakmayalımmış neyse klimalı yerdeydik de sesim çıkmadı:) zaten doktor yeterince canımı sıktı, hemşirenin gelmesini beklerken muhabbet ettik de ayyy nasıl insanlar var yaa tuhaf gerçekten. Biz biliyorsunuz yeni bir yere taşındık Mardin Kızıltepe'den G.Antep Nizip'e. İkamet yerimizi eski kiracı aldırmadığından kaydımızı da yaptıramıyoruz neyse, doktora, kimliklerimizi eşim verdi. Tek çocuğunuz mu başka çocuk yok mu dedi, yok 1 tane dedik, Doktor eşime ne diyor bakın başka yokmu bundan (kimliği göstererek )yani dedi, , bana da sen anlama dedi, (bu samimiyeti nerden buluyor anlamadım)adamın 7 tane çocuğu varmış karısının sayısını anlamadım bile 3 tane mi dedim güldü bu ne terbiyesizlik, eşime sen hiç çalışkan değilsin diyor eşim de garibim evlendik, benim için KPSS ye hazırlandı erteledik diye bir de açıklama yapıyor 2,5 sene erteledik çok da değil dedim ben de. Kızımın aşısı olmasa orda durmazdım ya neyse. Sabahtan beri eşim de hasta sanırım klima çarptı, afedersiniz kusuyor ona da şöyle bir ağzına baktı tamam, yarım saate onun çenesine mazruz kaldık dinledik, iyi bir doktor olduğunu köylünün ona baüımlı olduğunu kafayı çalıştırıp orda bilerek kaldığını yoksa merkez bir ile de gidebileceğini off ki off. Ben bir ara TUS a girmediniz galiba dedim, aslında biz de uzamanız falan dedi, köylüye de aile planlamasından bahsetmiyorrsunuz galiba dediğimi de hatırlıyorum, saçlar beyazlaşmış, kaç yaşında daha da yapacak çocuk, ona göre ne var böyle erkeklere ne diyeyim.Başbakan 3 diyor dedim, ben o sayıyı 3 le çarpıyorum diyor. Hepimizin kökeni köy, köylü olmak güzeldir, kendini yetiştiren, geliştirenl, azimle imkansızlıkla bir yerlere gelmeyi başaranları alkışlıyorum ama bu kişi yerinde kalmış doktor demezsin, cebinde görünen sigara paketini ise hiç söylemiyorum.
Kızlar başınızı şişirdim ama bugün sinir oldum hiç mi iyi doktor olmaz yaaa, bu yukarda bahsettiğim doktora "edep yahuuu" diyorum...
canım düzelecek inşallah. en azından artık orda kalmak zorunda değilsin. gider akşama evine dönersinsağol Sultancığım yazmışsın:)
takıntımın sebeplerini yazdım özeline Simgeciğim anneme kırgınımmm...geçmiyor geçmiyor geçmiyor....
canım önemli olan sağlıklı olması. sağlıklı olsunda zayıf olsun. maşallah yine iyi kilosu sonuçta iri bi bebek olarak doğmamış. bak 5. ayda kilosuda ikiye katlamış olur bence.kızlar merhaba moralim cok bozuk ne olur bir seyler söyleyin. kızımı gören herkes cok zayıf diyor. kızım 2780 gr dogdu. hastaneden 2500gr olarak cıktı. simdi 5300 gr
dün geldik kızlar tatilden mert çok sevdi denizi çıkarınca ağladısayfalar birikmemiş kolayca okudum facede okumakda zorlnıyorum artık geçmişi
yacanım sanki beni anlatıyorsun bir ara bende de vardı bu konuşmalar eşimle büyük problemlerim vardı...şimdi gecti inanıyorum zamanla seninde gecek inş..anlattıgın dr agzım acık okudum maş..herife tus..ne oldugunu bilmesek yedircek bize valla bırak dr bu adamdan ne köy olur ne kasaba bende galiba hamileyim yıkıldım ne yapacam bilmiyorum test iki cizgi verdi bu gün beta hcg 4. cıktı ya küçük yada anormal bi şeyler var inş..gebe degilimdir adetim yeni gecmişti dr muhtemelen 4 haftalık dedi ama bu gün hcg degerleri düşük cıktı dua et bana yaa mahvoldumm ........yakında başlayacam kendimle konuşmaya maş..konuşanda bi konuşuyo felaket habercisi gibi susmak nedir bilmiyordu iyice sıyıracaktım kurtuldum inş..sende düzelirsin..:26:
ben ek gıdaya geçmediğim için bilmiyorum esracım
canım bende geçmedim ama geçince anne sütüyle kahvaltı hazırlamak daha iyi oluyomuş diye duydum da
ben fadecen göremiyorum kaermaşık geliyor bana ne yapalım teknoloji dışında kaldım evet beimkide ateşsiz gecirdi ve öle inanılmaz lezyonda yok hafif seyreediyor aslında aşısı 6 cı ayın sonunda ben aşı olmadan daha korkunç olacagını düşündüm daha yeniyiz iz felan kalcak durumda degil yane daha taze kırmızı kırmızı kurumadı bakalım hayırlısı ssizde çok gecmiş olsun kurtulduk ancak cevaplara buradan bakıyorum çok karışık alışamadım faceye tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?