2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat ettim de o kadar sinirlenmişim ve aceleyle yazmışım ki harf hatalarım çok olmuş artık affedersiniz değil mi:)

canım çok geçmiş olsun. ev senin olmasada rahat olmasına sevindim. en azından eşyaların düzenli olur. o doktorada sinir oldum. bide marifet gibi anlatmış sinir şey. ailenle olanlara çok üzüldüm canım. senin annenin anlayamıyorum canım. hadi benimki kaynana. senin annen yaa. Allah yardımcın olsun cnaım. canım kızının yüzüne bak eşine bak melek gibi ikiside maşallah. kendini iyi hisset. herşey çok güzel olacak

bana cevap veren yok mu?makina alayım mı?ek gida verirken lazım olurmu çorba,kahvaltı hazırlarken anne sütü katacak mıyız

sağol Sultancığım yazmışsın:)
takıntımın sebeplerini yazdım özeline Simgeciğim anneme kırgınımmm...geçmiyor geçmiyor geçmiyor....

kızlar merhaba moralim cok bozuk ne olur bir seyler söyleyin. kızımı gören herkes cok zayıf diyor. kızım 2780 gr dogdu. hastaneden 2500gr olarak cıktı. simdi 5300 gr
bana cok zayıf gibi gelmiyor. tamam tombul değil ama cok zayıfta değil bana göre kilosu cokmu az sizce....

içim acıdı yazdıklarına allah sabır versin minicik yavru annemsiz büyücek annesi hiç bebişini ggöremeden ölmüş off fffff başınız sağolsun
allah korumuş canım
özledik şekerim
inşallah kolayca atlatmışsınızdır canım
geçmiş olsun maşallah
maşallah eymen bebişe
bana cevap veren yok mu?makina alayım mı?ek gida verirken lazım olurmu çorba,kahvaltı hazırlarken anne sütü katacak mıyız
ben ek gıdaya geçmediğim için bilmiyorum esracım

canım takılma kilosuna sağlıklı olsun millet ne derse desin kilosu olsa aa bu çok kilolu derler

boşuna üzülmekilosu normal bence benim kızımda 5 aylık 6300 2800 doğdu sağlıklı olsunlar kilo önemli değil kızımada zayıf diyorlar valla hiç takmıyorum çok şükür sağlılklı bende çok harekteli ondan diyorum bide babası tarafına çekmiş diyorum

dün geldik kızlar tatilden mert çok sevdi denizi çıkarınca ağladısayfalar birikmemiş kolayca okudum facede okumakda zorlnıyorum artık geçmişi

bir gün içinde 3 kişi söyleyince cok canım sıkıldı..hareketli ve mutlu görünüyor ama anne yüreği işte üzülüyorum.yarın kontrol var bakalım dr ne önericek..

yacanım sanki beni anlatıyorsun bir ara bende de vardı bu konuşmalar eşimle büyük problemlerim vardı...şimdi gecti inanıyorum zamanla seninde gecek inş..anlattıgın dr agzım acık okudum maş..herife tus..ne oldugunu bilmesek yedircek bize valla bırak dr bu adamdan ne köy olur ne kasaba bende galiba hamileyim yıkıldım ne yapacam bilmiyorum test iki cizgi verdi bu gün beta hcg 4. cıktı ya küçük yada anormal bi şeyler var inş..gebe degilimdir adetim yeni gecmişti dr muhtemelen 4 haftalık dedi ama bu gün hcg degerleri düşük cıktı dua et bana yaa mahvoldumm ........yakında başlayacam kendimle konuşmaya maş..konuşanda bi konuşuyo felaket habercisi gibi susmak nedir bilmiyordu iyice sıyıracaktım kurtuldum inş..sende düzelirsin..:26:

sağol Sultancığım yazmışsın:)
takıntımın sebeplerini yazdım özeline Simgeciğim anneme kırgınımmm...geçmiyor geçmiyor geçmiyor....
canım düzelecek inşallah. en azından artık orda kalmak zorunda değilsin. gider akşama evine dönersin
canım önemli olan sağlıklı olması. sağlıklı olsunda zayıf olsun. maşallah yine iyi kilosu sonuçta iri bi bebek olarak doğmamış. bak 5. ayda kilosuda ikiye katlamış olur bence.
dün geldik kızlar tatilden mert çok sevdi denizi çıkarınca ağladısayfalar birikmemiş kolayca okudum facede okumakda zorlnıyorum artık geçmişi

hoşgeldin canımm. oh ne güzel dinlendin oğluşunla eğlendin gezdin. tatilin güzel geçmesine çok sevindim. mertim su canavarım benim.

canım çok teşekkürler beni anlayan birilerini bulmak çok güzel, aile hekimimizmiş üstelik o adam öff yaaa...
hamilelik konusunda ise dur hemen panik yapma belki değilsindir Allah gönlüne göre versin, süt koruması diye bir şey yok demişti önceki ebemiz, dikkat etmediniz mi sen bu konuda tecrübelisin ama, n'oldu ki merakla sonucu bekleyecem ayyy yoksa 4. mü geliyor kız,tamam tamam seni korkutmayayım dualarım herşeyin hayırlısı olması yönünde canım, daha ben regl olmadım, bir ara 2012 Mart annelerine aday olmak istiyordum ama bu psikolojim kaldırmaz, yoksa kızım 3 aylık olunca düşünüyordum ama eşim kızımın 1 sene süt içmesi yönünde karar aldığı için haklı da tabiii vazgeçtim.
Moralini iyi tut evrene güzel mesajlar yollayayalım, öpüldün:)

Damlacığım çok teşekkürler ben de sizi özledim,

Sultancığım haklısın ama gene orda kaldık, hiçbir şey olmamış gibi davranılması beni geriyor, yüzleşmek istedim ama kaçıyor eee ben de biriktiriyorum evet dediğin gibi kaynanam olsa kaynanam der geçerim ama bu sevgi terazisinde kendimi ağır basarken göremiyorum ve ona üzülüyorum varsa yoksa kardeşim, abim ben zaten alınmam, taş kalpliyim yaa. Sorumluluk misyonunu yüklemişler bize( eşimle bana) ben de ayrı bir ilgi istiyorum tıpkı diğerlerine olduğu gibi, o yüzden ben bu isim konusunda (eşim sayesinde)hata yaptım diyorum, ders oldu anneniz bile olsa yakınınızın ismini vermeyeceksiniz bugün iyi yarın kötü olabilirsiniz.

selene34 canım kızının kilosu sana göre nasıl, elaleme bakma benim kız da doktorlara göre zayıf, kızım 3.590 doğdu şimdi dün sağlık ocağında 5.700 dü. Bana göre de benim kız zayıf ama sağlıklı olmaları en büyük tesellimiz olmalı, mamaya başlamadım ama doktor çeşit çeşit mamaları işaretledi. 4 aylık 4 günlük kızımın boyu 63 normal değil mi yaa, böyle giderse ilerdeki boyunu bile söyledi salak yaa bu doktorlar 1.60 olurmuş, Allah akıl fikir versin. İleriye dönük tahminler yapılır mı sen müneccimmisin tövbe yaaa. Bu doktor da özel hastanenin doktoru, yok mu akıllı doktor yaa. O yüzden canını sıkma...

selam arkadaşlar..
benim bebeğim 5 aylık oldu anne sütü yanında başka ek gıda kullanan varmı

kızlarr merhaba geçtiğimiz çarşamba aşımızı olduk hafif ateşlendi ve benim oğlum mız mız cız cız bişi oldu yaaa dün gece hiç uyumadı bağıra bağıra ağladııı bilmiyorum akşam gezmedeydikk nazr mı oldu diyorummm :44:hala gaz sancımız devam ediyorrr ...şimdi uyuyor daha ...bende aynen böyleyim

sweetcim ne güzel tatil yapmışsınız yaaa

abrelcimm merakla sonuçlarını bekliyorummm...Allahım gönlüne göre versin...keşke bende kazara hamile kalıversem planlayınca birsürü bahane buluyorummm 2.yide hemen düşünüyorum...tabi senin dördüncüymüş:44:

benim kzımda da sinek ısırığı sandığım bir sürü kırmızı noktacık var önce sinek sandım ama sivilce gibi ve geceleri ateşleniyor.acaba çiçek midir?ama yüzünün bir tarafında yok.minicik minick çoğu ama bazısı büyük.sanki beyaz noktacıklarıda var üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…