2011 mart annelerinin cicileri (gecelik ve pijama takımları)

ben evlenmeden önce x small dum :) evlendim small ve medium oldum.. değişiodu :) şimdi bol bol olsun rahat ediim diye xl alıorum :S :) ama pijama takımımı large aldım canım.

ya kızlar bize sorcm size
bi arkadaşım emzirme sütyeni cok kötü duruyo dedi
hiç bişinin altında giyemiyorsun dedi benimde kafam karıştı daha önce kullanan arkadşlar oldumu

buda benim gecelik,sabahlık takımım ve kırmızı tacım kırmızıda pijama takımı alıcam

canım güle güle giy benimkide pembe olan k.validem aldı :)))bende bayıldım bu takımaaa..

kızlar, ben polar sabahlık düşünüyordum ama kalın mı olur, ozaman çok mu terleniyor, sweep drop seninkini çok beğendim, hem spor hem de dokusu güzel gibi...tecrübeli anneler kalın olmamalımı sabahlık?

sağol canım bana ince geldi diğerleri hemde spor modeldede sabahlık takımı bulmakta çok zorlandım hem kırmızı hem spor olsun diye baya aradım yumuşacık tavsiye ederim böyle birşey üsttede çok cici duruyor

markası neydi , internetten bulunurmu acaba, gerçeten hep kadınsı şeyler var hiç sevmiorum onları...

inşallah sağlık sıhhatle, bebişinle güle güle giyersn canım.

markası neydi , internetten bulunurmu acaba, gerçeten hep kadınsı şeyler var hiç sevmiorum onları...

inşallah sağlık sıhhatle, bebişinle güle güle giyersn canım.

canım şuanda o takım ankarada ama anneme sorıyım sana özelden msj atarım satanlar kendileri böyle takım yapmışlar bende kendiliğinden öyle sanıyordum bir arattırırsın netten belkide vardır o markanın ürünleri sen hangi şehirde oturuyordun

kızlar ben de bu takımı sipariş verdim, pijamanın pembe olanı ve sabahlığı. aslında kesin mavi istiyorum diye gittim, ama pembenin sıcaklığına kandım sanırım...bedeni olmadığı için netten sipariş ettim ama belki onlarda da yoktur...bir gecelik bir pijama daha almayı düşünüyorum...

sweetciiimm senin sabahlıktan buldum:):) alacağım geceliğe göre onu da alabilirm, çünkü çok hoş:)

bu da almak istediğim ikinci pijama takımı, gecelik bulamadım daha..

çok güzelmiş canım iyi günlerde giy spor tarzda ve dışarda böyle hiç görmemiştim bulmanada çok sevindim sabahlığıgecelikte buldunmu tamamdır bende pijama takımı bulucam daha sabahlığa göre kırmızı...taktım şu kırmızıya:86:

iyi günlerde giy calimerocum .....çok hoş şeyler seçmişsin.....hangi siteden sipariş verdin canım

teşekkür ederim arkadaşlarımm....

farkmark diye bi siteden sipariş ettim viyolecim, açıkçası ilk kezgördüm ben de bu siteyi, mağazada pijamanın markasını almıştım bedeni olmayınca...aradım biraz riske girdim.. ama henüz stok durumunu bana bildirmedikleri için havale yapmadım... alttaki pijamayı dagiden aldım...dokusu falan çok hoş..

sabahlık odada gerekmiyor,koridora filan çıkarken gerekli oluyor ozamanda üşüyor insan..bence kalın olmaz

çok güzeller sağlıkla giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…