sweet sabahlığını çok beğendim güle güle kullan.buda benim gecelik,sabahlık takımım ve kırmızı tacım kırmızıda pijama takımı alıcam
Doğum yapalı üç ay oldu ben kullanıyorum hala, çok da rahat ediyorum. Kişinin göğüs yapısına ve atletin markasına göre değişir bence... Kötü durduğunu düşünmüyorum.ya kızlar bize sorcm size
bi arkadaşım emzirme sütyeni cok kötü duruyo dedi
hiç bişinin altında giyemiyorsun dedi benimde kafam karıştı daha önce kullanan arkadşlar oldumu
sweet sabahlığını çok beğendim güle güle kullan.
Markasını öğrenebilir miyim
sweet sabahlığını çok beğendim güle güle kullan.
Markasını öğrenebilir miyim
çok sağolun kızlar pardon kaçırmışım yazdığınızı tabiki söyliyim markasını bone sabahlık nettede varmış satışıbende markasini ogrenirsem cok sevinirim.. cok begendim, saglikli ve mutlu gunlerde kullanirsin insallah
buldum bile =))çok sağolun kızlar pardon kaçırmışım yazdığınızı tabiki söyliyim markasını bone sabahlık nettede varmış satışı
buldum bile =))
Akşam eşim gelsin onay verirse hemen alayım ben de :13:
Teşekkürler sweet
ardinacım çok güzeller güle güle giyBugün C&A dan aldığım önden düğmeli pijamalarım.
Uploaded with ImageShack.us
arkadan görünüşü
Bu yeşil olan takımı da Unnado nun Chezelle lohusa ürünleri kampanyasından aldım.Pijama emzirme özellikli.
ya kızlar bize sorcm size
bi arkadaşım emzirme sütyeni cok kötü duruyo dedi
hiç bişinin altında giyemiyorsun dedi benimde kafam karıştı daha önce kullanan arkadşlar oldumu
ardinacım çok güzeller güle güle giy
bu arada kırmızı lohusa tacını nerelerden alıyorsunuz, normal bujiterilerde oluyor mu ben hiç rastlamadım da
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
ikinciside bu, asıl beğendiğim bu, ne diyorsunuz?
Çok teşekkür ederim sweet_drop'cum.
Canım gittigidiyorda dışarıda aramana gerek kalmadan bulabilirsin.Gerçi bende daha almadım
lohusa tacı arama sonuçları 1/1, GittiGidiyor
kırmızı cok hoş canım bnmfiyatı da cok iyi.
ardinacım çok hoş takımların Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin....Bugün C&A dan aldığım önden düğmeli pijamalarım.
arkadan görünüşü
Bu yeşil olan takımı da Unnado nun Chezelle lohusa ürünleri kampanyasından aldım.Pijama emzirme özellikli.
bende aldım ve çok kullanışlı görünüyor umarım öyle olur....Emzirme sütyeni değil de ben 10 aydır emzirme atleti kullanıyorum. İcat edenden Allah razı olsun!!
şu pijamalar nasıl sizce ayyıldızda indirimdeler ama kararsız kaldım doğum için uygunmu? sezeryan olacağı için gecelik düşünmüyorum
Eki Görüntüle 119073
ikincisini ekleyemedim, linkini ekleyebilirsem linkini veriyim
İkisi de çok hoş fiyatları da çok iyi . Sağlıklı günlerde kullan canım. Hem de çok kullanışlı görünüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?