2011 mart annelerinin cicileri (gecelik ve pijama takımları)

ya kızlar bize sorcm size
bi arkadaşım emzirme sütyeni cok kötü duruyo dedi
hiç bişinin altında giyemiyorsun dedi benimde kafam karıştı daha önce kullanan arkadşlar oldumu
Doğum yapalı üç ay oldu ben kullanıyorum hala, çok da rahat ediyorum. Kişinin göğüs yapısına ve atletin markasına göre değişir bence... Kötü durduğunu düşünmüyorum.

sweet sabahlığını çok beğendim güle güle kullan.
Markasını öğrenebilir miyim

bende markasini ogrenirsem cok sevinirim.. cok begendim, saglikli ve mutlu gunlerde kullanirsin insallah
çok sağolun kızlar pardon kaçırmışım yazdığınızı tabiki söyliyim markasını bone sabahlık nettede varmış satışı

ya kızlar bize sorcm size
bi arkadaşım emzirme sütyeni cok kötü duruyo dedi
hiç bişinin altında giyemiyorsun dedi benimde kafam karıştı daha önce kullanan arkadşlar oldumu

Emzirme sütyeni değil de ben 10 aydır emzirme atleti kullanıyorum. İcat edenden Allah razı olsun!!

şu pijamalar nasıl sizce ayyıldızda indirimdeler ama kararsız kaldım doğum için uygunmu? sezeryan olacağı için gecelik düşünmüyorum

ikincisini ekleyemedim, linkini ekleyebilirsem linkini veriyim

bu arada kırmızı lohusa tacını nerelerden alıyorsunuz, normal bujiterilerde oluyor mu ben hiç rastlamadım da

ardinacım çok hoş takımların Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin....
Emzirme sütyeni değil de ben 10 aydır emzirme atleti kullanıyorum. İcat edenden Allah razı olsun!!
bende aldım ve çok kullanışlı görünüyor umarım öyle olur....

bence de canım kırmızı olan daha hoş

teşekkürler kızlar ya, Allah razı olsun, karar vermemi kolaylaştırdınız.
bencede kırmızı taçla güzel olucak, ben sabahlık yerine tunik hırkalardan almayı düşünüyorum bide, sabahlık kullanmadım hiç daha önce, kullanamam gibi geliyor,
evimizde zaten çok sıcak oluyor, gece kalktığımda falan ihtiyacım olmıcak, hastanede de hırkayı kullanırım diyorum ayağa kalktığımda,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…