canım güle güle kullan bende alıyım dedim ama indirim çekim bitmiş 9.90 terlik 6.95 kargo parasıııı
teşekkürler canım hem 5tl indirimim vardı hemde eşimede terlik aldım o yüzden uyguna geldi
evet canım oğlum annesini şık görsün dimi ama [/QUO
canım çok hoşmuş
hastane içinde ideal
güle güle giy
kızlar hastanede giymek için limangodan sipariş verdiğim terliklerim
şuan indirimde 9,90 isteyene davetiye gönderebilirim
canım çok hoşmuş
hastane içinde ideal
güle güle giy
canım çok beğendim güle güle giy...ama ben bulamadım limangoda süresi mi bitti acaba?
teşekkür ederim arkadaşlar....
calimerocum bu sabah bitmiş kampanya
:26::84::84::84:
ayyyy çok üzüldüm, dün görseydim keşke, markası ne canım ya , valla pek beğendim tam hastanelik, belki başka yerden bulurum
:26::84::84::84:
ayyyy çok üzüldüm, dün görseydim keşke, markası ne canım ya , valla pek beğendim tam hastanelik, belki başka yerden bulurum
bende üzüldüm bak şimdi akşam görseydin iyi olurmuş markası hay-zek birde bunların içleri peluşlu olanları vardı onlardan tansaşta gördüm ama artık baharda peluşlu giyilmez diye ben böylesini aldım istersen tansaşa bak hayzek terlik yazınca google çıkıyor sitesinde satışı yok ama belki görüşürsen satıldığı yerler hakkında bilgi alırsın canım
ben de bu terlikten aldım, çok kullanışlı, çok uzun zamandır migroslarda satılıyor. yalnız migrosta satılanların içi peluşlu ve 20 tl, ayrıca peluşları düğmeli yazın çıkarabiliyorsun..
tavsiye ederim..
kızlar hastanede giymek için limangodan sipariş verdiğim terliklerim
şuan indirimde 9,90 isteyene davetiye gönderebilirim
viyoleeeccccciiiim
şekerim buldum ben terliği, ilgilenen arkadaşlar için, alamarkada yine 9,90 kargo da 3,95...
canım valla çok sağol neden bukadar taktı dşceksşn, ben sabo alcaktım hastane için hempahalı hem fazla sade olcaktı..bunu görünce çok beğendim, pembesini sipariş verdim..
iyi günlerde giyin çok hoş
ebrulicim ne güzelmişşşş hele terlikler güle güle giy
ebruli çok güzeller canım hele terliklerine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?