2011 mart annelerinin cicileri (gecelik ve pijama takımları)

:26::84::84::84:

ayyyy çok üzüldüm, dün görseydim keşke, markası ne canım ya , valla pek beğendim tam hastanelik, belki başka yerden bulurum

bende üzüldüm bak şimdi akşam görseydin iyi olurmuş markası hay-zek birde bunların içleri peluşlu olanları vardı onlardan tansaşta gördüm ama artık baharda peluşlu giyilmez diye ben böylesini aldım istersen tansaşa bak hayzek terlik yazınca google çıkıyor sitesinde satışı yok ama belki görüşürsen satıldığı yerler hakkında bilgi alırsın canım

:26::84::84::84:

ayyyy çok üzüldüm, dün görseydim keşke, markası ne canım ya , valla pek beğendim tam hastanelik, belki başka yerden bulurum

ben de bu terlikten aldım, çok kullanışlı, çok uzun zamandır migroslarda satılıyor. yalnız migrosta satılanların içi peluşlu ve 20 tl, ayrıca peluşları düğmeli yazın çıkarabiliyorsun..
tavsiye ederim..

ay yok canım üzülme sen güzel günlerde giy, onu giydiğinde bebişin seni emiyor olacak inşallah.

teşekkürler canım tansaş yok ta migrosa bi bakıyım.

viyoleeeccccciiiim

şekerim buldum ben terliği, ilgilenen arkadaşlar için, alamarkada yine 9,90 kargo da 3,95...

canım valla çok sağol neden bukadar taktı dşceksşn, ben sabo alcaktım hastane için hempahalı hem fazla sade olcaktı..bunu görünce çok beğendim, pembesini sipariş verdim..

iyi günlerde giyin çok hoş

calimerocum sevindim bulabildiğine sende iyi günlerde kullan canım

teşekkür ederim haticecim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…