2011 mart annelerinin cicileri (gecelik ve pijama takımları)

teşekkür ederim arkadaşlar sizinkileride merakla bekliyorum
ben normalde hiç gecelik giyemeyen biri olduğum için geceliklere bakmıyorum bile..o yüzden ikisinide pijama olarak aldım

Cicileriniz çoook güsel kısslarr.. ben daha almadım annem gelince bende alıcam ama bi yerde sordum alt tarafı normal pamuklu bi pijama takımı ve ince, fiyatına 115 dediler.. Çok pahalı geldi

calimero canım pijamaların çok güzelmiş özellikle de ikincisi
bsbrkn ismi yanlış yazmadım umarım

sen de güle güle giy canım ,ilki ne kadar süslü
ben de seninle aynı fikirdeyim iki takım pijama alıcam bir de penye sabahlık. öyle iyi ,pahalı da istemiyorum
geçen görmüştük fena değillerdi 25lira biri öle olsun biri az daha iysi yeter

azize seninki daha gerilerdeymiş görmemiştim
gerçekten sade,güzelmiş güle güle kullan

bu internetten aldığım cicili bicili olan, gelir gelmez eklediğim için ütüsüz tabi..

bu da biraz daha ağır duran

sabahlık, bir idaretenlik gecelik, terlik ve çoraplar kaldı

ikiside çok güzel güle güle kullanın özellikle 2.ne bayıldım nereden aldığınızı ve nekadar olduğunu yazarmısınız...

Cicileriniz çoook güsel kısslarr.. ben daha almadım annem gelince bende alıcam ama bi yerde sordum alt tarafı normal pamuklu bi pijama takımı ve ince, fiyatına 115 dediler.. Çok pahalı geldi

canım o kadar para vermeye gerek yok. hamile olduğunu görünce lohusa pijamaları gösteriyorlardır. relax mode -cicikom önden çıtçıtlı çok güzel gecelik ve pijamaları var tavsiye ederim. bu aralar çok güzel indirimler var ve çok kaliteliler. 115 e 3 tkm alırsın.

calimerocum ben de çok beğendim bebişinle sağlıklı mutlu günlerde giy.. nerden aldın özellikle birinciyi??

calimero canım pijamaların çok güzelmiş özellikle de ikincisi

canım çok teşekkür ederim
ikiside çok güzel güle güle kullanın özellikle 2.ne bayıldım nereden aldığınızı ve nekadar olduğunu yazarmısınız...

çok sağolun, daha güzelleri sizin olsun, ben ikinciyi dagiden indirimden aldım 70 liraydı. internet sitesinde bir değişiği var ama çok benziyor.
calimerocum ben de çok beğendim bebişinle sağlıklı mutlu günlerde giy.. nerden aldın özellikle birinciyi??

çok sağol canım iyi dileklerin için...birinciyi gittigidiyordan sipariş ettim, victoria secret..tavsiye ederm cicili bicili pijamalar var orada.

evet tatlım aynen dediğin gibi ben de tesadüfen girdiğim mağazada cicikom ürünleri satılıyormuş, öyle pek pijama-gecelik markalarından anlamam, sadece emzirme fonksiyonlu bakıyordum. Gecelik, sabahlık, pijama takımını evet 3 takımı 97 tl ye aldım.

kızlar hastanede giymek için limangodan sipariş verdiğim terliklerim

şuan indirimde 9,90 isteyene davetiye gönderebilirim

canım güle güle kullan bende alıyım dedim ama indirim çekim bitmiş 9.90 terlik 6.95 kargo parasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…