2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

Azizecim
beni eklemedin sana öözel mesajla yollamıştım bilgilerimi bende o çizelgede olmak istiyorum olmazmı?

Cumadan beri canım çok sıkkın:( Böyle kahverengi gibi idrara karışık bişeyler geliyor, hemen doktora gittik, kese normal bir sıkıntı yok dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi, sizde de oluyor mu bu? Yerleşme bu kadar uzun sürer mi?:((

hiç sıkma canını bende de olmuştu aynı şeyler ilk haftalarda... 8.haftadan sonra kesildi ben de progestan kullanmıştım...hiçbir şey olmaz Allahın izniyle...kızım şu an 5 aylık...2010 mart annesiyim ben de....

benim de bebeğim beş aylık.nasıl hareketler yapıyor dönmeye başladımı bana yazabilirmisin merak ediyorum

kızlar daha sabah bu haldeyim akşamı düşünün artık.:bbo:

Eklentiler

• $7+4 sabahı.webp
    $7+4 sabahı.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 96
Sağolun kızlar.Birde beni akşam görmelisiniz.Bu foto sabah hali, akşama kadar kocaman birşey oluyor.delikafadulden

kuzucum maaşallah canmm...
bendede var daha büyük sempatiksalakcinni

kızlar herkez fotosunu koysun artık...bende koycam

bir önden bir yandanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Görünt061.webp
    $Görünt061.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 115
  • $Görünt062.webp
    $Görünt062.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 120
kuzucum seninle göbüşlerimiz aynımı?

Tatlım sen benden kilolu görünüyorsun :kedi: Göbeğinde bana göre daha fazla.Ben 50 kg ile hamile kaldım.Geçen hafta 51.850 kg olmuşum.Ve ben karın bölgesi olarak dümdüzdüm.Normalde 4-5 aylıkken hamile olduğu anlaşılır insanın.Çok cabuk çıkmasını rahmimin yukarıda olmasına bağlıyorum.Doktoruma da sorduğumda sizce bu aya göre fazla değil mi dediğimde, yoo deyip arkasından 3 aylıkken çatlakları olanı gördüm dedi :1shok:
Ayrıca sana da maşallah diyelim :nazar:

Son düzenleme:
Back
X