2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

maşalahh canımmmmmm çok şekerrrrr

busra ve azizecim maşallah göbişlere çok tatlılar. Bende çektim ama üzerimde bol kıyafet vardı pek belli olmuyor. Özendim şimdi çekip koyayım bende:)

Maşallah maşallah göbüşler çok tatlı, benimde canım çekti valla, sonra eklerim artık

hepinizin göbüşe kocaman bir masallah
of bu sayfayı yasaklıycam kendime
artık kıskanma boyutunu geçtim çok üzülüyorum resimleri görünce
ben kendimi büyüyor diye avutadurayım boşa valla sizinkilerin yanında bişeye benzemiyor
nasıl özeniyorum içim gidiyor benim ne zaman cıkacak göbegim ya
kilo göbegi gibi benimki sizinkiler gibi yukardan değil gergin değil böyle
ağlıycamm ama hadi çık artık yaa:2:

canım boşuna üzülüyorsun. Bak bebişinde iyimiş. İç karnın geniş demekki. Ne güzel işte bizim gibi göbiş gitsin diye çok uğraşmıyacaksın. Bak benim kızım 932 gr hadi suyudur falan filan olsun 2 kilo göbekte var resmen 7 kiloÇok da sağlıklı sayılmaz bizim göbişler yani...

kızlar taze taze 26+1 göbişim:)

Eki Görüntüle 110340

maaşallah canmm

ayyy canmm yaa kıyamm sana senin şi yok dediğin göbüşü bi görsek artık :82:
belki sana öle geliyodur

azizem inanki yok öyle bariz bi göbek olanın da yarısı benim eski imalatım zaten
facete resmim var profilde bak istersen orada görünen de tişörtün hilesi ha aldanma
mide kısmından asagıda birazcık kilo göbegi gibi benim göbüş üst kısımdan bagımsız gelişiyor garibim:)
tişörtle sanki bütün bir yuvarlagı andırıyor gibi dısardan ama alakası yok yani

Son düzenleme:

canmm facede bi fatma var o senmisin bilemedim...ama dediğin gibi gerçekten ama olsun negüzel ben beyendim valla...
eğer sensen çooooook tatlısın kuşum:) kızında sana benzer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…