2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

maaşallah kızlar resimlere baktım genelde hep belli göbüşler, benim daha hiç yook 16. haftanın içinde olmama rağmen.

arkadaşlar benimde 14. hafta sayılır hiç göbeğim yok kilo almadım ama inanılmaz derecede göğüslerim büyüdü zaten bedenime göre büyüktü kotlarımı giyiyorum ama tşörtlerim dar gelmeye başladı ve hiç bir hamileleik şikayetim yokken inanılmaz sırtım ağrıyor ben bu sebebe bağladım ama emin değilim bir kaç ay içinde 3 kafa şeklinde gezicem sanırım)

Canım ne güzel inceciksin hiç birşey yokkk sende :)) Hamile olduğuna inşallah inanıyorlardır... Beni görenler söylemesen anlamayız diyolar...

inanmıyorlar canım hamileyim demesen inanmam diyorlar alsanaalsanasmiledemek ki iç karnımız büyük bu bence avantaj

buda benim 16 haftalık göbüşüm.

Eklentiler

• $18092010467.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 48
bu da benim son halim 15+4 lük durumum

Eklentiler

• $Görünt000.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $Görünt004.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31
yok kilo almadım sayılır aldıysamda az çok şükür iyi gidiyorum bakalım hayırlısı ama cinsiyet belli değil çok merak ediyorum ultrasonlarıda koyayımda anlayanlarınız bir zahmet yorum yapıversin çok meraklıyım....

kızlar çok heveslendim valla göbüşlerinizi görünce :)) ben de çekeyim yarın atayım benim göbeğim bazen kocaman oluyr bazen balon gibi sönüyor, sanırım su içmeye bağlı. hamile kalmadn önce göbek yoktu hiç yarın resim atınca emınım cok sasıracaksınız :))) kocamaaan bi göbişim var

benim de kendi göbüşüm dısında göbegim yok henüz
cıksın istiyorum oysa sabırsızlıkla
zamanında içimizi fazla genişletmişiz demek ki temel saglam :)

ben eklemiştim canım forumda var ama hangi sayfa hiçbir fikrim yok foto küçük anlayamadım ben

canım resimde bebeğin sırt kısmı görünüyo daha belirgin yandan resmi yokmu sweet drobu tahmin etmiştim doğru çıkmıştı ama seninki böyle belli olmuyo tam

göbüşlerinize bakınırken gördüm canım usgni nacizane fikrimi belirtmek istiyorum eğer bu görüntü 15. haftasına aitse bence kız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…