- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar kuzu84 selda arkadaşımız babasını kaybettiğiiçin hediyeyi geç yollarım dedi...
kızlar kuzu84 selda arkadaşımız babasını kaybettiğiiçin hediyeyi geç yollarım dedi...
benim prensesimmm 5 kg ve 57 cm..merak eden olur belkiiiiii:)
buı arada kızımı yarışmaya soktum şuanda 9.sıradayız facebooku olanlar oy verseniz süper olur hem kızımı da görmüş olursunuz :)
Mutlu Panço linki tıklayarak destekleye basacaksınız
kızımın adı defne ersan:26:
ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...
Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??
Yaşasınnnnnn ben bir prensese hediye alıyormuşummmmmkız reyonalarına bayılıyorummmmm :79:
hımmm bir bakalım :44:
sen bir prenses annesisin:97:
ipucumda belirtiğim gibi çokta güzel bir prenses:97:
hemde emzikte kullanıyor:97:
enteresannnnnnn hakikaten çok uyuyor bilgiler birbirine ama siz değilsiniz benim kurbanım:82:
benim paşamda en son 62 cm 8 kiloyduHediye alacağım prensesn anneside yazsa keşke ölçüleri ama belkide yazmıştır numara yapıyorumdur
ben de hediye alacağım prensesin durumu ne diye merak edip kilo topiğine göz atmış bulamamıştım iyi oldu bu. 3 hafta önce 54 cm 4500 gr dı benim küçük kızım. 1 hafta öncede 5 kiloydu boyunu ölçmemişiz. perşembe gideceğiz bana rapor almak için o zaman boyunu da ölçtüreyim.
hımmm bir bakalım :44:
sen bir prenses annesisin:97:
ipucumda belirtiğim gibi çokta güzel bir prenses:97:
hemde emzikte kullanıyor:97:
enteresannnnnnn hakikaten çok uyuyor bilgiler birbirine ama siz değilsiniz benim kurbanım:82:
ay canım ya başı saolsunn Rabbim sabır versinkızlar kuzu84 selda arkadaşımız babasını kaybettiğiiçin hediyeyi geç yollarım dedi...
yaksa yoksaaa olabiler miiiiyoksa senmisin acaba????
valla çatlıyom işte yoksa yoksa hıııııııı sende bi prensese ciciş alıyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?