2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Çok tatlı ama benim face yok

grapher canım facede var mısın oradan ulaşayım sana.yada mail adresini yaz yada ben sana yazayım ama mutlaka ulaşmalıyım sana

ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...

Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??

Bizde emzik kullanıyoruz,ama sadece kauçuk olanları

Yaşasınnnnnn ben bir prensese hediye alıyormuşummmmm kız reyonalarına bayılıyorummmmm :79:

Biz miyiz aceppppp

benim paşamda en son 62 cm 8 kiloydu Hediye alacağım prensesn anneside yazsa keşke ölçüleri ama belkide yazmıştır numara yapıyorumdur

İpucu olsun bizde 60 cm 6 kg mız.

eyvahlar olsun kızım, Ilknur Teyze bizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı

bu aradauzunuz dedim kaldi , boyumuz 3,5 hafta once 60 cm. di bu cumartesi kontrolumuz var. kesin yazarim o zaman bize hediye alacak teyzosu

ilknurcum, ben prensesimin hediyesini aldim ama sen acaba bir de faceden mi mesaj gondersen adresini gondermesi icin sana? :44:

günaydınn bende yazıyım oğlumun ölçüleriniiiii sanırım 62-64 cm arasııı 7-7,5 kg civarıyız.daha kontrole gitmedik önceki kontrolden tahminlerim buu..cuma yada pazartesi gitcez o zamanda yazarım.. bnde öğrendimmm hediye alcağımız paşanın ölçüleriniiiii

ayy ne güzell,herkes ipuçları vermişş:))
ben de bi prensese alıyorum kızlar... :))

buarada bnm minik kızım da 60 cm,5800 gr.

arkadaşlar son 15 haziranmıydı kargoya verme?
ben daha fırsat bulupta dışarı çıkamadım...kızım hiç durmuyo :26: bugün inşallah çıkabilirim

Bizim paşanın ölçülerini öğrenemedim
Belki de öğrenmişimdir

Flash Haber
: Yurt genelinde otuz civarında genç anneye ani paranoya teşhisi kondu. Annelerin sürekli:"Acaba hangi teyzesi alıyor" diye sayıkladıkları kaydedildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…