2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

oğluşumla hediyesini bugün aldığımız prensesin annesi buraya hiç yazmamış
prenses izin vermiyor galiba annesine pek göremiyorum onlne olarak

Hmmmm demek bana almıyorsun Hehe benim paşanın annesi de çok nadir geliyor.. Ve deee benim paşanın annesinin şehrinden 3ten fazla kişi yok.. :44:

ayy çok heycandırık oldum yahubizim prensesin annesi hiç görünmüyor çok nadir giriyor hiç yakalayamadım yaw

yaa çok merak ettim bize hangi teyzoş hediye alıyor ee sende biraz ip ucu ver anACIM

Aaa sen hakikaten bize mi alıyorsun neeee
hımmm bir bakalım :44:
sen bir prenses annesisin:97:
ipucumda belirtiğim gibi çokta güzel bir prenses:97:
hemde emzikte kullanıyor:97:
enteresannnnnnn hakikaten çok uyuyor bilgiler birbirine ama siz değilsiniz benim kurbanım:82:

Kızlar hediyeleri aynı tarihte yani 15 haziranda mı kargoya vericez?Ben hediyemi seçerken kızıma almak isteidigim şekilde ve güzellikte aldıgımı düşünüyorum.İnş. banada o düşünceyle hediye alınmıştır.Emirin cicişini çok merak ediyorum.

Birde hediye alırken alacagımız bebeşin daha kilolu yada normal kiloda yada uzun boylu oluşuna dikkat edilir inş. Emire ciciş alacak annecikk benim ogluş beden olarak biraz önden gidiyor tombiklikten duyurulurrrrr.Yüzsüzlük mü yaptım ne:78:

herkes hemenhemen aynı zamanlarda eline alsa daha güzel olur diye düşündüm canım.ama tabiki özel mazeretleri olanlar daha önce ya da daha sonra gönderebilirler

çok heyecanlı ve meraklı bi bekleyiş içindeyim benim minik prensesime kim alacak acep :26: bende daha almadım yakışıklı paşamıza perşembe kızımın kontroü var o gün alacağım yağmurla beraber seçicez artık

yok vallahi ebrucum, yuzsuzluk degil, giyemedikten sonra hediyenin ne anlami kalir ki? o yuzden ben de soyleyeyim, benim oglusunda boyu uzun, kilomuz normal. bize alacak olan anne ve arkadasimiza duyurulur

valla iyi dedin gamzecim

bende kızımın ölçülerini vereyim bari

kilo 7220gr.boy 65cm. kızıma ciciş alcak teyzesi sana kolaylık olsun

hım sen elendin canmm :79: benim prenses emzik kullanmıyoooo

boy kilo ölçülerinin verilmesi çok iyi olmuş
bizde söyleyelim hemen yahya alp bey geçen hafta 6300 gr ve 62 cm idi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…