- Konu Sahibi firstNimbus
-
oğluşumla hediyesini bugün aldığımız prensesin annesi buraya hiç yazmamış
prenses izin vermiyor galiba annesine pek göremiyorum onlne olarak
Hmmmm demek bana almıyorsunHehe benim paşanın annesi de çok nadir geliyor.. Ve deee benim paşanın annesinin şehrinden 3ten fazla kişi yok.. :44:
hımmm bir bakalım :44:Aaa sen hakikaten bize mi alıyorsun neeee
aktif kullanıcı paşa anneleri bakın calimero alanı daraltıyorbenim paşanın annesini sürekli görüyorum,aktif bir kullanıcı kendisi
herkes hemenhemen aynı zamanlarda eline alsa daha güzel olur diye düşündüm canım.ama tabiki özel mazeretleri olanlar daha önce ya da daha sonra gönderebilirlerKızlar hediyeleri aynı tarihte yani 15 haziranda mı kargoya vericez?Ben hediyemi seçerken kızıma almak isteidigim şekilde ve güzellikte aldıgımı düşünüyorum.İnş. banada o düşünceyle hediye alınmıştır.Emirin cicişini çok merak ediyorum.
aktif kullanıcı paşa anneleri bakın calimero alanı daraltıyor
kimki acep bu şanşlı paşa
Birde hediye alırken alacagımız bebeşin daha kilolu yada normal kiloda yada uzun boylu oluşuna dikkat edilir inş. Emire ciciş alacak annecikk benim ogluş beden olarak biraz önden gidiyor tombiklikten duyurulurrrrr.Yüzsüzlük mü yaptım ne:78:
hımmm bir bakalım :44:
sen bir prenses annesisin:97:
ipucumda belirtiğim gibi çokta güzel bir prenses:97:
hemde emzikte kullanıyor:97:
enteresannnnnnn hakikaten çok uyuyor bilgiler birbirine ama siz değilsiniz benim kurbanım:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?