2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

benim paşamda en son 62 cm 8 kiloydu Hediye alacağım prensesn anneside yazsa keşke ölçüleri ama belkide yazmıştır numara yapıyorumdur

biz bugün prensensesin hediyesini aldıkkk bayıldım ya çok cicii inşaallahh prensesde zevkle giyerr varya bu kız kıyafetlerini gördükçe insanın kız yapası geliyoo:))

benim paşamada kocamann maşalahhhh ayın 27sinde 8 kgdı boyunu ölçmüyorlar burda boyunu 6 aydan sonra ölçeceklermiş

Son düzenleme:
ben de hediye alacağım prensesin durumu ne diye merak edip kilo topiğine göz atmış bulamamıştım iyi oldu bu. 3 hafta önce 54 cm 4500 gr dı benim küçük kızım. 1 hafta öncede 5 kiloydu boyunu ölçmemişiz. perşembe gideceğiz bana rapor almak için o zaman boyunu da ölçtüreyim.

buarada bizde hediyemizi aldık ama paşanın annesi pek uğramıyor bende resimden bakarak fikir edindim ee kopya bu bendende

yoksa senmisin acaba????
acabaaa

çatlama tatlımm ne kaldı şurda 15 haziranaa:))))(diyene bak)
valla çatlıyom işte yoksa yoksa hıııııııı sende bi prensese ciciş alıyodun

benim prensesimmm 5 kg ve 57 cm..merak eden olur belkiiiiii:)
buı arada kızımı yarışmaya soktum şuanda 9.sıradayız facebooku olanlar oy verseniz süper olur hem kızımı da görmüş olursunuz :)

Mutlu Panço linki tıklayarak destekleye basacaksınız
kızımın adı defne ersan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…