- Konu Sahibi firstNimbus
-
ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...
Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??
Bizim paşanın ölçülerini öğrenemedim
Belki de öğrenmişimdir
Flash Haber: Yurt genelinde otuz civarında genç anneye ani paranoya teşhisi kondu. Annelerin sürekli:"Acaba hangi teyzesi alıyor" diye sayıkladıkları kaydedildi..
Çok tatlıama benim face yok
biz kullanmıyoruz canım. İlknurcum takip edemedim ama adresler gonderildimi. Bende henuz hediyesini gonderecgim minik beyefendinin adresi yok.
banada accık ipucu ver teyzoşumuz
bizimde boyumuz 61cm kilomuz 6800 bizim hediye aldığımız paşanın annesi huuuuuuuuuuuuuuuu:79::80::92::92: aldık hediyeni
evet bende verim ipucu bizim prensesinde gözleri renklii
çok büyük bir ip ucu daha
bizim hediye alacagımız prensesin gözleri renkli yanılmıyorsam
olmayabilirde hahahaga
zaytung gibi olmuş:)Bizim paşanın ölçülerini öğrenemedim
Belki de öğrenmişimdir
Flash Haber: Yurt genelinde otuz civarında genç anneye ani paranoya teşhisi kondu. Annelerin sürekli:"Acaba hangi teyzesi alıyor" diye sayıkladıkları kaydedildi..
ben kk ya giriyorum genelde yorum yazmıyorum canım.fırsat olmuyor:))ben miyim acaba o cimcimenin annesi???Bizim prensesin annesi kk ya girmiyor denecek kadar az giriyor.Kendiisini görmedim duymadım bilmiyorum.:97:Cimcimesinden hiç mi hiç haberim yokOfff şu face sizleri ve miniklerinizi görmek için şu son zamanlarda öyle çok arzuluyorum ki anlatamam.Resmen canım çekiyor Sizleri hep hayalimde canlandırıyorum Şimdi fece olsaydı cimcimemi ve annesini tanıyor olabilirdim.:95:
efendim canımmmm o paşanın annesi benim dimii
Bizim prensesin annesi kk ya girmiyor denecek kadar az giriyor.Kendiisini görmedim duymadım bilmiyorum.:97:Cimcimesinden hiç mi hiç haberim yokOfff şu face sizleri ve miniklerinizi görmek için şu son zamanlarda öyle çok arzuluyorum ki anlatamam.Resmen canım çekiyor Sizleri hep hayalimde canlandırıyorum Şimdi fece olsaydı cimcimemi ve annesini tanıyor olabilirdim.:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?