2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

bizde yazalım ozaman ölçülerimizi dün tattırdım kızımı 6300 dü boyuna bakılmadı
hediye alacak teyzoşumuz kiimmmmm çok merak ediyorum yaaaa
hiç ip uçu vermiyorki
belkide vermiştir

bizim prensesin annesi az önce 2011 mart anneleri topiğindeydi buraya bişiler yazar diye bekledim ama yazmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yada yazdımı acaba

Son düzenleme:
ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...

Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??

biz kullanmıyoruz canım. İlknurcum takip edemedim ama adresler gonderildimi. Bende henuz hediyesini gonderecgim minik beyefendinin adresi yok.

hahayyyyyy övgücüm çok güldürdün beni

bizimde boyumuz 61cm kilomuz 6800 bizim hediye aldığımız paşanın annesi huuuuuuuuuuuuuuuu:79::80::92::92:aldık hediyeni

bizim ölçüler kilo 5200 boy 59,son dr. 58 ölçtü, öyle bi şey işte,minik adamız biz:)

bu arada ben hediye alamadım henüz,şu hastalıktan başımı bi kaldırsam .......

tatil dolayısıyla uzak kaldım haberlerden yahu konu almıs gitmiş son tarihe de bısey kalmams ay ben daha kıme alaacagımı yeni ögrendim :)
ben de bir prensese hediye yollaycagım nazlı prensesimle kısmsetse
acep bize pasa mı gönderecek prenses mi
kilo boy ölcümlerini yarın doktordan sonra yazıcam ama gec kalmıs da olabilirim tbi hayırlısı:)

çok büyük bir ip ucu daha
bizim hediye alacagımız prensesin gözleri renkli yanılmıyorsam
olmayabilirde hahahaga

Bizim prensesin annesi kk ya girmiyor denecek kadar az giriyor.Kendiisini görmedim duymadım bilmiyorum.:97:Cimcimesinden hiç mi hiç haberim yokOfff şu face sizleri ve miniklerinizi görmek için şu son zamanlarda öyle çok arzuluyorum ki anlatamam.Resmen canım çekiyorSizleri hep hayalimde canlandırıyorumŞimdi fece olsaydı cimcimemi ve annesini tanıyor olabilirdim.:95:

Emir 1 hafta önce 60 cm 7 kiloydu.Yarın saglık ocagından gelince yine yazarım.Tabi bize alacak arkaaş daha almadıysa:97:

biz de bir paşaya hediye alacağız:)benim prensesim de biraz tombiş maşallah face de mevcuttur kendisi:)

zaytung gibi olmuş:)

ben kk ya giriyorum genelde yorum yazmıyorum canım.fırsat olmuyor:))ben miyim acaba o cimcimenin annesi???

efendim canımmmm o paşanın annesi benim dimii
bilmiyorumkiiiiiiiiiiiiiii paşanın annesi sen olabilirsinde olmayabilirsinde

ebrucum eşinle anlaşamadınmı face konusunu keşke sende olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…