2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

:113::111:

ben kk ya giriyorum genelde yorum yazmıyorum canım.fırsat olmuyor:))ben miyim acaba o cimcimenin annesi???[/QUOTE]

Acaba:97:
:81:

:97:

ebrucum eşinle anlaşamadınmı face konusunu keşke sende olsan[/QUOTE]

Ortak açalım diyor onuda ben istemiyorum.Çünkü onun hep erkek benimse hep kız arkadaşlarım öyle ortak olmaz yani:84:

benimde facem yokk(((((((

Üzülme kader arkadaşım

benmiyim acaba o kk ya az giren prenses annesi

Acep

benim gibi çekilişe katılmak isteyip de katılamamış olan var mı? varsa yazsın da sona kalanlar arasında mini bir çekiliş yapılsın

biliyorsunuz selda arkadaşımız babasını kaybetti ve onca üzüntüsü ve telaşı sırasında hediyesini göndermesi biraz gecikecek.burada da herkes doğal olarak kim kime alıyor merak içinde....
sizce seldanın göndereceği kişiye şimdiden mesaj atmalımıyım hediyen gecikecek biraz diye yoksa oyunumuz devam etsin de hediyeler gelmeye başladıktan sonra mı söylenmeli bu durum?????
kafam karıştı kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

tekrar Allah rahmet eylesin ve onlara da sabır versin

nasıl olsa daha vakti geçmedi beklenebilir bence,herkes göndermeye başlasın sonra söylersin ya da tam son kargo günü olan 15 haziranda

aa acep ben miyim kiiiiii???????neyse sen şimdiden söyle en iyisi

günaydıııınnnn kızlar ve zuzuları
bugün bizde yahyamla aışverişe gidiyoruz
acaba hediyemiz hangi bölgeye gidecek?????
akdeniz mi
ege mi
yoksa güneydoğu anadolu mu
marmaradaki prenses anneleri size duyrulur yanisizi saymadığımı farkettiniz değil mi:82::82::82:

evet canım farkettik

benmiyim acaba o kk ya az giren prenses annesi
kk ya az giren prenses annesi ben de olabilirim???????????? ama ben de kk ya az giren bir prenses annesine alacağım hediyemi. o sen olabilir misin acabaaaa?????????
hediyeler gönderildikten sonra söylersin canım

bencede 15 haziranda msj atarsın canım

kızlar hediyemi internetten sipariş etsem olur mu?
ben hergün dolaşmaya çıkıyorum ama merkeze gitmek için otobüse binip yarım saat yol gitmem lazım.bebek olmasa arabayla gidiyorum ama bebişle araba sürmeye daha cesaret edemedim.yazın burda turistler trafiği altüst ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…