- Konu Sahibi firstNimbus
-
bilmiyorumkiiiiiiiiiiiiiii paşanın annesi sen olabilirsinde olmayabilirsinde
ebrucum eşinle anlaşamadınmı face konusunu keşke sende olsan
oooooo benim prensesin gözleride renkli :87:
senin renkli gözlü prensesini alırım bak oğlumaaa:82::82:
gamzecim ipuclarıda numara olabilirinanmaaaaa
benimde facem yokk(((((((
benimde facem yokk(((((((
benmiyim acaba o kk ya az giren prenses annesi
günaydıııınnnn kızlar ve zuzuları
bugün bizde yahyamla aışverişe gidiyoruz
acaba hediyemiz hangi bölgeye gidecek?????
akdeniz mi
ege mi
yoksa güneydoğu anadolu mu
marmaradaki prenses anneleri size duyrulur yanisizi saymadığımı farkettiniz değil mi:82::82::82:
kk ya az giren prenses annesi ben de olabilirim???????????? ama ben de kk ya az giren bir prenses annesine alacağım hediyemi. o sen olabilir misin acabaaaa?????????benmiyim acaba o kk ya az giren prenses annesi
hediyeler gönderildikten sonra söylersin canımbiliyorsunuz selda arkadaşımız babasını kaybetti ve onca üzüntüsü ve telaşı sırasında hediyesini göndermesi biraz gecikecek.burada da herkes doğal olarak kim kime alıyor merak içinde....
sizce seldanın göndereceği kişiye şimdiden mesaj atmalımıyım hediyen gecikecek biraz diye yoksa oyunumuz devam etsin de hediyeler gelmeye başladıktan sonra mı söylenmeli bu durum?????
kafam karıştı kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
biliyorsunuz selda arkadaşımız babasını kaybetti ve onca üzüntüsü ve telaşı sırasında hediyesini göndermesi biraz gecikecek.burada da herkes doğal olarak kim kime alıyor merak içinde....
sizce seldanın göndereceği kişiye şimdiden mesaj atmalımıyım hediyen gecikecek biraz diye yoksa oyunumuz devam etsin de hediyeler gelmeye başladıktan sonra mı söylenmeli bu durum?????
kafam karıştı kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?