2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

bizim hediye istanbula geliyor dilekcim ama sanamı geliyor bilemiyorum eee hediye ulaş artık paşanın annesine

Handan evet sen nerden bildin ya? Yoksa Ilknur mu söyledi Güle güle kullan canimcim, sevdiğine sevindim. O mağaza Diyarbakır'da var mı bilmiyorum, değiştirme kartı boşa gitmiş olabilir inşallah gerek kalmaz. Bu arada internet yok evde. Telefondan giriyorum ama, bize kargo geldiğinde hemen resim ekleyemeyebilirim. Bize niye kargo gelmiyo sahi?

bilmek değil de tahmin diyelim:))
canım değiştirmiycem zaten,çok teşekkür ederiz:)

kızlar hediyeler patır patır dökülüyor maşallah güle güle giysin bütün bebişler.ben dünkü hava muhalefetinden dolayı bugün verebildim kargoya prenses anneciği kısmetse yarın ulaşır hediyeniz.bu arada benimki de henüz elime ulaşmadı merakla bekliyorum ve bekletiyorum

Benim hediyem annemizin adresine teslim edilmiş ama annemiz aldım demedi daha.. huuuu komşu komşuuu ordamısınnnn?

bana da kargo gelmedi bugün

rica ederizz canımm beğenmene sevindimm..resim bekliyorummm:)

bir tahminde bulunayım organizasyon biterayak;

ilknurcum takminim doğruysa bildin demen yeterli, geliyor tahminim

abrel22 mi?

ikidir evde bulunamıyor arkadaşım, sanırım kargo geri gelecek. Pınar (grapher) lütfen paket bana geri gelmesin canım üzülürüm, umarım bi terslik yoktur foruma da girmemişsin merak ta ettim şimdi

of of kızım bugün de hediyelenemedi. aradım sordum bizim hediyemizde cumartesi varırmış. bekle kuzucuk sen de hediyeleneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…