2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Ya benim kargom da eğer yarım yerine varmazsa Pazartesi gidicek dün verdik kargoya ama esime demislerki cumaya ulaşmazsa Pazartesi kesin gider demişler bekle paşamız gelcek hediyemiz ...

bizim paşa hediyeyi aldımı almadımı bilemiyorum huuuu istanbul duy sesimide yaz buraya

Ya benim kargom da eğer yarım yerine varmazsa Pazartesi gidicek dün verdik kargoya ama esime demislerki cumaya ulaşmazsa Pazartesi kesin gider demişler bekle paşamız gelcek hediyemiz ...

bizz bir paşayız beklıyoruz acaba kım gonderıyooo son gunler daha heyecanlıymış

Benim hediyemde İstanbulda bir paşaya gidiyor.... Yarın kesin elinde olur... Resimleri bekliyoruz paşa annesii duyurulur :))))

rica ederizz canımm beğenmene sevindimm..resim bekliyorummm:)

hem ciciler için hemde içten notun için teşekkür ederim. hepsini hayat boyu saklıycam.. büyüdüğünde bebişlerimize anlatıcak güzel bir hikayemiz oldu ne güzeeel..
fotografta en kısa zamanda (becerebilirsem...)koyucam

adresi yanlış yazdığım için dün paket geri geldi, çok üzgünüm sabah erkenden eşim tekrar gönderecek, sevgili prensesin annesi, bir gün daha dayanabilirmisin

birde notumu koymaya unuttum :26::26: bu aralar biraz şaşkın ve darmadağınım yaaa :26::26: ooofff...

izmirdeki annemiz, size geliyor paket

dün bizim hediyemizde geldi, ama yazmaya vaktim olmadı... eLsi (Elif) teyzemiz çooooook teşekkür ederiz çok zevklisin, çok beğendik hediyemizi eğer becerebilirsem resimleri yükleyeceğim

yazdığın gibi gerçekten senin göndereceğini tahmin etmedim

günaydın annişler bizim hediyemiz geldi dün lavinya22 (şule )teyzemiz göndermiş şulecim tekrardan çok teşekkür ederimm çok beğendikk oğluşumla oğlum bir boy küçük geldii ama ben hallettim hemenn çok yakıştı oğlumaa kesenize berekett çok zevklisinn oyuncaklar için de ayrıca teşekkür ediyoruz oğlumlaa çok saol
ilknur aplacım sende böle bi organizasyonu yaptığın için çok saoll ellerin dert görmesinn:)))
bizim hediyemizde bugün ulaşacakk bakalım beğenecekmi prenses ve annesiii

sevgili kurbanım
dün12.20 de ilinizin kargo merkezine ulaşan kargonunz taaaaa bu sabah 09.09 da sizin şubeye teslim edilmiş.inşallah bu ağırlıkla bunlar bu akşama kadar eve teslim etmeyi başarabilirler

kızımn cıcılerı geldı azonce cok begendık cook mutlu olduk
cok cok tesekkr ederız ama ısım yok kım yolladı bılmıorum

Rica ederim iyi günlerde kullansın prenses :)

Son düzenleme:
Damlacımm İstanbul tutuyooo e paşada tutuyoo ama bana gelen bişey olmadı:)))

bizz bir paşayız beklıyoruz acaba kım gonderıyooo son gunler daha heyecanlıymış

ozaman kızlar elinize ulaşır bugün neden ulaşmadı anlamadımkiiiiiiiyolda uzak değil uzak olsaymış kaçgünde ulaşırmış anlamadımama sizemi gelcek yoksa başka paşa annesinemi bilemiyorum

bizde hediyemizi salı günü yolladık ama prensesimizin annesi henüz buraya yazmamış acaba halen ulaşmadı mı ???? kargoya bir sorayım...
bizim hediyemizde henüz gelmedi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…