2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

bizim hediyede dağıtıcıdaymış dünden beri takibine baktımda acaba dün paşanın annesi evde yokmuydu eee olmsa kağıt bırakırlardı anlamadım bu işi

o biz miyiz acaba ya izmirde başka prenses annesi var mıydı çekilişe katılan? :26: bekliyoruz canım hadi bakalım

Benim kargom inşallah bugün gider ya aradım Bisey solemediler ama dayan paşamın annesi en geç Pazartesi elinde Olcak bizim kargoda uzaklara gitti..

bekle bekle kök saldık ayol nerde bu kargo huuuu fizandan mı geliyor bu hediye anlamadım yaav

Quenny nin mesajını üstüme alınırsam benimki yarın gelcekmiş ben de dün gönderdim hediyemi yolu da uzun bugün ulaşır mı acep :26: hep beraber bekleşelim

prensesin annesi simdi sordum kargomu almıssıııın 5 dk olmus büyük ihtimal simdi acıyorsun insallah begenirsin:18:

bizim cicilerimiz geldiiiiii selene34 teyzoşumuza çok teşekkür ediyoruz müsait bir zamanda resimleri çekip koyacağız en sonunda merakımı giderdim üstümden büyük bi yük kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…