2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

bizim cicilerimiz geldiiiiii selene34 teyzoşumuza çok teşekkür ediyoruz müsait bir zamanda resimleri çekip koyacağız en sonunda merakımı giderdim üstümden büyük bi yük kalktı

rica ederim aynılarını kendi kızımada aldım umarım sende begemişsindir. kızının resimerini daha bu gün gördüm..tombiş masallah umarım olur.

kargoyu aradım bugün teslim olması lazım dağıtıcıda gözüküyor dedi paşanın annesi bir yere çıkma emiiii inşallah bugün varıcak sanki amerikadan yolladım hediyeyi

bizdee ayın 15 i akşam verdik kargoya büyük ihtimal ertesi gün çıktı yola sabahta eşimi aradılar ve adresi tekrar sordular
ama bizim prensesin annesinden hiçç haber yokk
demakki ulaşmadı henüz

bizim cicilerimiz geldiiiiii selene34 teyzoşumuza çok teşekkür ediyoruz müsait bir zamanda resimleri çekip koyacağız en sonunda merakımı giderdim üstümden büyük bi yük kalktı

ohh güle güle kullanın cicilerinizi.hadi sende rahatladın.biz hala çatlıyoruz meraktan :97::78:

eşim geldi yine kargo yok bizim kargolar işyerine gidiyor direk ama gelen giden olmamıs
haftasonu da girdi araya simdi iki gün daha catlarız artık

canolar benim hediyem inşallah karmaşaya gelmez. internetten sipariş etmiştim ya. siteye girip konroll etmeye çalışıyorum durumu ama güvenilir değil diyor ve siteye giremiyorum. inşallah dolandırılmamışımdır. ben dolandırılsamda prensesimizi bu hediyeden mahrum etmeyeceğim. geçikmeli olsada aynısı alıp göndereceğim.
bu arada bende pazartesiye kadar evde değilim. kemer e küçük bir tatile geldik. teyzemize duyrulur.

prenses anneleri gezmelerdeymiş kargo kapılara naotlar bırakıyormuş
ona göre evde oturunda cicilerinizi teslim alın

canımmya çok sevindimm beğendiğinee güle güle giysin prensesn inşallahh
tahmin etmiştim anladığını:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…