2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

pınarcığım (grapher) 3. kez evde yoksun kargo bana geri geliyor artık senden haber alıncaya kadar yollamam hediyenizi

Canım gerçekten kusura bakma evimiz dış kapı zili çalışmıyormuş o yüzden üst katta eşimin ailesi var adresi tekrar sana özel mesaj gönderdim inşallah sorunsuz teslim edebiliriz

günaydın annecikler ve bebişlerrr veee özellikle benim kurbanım
dünden beri şubede bekleyen kargonuz neyseki bu sabah dağıtıcıya verilmiş.sakın evden ayrılma annecik

veeeeeeee bizim hediyemiz de geldi ayşe teyzoşumuza çok teşekkür ediyoruz kızımla birlikte.çook beğendik ailecek, çok güzel cicileri kızımın.ayşe teyzesi çok zevkliymiş.kesenize bereket.fotoğraflarla geri dönücem inşallah bizi bekleyin anacım

bizim hediyemizi göndereceğimiz sevgili anne kargo şubedeymiş 10.30 da ulaşmış.bugün elinize ulaşır umarım.ulaşssın zaten siz orda bekliyorsunuz biz burda şiştik ayol ne gitmez kargoymuş

Paşamın annesi bizim kargoda16:00 gibi firmaya gelişdiniz. Ama p. Tesire kalabilir diyorlar inşallah bugün ulaşır cnmm sana ya ilk ben aldım hediyeminerdeyse çekilişin ertesigunu aldım ama en son fırçam sanırım sınır oldum ...

oh çok şükür ulaşmış beğenmenize sevindim, çok severek aldım iyi günlerde güle güle giysin tatlı prenses

Heyyoooo Hediyemiz geldiii. Ferstnimbus kandırıkçı Ilknur Teyzemizden Pembe potikareli elbise deyince aklım kalmıştı zaten, çook tatlı bir elbise, azıcık da komik, broşu var bayıldık biz. Internetimiz düzelir düzelmez foto koyacağız. Çok teşekkür ederiz Ilknur Teyze!

ayy bizim hediye ulaştı mı acaba yaa kargonun internet sitesinde sorun var takipte edemiyorum.yazık kızcağızda ümidi kesti herhalde yazmıyor artık.çok strese soktu bu kargo beni :78:

Şu resmler nasıl yükleniyor... çektim cicilerimizi ekleyemiyorummm.... Şehzadem ve ben Damla teyzesine ve oğluşuna çokk teşekkür ediyoruz..

iyigeceler arkadaşlar....
misafirden ve
paşamdan ancak fırsat bulabildim .....
bugün cicilerimiz elimize ulaştı.....
oğluşumla ben EDA teyzemize(renkrenk)ve oğluşu BATUya hediyeleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…