2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Bende aldım hediyemi ama daha adres gelmedi Cok heycanli umarım paşamız beğenir... Benzese ekleyeim gelen hediyeleri...

Yaşasınnnnnn ben bir prensese hediye alıyormuşummmmm kız reyonalarına bayılıyorummmmm :79:

ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...

Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??

İlknur belki hatırlıyordur, o kişiyi bilen tek kişi o olduğuna göre başkasından yardım alamıycaksın Bu arada benim kızım da emzik alıyor

İlknur belki hatırlıyordur, o kişiyi bilen tek kişi o olduğuna göre başkasından yardım alamıycaksın Bu arada benim kızım da emzik alıyor
yokkk hiççç bilmiyorum ben kim kime ne alıyor:82:
hımmmmm demek senin kızın emzik alıyor.hemen aklımın bir köşesine yazayım.kimbilir belkide çarşıya çktığımda oğluşumun memesinin aynısın pembesini ararım

bende çok merak ediyooom benim güzel prensesime hangi teyzoşu ciciş alıcakmış bakalım kimse o teyzoş parmak kaldırsın

biz kızçamle bi yakışıklıya ciciş alıyoz

elifcim ben bir paşaya alıyorum, çok yakışıklı benim paşam, kimbilir belki seninkidir, belki de değildir

Çok yakışıkLıysa kesin benimkidir canım kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş ya benimkide o hesap işin esprisi bir yana da gerçekten faceden bakıyorum ya bu mart bebeklerinin hepsimi tatlı olur ya şunları bir araya getirsek mıncık manyağı yapacam

Bu arada benim hediye alacağım prensesin annesi burada yazmış birşeylerr yorumu var yani :))

Son düzenleme:
ilknurcum bizim prensesin annesi sana adresini yolladi mi canim? zaman geciyor, ben bu cumartesi yollamayi dusunuyordum. bir yoklasan mi acaba? bu arada onu hic online gormuyorum ne burada ne face de (

oğluşumla hediyesini bugün aldığımız prensesin annesi buraya hiç yazmamış
prenses izin vermiyor galiba annesine pek göremiyorum onlne olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…