- Konu Sahibi firstNimbus
-
ayy çok şirin bi hediye daha buldum, hediyeme eklemek istiyorum, ama bunun için emzik kullanıp kullanmadığını bilmem lazım...
Prenses anneleri emzik kullanıp kullanmadığınızı yazabilirmisiniz??
yokkk hiççç bilmiyorum ben kim kime ne alıyorİlknur belki hatırlıyordur, o kişiyi bilen tek kişi o olduğuna göre başkasından yardım alamıycaksınBu arada benim kızım da emzik alıyor
bende merak ediyorum onu adresini canım.ziraaaa henüz göndermiş değil kendisi....göndereceğim adresi merak ediyorum :44::44:
BENNNNNNN diyeceğim olmayacak şimdiKızLarrrrr benim paşama kim hediye gönderiyor
BENNNNNNN diyeceğim olmayacak şimdi
başta yazmış bulundum ben prensese göndereceğim diye:79:
yokkk hiççç bilmiyorum ben kim kime ne alıyor:82:
hımmmmm demek senin kızın emzik alıyor.hemen aklımın bir köşesine yazayım.kimbilir belkide çarşıya çktığımda oğluşumun memesinin aynısın pembesini ararım
evet canım sen elendin :) zaten şu payaşa hediye alıyorum diye yazanlara bakınıyorumhislerim kuvvetlidir ama hiçbirşey hissedemiyorum
elifcim ben bir paşaya alıyorum, çok yakışıklı benim paşam, kimbilir belki seninkidir, belki de değildir
ilknurcum bizim prensesin annesi sana adresini yolladi mi canim? zaman geciyor, ben bu cumartesi yollamayi dusunuyordum. bir yoklasan mi acaba? bu arada onu hic online gormuyorum ne burada ne face de(
A hani 15inde yollayacktık? Ben daha almadım, ne ara aldınız yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?