2011 mart bebekleri doğum günü hazırlıkları :)

esracakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
64
0
36
44
Kocaeli
arkadaşlar merhaba;bu konu biraz erken oldu ama fikirlerimizi paylaşalım istedim..oğluşum 3 martta doğdu,ilk doğum günü benim için önemli..değişik fikirler arıyorum..aklımdaki birkaç düşünceyi paylaşayım sizlerle.oğlum için müzikli slayt hazırlamayı düşünüyoruz hoş bir anı olarak kalır ilerde..misafirlere ikram etmek için bebişimin resmi olan çerçeve hediye etmek istiyorum..aklımda şimdilik bunlar var..daha önümüzde uzun bir süreç var filirlerimizi paylaşalım arkadaşlar..

Hayırlı olsun, iyi olmuş açtığın bence, hiç düşünmemiştim doğum gününü buradan fikir ediniriz. o çerçevelerden ben doğumda yaptırmıştım çok hoş oluyor tavsiye ederim. magnetli buzdolabına yapıştırdım ona görede resim yaptırdım.

Erken ama güzel bir konu olmuş canım.Gündüz arkadaşlarla akşamda ailelerle yapmka istiyorum.2 kere pasta kesilecek ama olsun.Toplu olursa çok kalabalık olur ve hiç bişi anlaşılmaz diye düşünüyorum şimdilik.

kızlar bendede hem dogum gunu hazırlıgı hemde bebısımın gelmesını bekleme heyecanı var :) oglum 5 yasında mart 22 de dogum gunu bebegımde mart 6 da merhaba dıyecek ınsallhhhh

magnetli çerçeveleri nerde yaptırdınız acaba ?

Çok güzel bir konu olmuş canım bende bakıyordum şimdiden doğum günlerinin olduğu bi topik olsa ii olur hepsi toplu halde bakardık demin bir sayfada çok güzel pasta ve hazırlıklar gördüm mesela ama konunuz içeriği nedeniyle taşınmıştır yazıyordu ama nereye taşınıyo bu konular ben magnetli çerçevelerden istiyorum. slayt ii fikirmiş... başka fikirlerede açığım yapanlar resimde koyarsa ne güzel olur :)

Allah'ım da nasip etti ise aklımda çok güzel şeyler var..İnş. yapmak nasip olur ilk doğum günü olduğu için bayaa büyük bişey yapmak istiyorum =)) Yine eminönüne gidip süs eşyaları alacağım inş. =)))

Kızlar tinimini net diye bir site var.Hele de prensesler için güzel kostümler var.

slm bende çok uzun zamandır giremedim foruma.benim kızımda 3 mart ta doğdu.bende güzel bir doğum günü partisi yapmak istiyorum.sonuçta ilk doğum günleri :).bende kanatlı tüllü elbiselerden arıyorum.bilen varsa yardımcı olabilir mi?

bende doğum gününün gelmesini iple çekiyorum :) üzerinde renkli şekerlemeyle 1 yazan kurabiyelerden ikram edebilirsiniz .

mrb bende 2011 mart annesiyim benimde oğlumun ilk dogum günü yaklasıyo konuyu acman erken diil cok iyi olmus ben tek kendimi bu kadar sabırsız ve heyecanlı zannediyodum ama diilmişim yazını görünce :) arkadasım ben cok ama cok hevesliyim bu dogum günü için cevremde herkes daha erken abartıyosun diyolar ama anlamıyolar her neyse aklımda guzel seyler var bazılarını yapmaya karar verdim mesela
hem gunduz hem aksam yapıcam gunduz ese dosta aksam aileye
pastamı ben yapıcam araba seklinde bi kırmızı bi mavi pasta yapıcam gıda boyası alıp üzerin oglumun adı ve 1 yasında yazıcak
sonra oglumun dogdugu gunden bugune kadar cektiğm tum resimleri onun ninnisinde oldugu bi slayt hazırlıcam tv de hep o slayt donucek parti boyunca
sonra oglumun adı ve 1 yasında yazan keceden yada kagıttan hazırlayıp yaptıgım sekerler dagıtıcam konuklarıma
sonra bannerlar yapıcam her bir duvara her yerde ALPARSLAN UFUK 1 YASINDA yazıcak 2 odamı suslucem
pastanın dısında yine araba seklinde kalıp bulabilirsem kurabiyeler yapıcam bi kaç çeşit tuzlu bi kaç çeşit tatlı ve salatalar yapıcam
sonra davetiyeler yapıcam kırtasiyeden renkli kagıtlar alıp
kalp şeklinde üzerinde kumaştan çiçekler yaptığım büyük bir kutu yaptım hediyelerin içine konulması için bi köşeye koyucam
ve en önemlisi kuran okunmasını istiyorum ilk yaşının hayırl olması için dua edilmesini istiyorum
benim düşüncelerim şimdilik bunlar umarım yardımcı olmusumdur şimdiden kolay gelsin sana allah yardımcın olsun tabi daha farklı bi fikri olan banada söylesin ltfn :)

benim kızımda 4 mart doğumlu fikirleri bekliyorum tabiki farklı olmalı....

Buralara pek ugrayan olmasada yinede paylaşmak istedim.Paşamın dogum günü için happ birthday ve 1 years yazılı netten balon,1 temalı peçete,1 temalı kagıt tabak ve bardak alıcam.1 etmalı kapı pankartı alıcam.Dogum gününü dernekte kutlamayı planlıyorum.Ama arkadaşlar ve aile karışık olarak düşünüyorum.Sadece bayan bayana rahat olunur diye düşünüyorum ama eşimde bi yandan görmek katılmak istiyor.Erkekleride katarsam çok kalabalık olur ve onca kişiye nasıl yiyecek yetiştririm bilmiyorum.Ayy şimdiden heyecan basıyor beni netten araştırırken.

arkadaşlar merhaba,bende 2011 mart annesiyim,oğluşumun ilk doğumgününü kutlamak için bende çok sabırsızlanıyorum ve heves ediyorum..şimdiden hazırlıklara başladım sayılır.kutlamayı evde yapmayı düşünüyorum 10-15 kişilik misafir çağıracağım."İYİKİ DOĞDUN OZAN" yazısı hazırlayacağım kendim.renkli fosforlu kartonlara yazıp renkli kurdelalarla süsleyeceğim.misafirlere vermek 3 tane farklı farklı hediyeler düşünüyorum.oğlumun resimli fotomagneti,arabalı 1 yaş kurabiyesi ve minik şeker kavanozlar..şekerli kavanozları ben hazırlayacağım.meyve püresi kavanozlarını saklamıştım onların içine renkli şekerler koyup süsleyeceğim ve gelen çocukjlara vereceğim.masayıda mavi beyaz masa örtüsü ile fiyonklu bir şekilde süslemeyi düşünüyorum.masanın ortasına bulursam eğer cupcake standı koymak istiyorum,cupcake lerin üzerinede kendim hazırlayacağım 1 yaş çubukları takacağım.beyaz küçük kovaya da alacağım 1 yaş arabalı hediyelikleri yerleştirip masaya koymak istiyorum.masada ikramlıkları değilde hediyelikleri koyacağım daha şık olur.ikramlıkları konsolun üzerine sıralı bir şekilde yerleştireceğim.yerlerde "happy birthday"balonları olacak.bu arada televizyon da da oğluma hazırlayacağımız müzikli slayt olsun istiyorum.inşallah bunların hepsini gerçekleştiririm arkadaşlar.şimdilik düşüncelerim bunlar..

mart 12 doğumlu biricik oğlum ama ben şimdiden oooo süsleri almaya başlladım Rabbimm inş. hayırlısı ile doğum gününü kutlamayı nasip eder..Ben 2 tane yapacağım 1. ailelerimiz ile 2. arkadaşlarımızla inş. =))) çoook kalabalık olacak bir yapar isem tadını çıkartmak istiyorum =)))

Aparatiflere ihtiyacım var benim

ben de 31 mart kızım d.günü için şimdiden düşünmeye ve menü oluşturmaya başladım..
pasta,kurabiye,muffin ve truffları ben yapacağım.
Bir de çocuklara hitap etmesi açısından değişik şekiller vererek menüyü oluşturmaya çalışıyorum.Mesela civciv şeklinde patatesler,kaplumbağa şeklinde makarna salatası gibi..
Bu arada evde kişiye özel pastalar yapıyorum.Siteme bakmak isterseniz tombikasci diye aratırsanız çıkar blogspot olarak..
hepinize kolay gelsin nice yaşlar diliyorum bebişlerimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…