2011 mart bebekleri doğum günü hazırlıkları :)

hayatım ben ataşehirdeydim ama biliyorsundur belki biz ayrılık eşimle şimdi bahçelievlerde ailemle yaşıyorum avrupa yakasındayım ama geçiyorum arada anadoluya arkadaşlarıma

aaa ananem de bahçelievlerde delihüseyinpaşa cad. oturuyor iyi biliirim oraları hehhe =))) Hakkınızda Hayırlısı Canım..Bazen birlikte olup hergün ölmekden ise ayrı olup arada bi ölmek daha iyidir benim annem babam ayrılalı 11 sene oldu..Zorlukları iyi bilirim..Rabbim Hakkınızda Hakkımızda En hayırlısını nasip etsin inş.

canım beklerim nezaman gelirsen buyur öyle tabi şimdi tutuştu hergün arıyor nolur yıkma yuvamızı diye bitti artık bende

Kızlar dün eminönü sirkeci çarşıyı turladık ogluşmla.Parti malzemelri,süsler,şapkalar,mumlar,palyançolu kürdanlar,peçete,tabak,bardak,çatal,1 balonları,gıda boyası.... derken 5 te anca eve geldik.Yorgunluklatn ikimzde akşam uyumuşuz:)Kınamın oldugu dernegi tuttuk.Arkadaşım çok güzel slayt hazırladı.Müzikte olcuak.Oynıycaz bol bol:)

Menüm:

Kaplumbağa poğaça

Havuç görünümlü patates salatası

Portakallı çikolata parçalı muffin

1 şeklinde kurabiye

1 şeklinde pasta

Birde börek düşünüyorum ama bilmiyorum ekleme yapıcam daha.Ama bunlar kesinleşti.Kıyafet konusunda kararsızım halaEEE sizler neler planladınız?

Kızlar slayt için hoşgeldin melek ve seninle herşeye varım ben düşünüyorum.2 müzik koymam lazım.Ama karasızım hala.Sizler slaytlarınıza hangi fon müzigi koydunuz?

Kızlar birde o günü eşimle fotografçıda üçümüzün ve emirin tek fotografını çektirmyi istiyorum.Hadiiiiii kızlar burası çok sönük kaldı.Fikir alışverişi yapalım.Zman geçiyr çok az kaldıııı

Ebrucum Nisan annesiyim aslında ama yazmak istedim..ben gelenlere dağıtmak için magnet bastiracagim..ya bizim eve sığılmaz diye annemlerde yapacağız ama bende mı bir yer tutsam..abartı mı olur karar veremiyorum..30 kisi oluyoruz..kıyafet konusunda bizimki kız olduğu için onla takım mı giysem yoksa herkes Ayrı mı takılsa..foto bende istiyorum ama kesin bizimki fotoğrafçıyı görünce ağlar..yabancı erkekleri hiç sevmez..bide biyikliysa tamam..

nasıl istiyorsanız içinizden nasıl geliyorsa yapın vallaa. benim kızımın ilk doğum gününde babası askerdi moralim bozuktu fazla birşey yapmadım ama pişman oldum sonradan keşke yapsaydım diye ama artık ikinci yaşına nasip olursa yapacağım.

Canım sen bizden degilmiydin?Ben seni mart annesi biliyordumCanım bizim liste 56 kişi.Ama tabi gelen olur gelmeyen olur.Evde sıkışmak ve herkesle ilgilenememek konusu eşimi dernek tutmmaya itti.Çoluk çocuk koştursun eglensin istedik.Oynıycazz hemdeBnede resimli magnet sipariş vericem.Benim kzıım olsa bir örnek giyinirdim tabi karr senn.Gerçi kızlar için tütü etek ve elbiselerde çok güzel.iz bir örnek giyinicez sanırım.Birde nette dogum günü elbisesi var,gördün mü?Üstünde pembe pasta ve mumları var altıda kabarık geliyor bayıldım.

Benimde kızımın doğum günü 9 mart minnoşuma minnie mouse teması düşündüm bende pembe elbisesi var üstüne birde minnie mouse tacı yapıcam 1 şeklinde şeker hamurundan pastasını ben yapıcam yine üstünde bebek minnie ve miki olucak (denemesini yaptım güzel oldu) magnetli çerçevelerden aldım içine kızımın resmini koyup vericem gelenlere 1 şeklinde kurabiyede yapmak istiyorum aslında minnieli kalıp bulsaydım ondan kurabiye yapıcaktım ama internetten bile bulamadım menü olarak
* Boşnak böreği patatesli (annecim yapıcak)
* mancarlı pide (kayınvalideme daha sormadım ama yapar herhalde )taş fırında
* telşehriyeli tavuk salatası
* yaprak sarma
* cup cakelerden yapıcam
* elmalı kurabiye (tam karar vermedim)
* pizza
* 1 şeklinde muzlu çikolatalı pasta ikram olarak yeterli diye düşünüyorum
iyiki doğdun yazısını eşimle yaptık internetten araştırarark minnie mouse kafalarının üstüne tek tek harfleri yazdık 1 yazan kartlar hazırladık yiyeceklerin üzerine koymak için, birtek balonlarımız eksik izmitte bulamadım ne yazıkki 1 yazan balon falan internettende hangi siteden alsam güvenemedim bakalım daha araştırıyorum peçeteleride minnie mouselu aldım ama bardak ve tabak almak istemedim yemek takımım daha şık durur diye düşündüm.hmm birde minnie mouse maskeleri aldım çocuklara dağıtıcam aklımda bunlar var.başka fikirlerede açığım doğum günü gelip yapan olursa resim koyarsanız sevinirim fikir oluyor :)

bebeklerinizin doğum günü için şeker hamurlu kurabiye yaptırmayı düşünürmüsünüz??

canım beklerim nezaman gelirsen buyur öyle tabi şimdi tutuştu hergün arıyor nolur yıkma yuvamızı diye bitti artık bende

Düzelmez mi bence bir şans vermelisin..Minik Meleğinizin Hatırı için bile olsa bir şans daha ver derim..Tabi detaylı bilmiyorum yaşayan bilir elbette ama Hakkınızda hayırlısı canım inş.

Canım benim oglumda 9 mart dogumluBen 1 yazılı balonları herşeyi eminönünden nettekiknn yarı fiyatına aldım.Gidelirsen ordan al derim ama çıkamazsan nettende alabilirsin tabii.Slayt yaptık izledikçe aglıyorum.Menün güzel olmuş.Az kaldı haftaya bugn

doğum günü hazırlıkları tam gaz gidiyor demek bizimkide hazır süsler alındı balonlar ama helyum gazı işi bozdu uçan balon isteğimi

sen istanbulda mı oturuyodun canım? ya ne kadar şanslısınız ankarada her aradığım şeyi bulamıyorum mesela kızımın diş buğdayı için magnetli diş şekerleri hazırlayacaktım diş şeklinde bi obje bulamadım burdaki malzemecilerde ablam istanbula gitmişti ona aldırdım. artık doğumgünü için bulduklarımla idare edicez:) napalım sağlık olsun:) bende bi slayt hazırlamayı düşünüyorum kızımın adı için yapılmış bikaç şarkıyı kullanmayı düşünüyorum fon olarak. e sizin geri sayım başladı doğumgününüze, çok güzel geçer inşallah fırsatın olursa fotoları burdan paylaşırsın...

Kızlaaar ne durumdasınız =)))

Halıları sildim bugün tülleri yıkadım şimdi bileklerim şişti ağrı kesici içtim bir de krem sürdüm feciii durumdayım 12 mart ama 10 / 11 kutlayacağız inş. çok çalışmam lazımmmm çooooooooooooooooooooooooook :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…