Mart 12 doğumlu paşacım..Pazartesi denk geliyor ben mart 10 dan başlayacağım kutlamalara =))) cumartesi akrabalara pazar arkadaşlara yapacağım çünkü çooook kalabalık olacak 2 doğum günü yapacağım inş. şimdiden ufak tefek süsler almaya başladım..Yapacaklarımı listeliyorumsiz ne ikram edeceksiniz boooool fikire ihtiyacım var
bende hem ankarada hem izmitte yapıcam1yaşa özel ben menümü çıkardım
mercimekli köfte
muflin
makarna salatası
patates salatası
nohut salatası
yaprak sarması
çıtır börek patatesli
kanapeler peynir topları
haşhaşlı
aperatif şeyler yapıcam hamur işi istemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-c...sgununde-elbiseyi-istiyorum-bulamiyorumm.html arkadaslar bende bu kıyafeti arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
bende 2defa kutlayacam birincisi 20 şubat çünkü kardeşim 21 şubatta askere gidecek görsün istiyor 2ciside 26 şubatgerçek doğum günü 1ci menüm tavuk dolduracam yaprak çiğ köfte kıymalı pırasa böreği havuç ezmesi meyvelerden elma portakal anans muz kivi havuç topları elmalı pasta muzlu ve kakaolu pasta profiterol supangle çerez çeşitleri içecekler buda 2ci menüm yaprak sarma kuru patlıcan ve biber dolması lahmacun yanında yine mıuzlu ve kakaolu pasta havuçlu cevizli kek ekler çerez ve içeçekler yetmezmi kızlar
Kızlar menür çok degil mi?Gündüz içinse tamam ama akşam içinse fazla geldi bana:26:Akşam herkes yemegini yiyip gelicek nasılsa.Ben daha menü bile oluşturamadım.Evde olursa açık büfe salata hafif aparatif şeyler düşünüyorum ama dernekte olursa burdan oraya taşıyamam.O yüzden kuru pasta tarzı hazır şeyler düşünüyorum Heee birde kıyafet konusu var.Ben üçümüz aynı giyinelim istiyorum.Mai gömlek,krem pantolon ben etek,kahve ayakkabı nasıl?
lahmacunnn bayılırımmmmm =))) tam doyurucu valla bende mi gelsem
Hayırlı Olsun Canım RabBİM SAĞA salim gidip gelmesini nasip eder inş. nereye çıktı..?
Kızlar menür çok degil mi?Gündüz içinse tamam ama akşam içinse fazla geldi bana:26:Akşam herkes yemegini yiyip gelicek nasılsa.Ben daha menü bile oluşturamadım.Evde olursa açık büfe salata hafif aparatif şeyler düşünüyorum ama dernekte olursa burdan oraya taşıyamam.O yüzden kuru pasta tarzı hazır şeyler düşünüyorum Heee birde kıyafet konusu var.Ben üçümüz aynı giyinelim istiyorum.Mai gömlek,krem pantolon ben etek,kahve ayakkabı nasıl?
ah keşke gelkız istanbuldaysan beklerim hayatım izmir yenifoça jandarma komando timicanım çok sağol
anadolu yakasındayımsen neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?