2011 mart bebekleri doğum günü hazırlıkları :)

Bebeklerinizin ilk yaşları hayırlı olsun şimdiden..Doğum günlerinde 1 şeklinde kurabiyeler de yaptırabilirsiniz. Yeni yeni sipariş almaya başladığım için uygun fiyata yapıyorum..Ulaşmak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz..

bende hazırlıklara başladım kıyafetlerle ilk önce davetiyeyi bende düşünüyorum yada faceden etkinlik oluşturcam teknoloji çağıkonuklara hediye vercez onun içinde netten buldum buzdolabı magnetı 1 yaş için pasta börek menüsüde tamam kendimede kıyafetler aldım

Mart 12 doğumlu paşacım..Pazartesi denk geliyor ben mart 10 dan başlayacağım kutlamalara =))) cumartesi akrabalara pazar arkadaşlara yapacağım çünkü çooook kalabalık olacak 2 doğum günü yapacağım inş. şimdiden ufak tefek süsler almaya başladım..Yapacaklarımı listeliyorum siz ne ikram edeceksiniz boooool fikire ihtiyacım var

bende hem ankarada hem izmitte yapıcam 1yaşa özel ben menümü çıkardım
mercimekli köfte
muflin
makarna salatası
patates salatası
nohut salatası
yaprak sarması
çıtır börek patatesli
kanapeler peynir topları
haşhaşlı
aperatif şeyler yapıcam hamur işi istemedim

süper bende salata ağırlıklı yapmayı planlıyorum ama bir kaç hamur işi de olsun istiyorum hem doyurucu olsun hem göze güzel görünsün

İçli Köfte ( annemden =))) )
Makarna salatası
Mercimek Köfte
Kabaklı Börek ( kayınvalidemden =)) )
Milföylü Çubuklar
Kurabiye
Kanepe 2 çeşit yapacağım 1. krepli 2. tost ekmeğinden
Patatesli Meze
Havuç Yoğurtlama
Sakallı Sandaviç

Şuan Bunlar ama Ekleyeceğim şeyler olacak Muhtemel

Diş partisinin etkisi yen, yeni geçmek üzereyken şimdide dogum günü telaşıyla başbaşa kaldım.Diş kurabiyelerini şeker hamuruyla yaptım ve herkes satn aldıgımı zannetti.Ama cidden çok ugraşmalı.Ama 1 şeklinde ogluma yine yapmak istiyorum.Hem daha deneyimliyim artık.1 şeklinde mavi pasta,happ birday yazan balonlar ve emirin resmi üzerinde dogum günüme hoşgeldiniz kagıtları yapıştırmayı düşünüyorum.Diş partime hoşgeldiniz diyede yapmıştım.Herkes çok begenmişti.Menüye karar vermedim.Eşim dernekte hem arkadaşlı hem akrabalı olsun diyor.Nasıl onca kişiye hamur işi felan yapıcam kara kara düşünüyorum.Magnet düşünüyorum vermye ama takvim istiyorum daha çok ama daha pahalıya mal olcak.Offff napıcammmmmmmmmm bennnnn

bende 2defa kutlayacam birincisi 20 şubat çünkü kardeşim 21 şubatta askere gidecek görsün istiyor 2ciside 26 şubatgerçek doğum günü 1ci menüm tavuk dolduracam yaprak çiğ köfte kıymalı pırasa böreği havuç ezmesi meyvelerden elma portakal anans muz kivi havuç topları elmalı pasta muzlu ve kakaolu pasta profiterol supangle çerez çeşitleri içecekler buda 2ci menüm yaprak sarma kuru patlıcan ve biber dolması lahmacun yanında yine mıuzlu ve kakaolu pasta havuçlu cevizli kek ekler çerez ve içeçekler yetmezmi kızlar

Son düzenleme:
Kızlar menür çok degil mi?Gündüz içinse tamam ama akşam içinse fazla geldi bana:26:Akşam herkes yemegini yiyip gelicek nasılsa.Ben daha menü bile oluşturamadım.Evde olursa açık büfe salata hafif aparatif şeyler düşünüyorum ama dernekte olursa burdan oraya taşıyamam.O yüzden kuru pasta tarzı hazır şeyler düşünüyorumHeee birde kıyafet konusu var.Ben üçümüz aynı giyinelim istiyorum.Mai gömlek,krem pantolon ben etek,kahve ayakkabı nasıl?

lahmacunnn bayılırımmmmm =))) tam doyurucu valla bende mi gelsem

Hayırlı Olsun Canım RabBİM SAĞA salim gidip gelmesini nasip eder inş. nereye çıktı..?

ilk gün gündüz olacak akrabalara 2. gün arkadaşlara akşam yapacağım inş. bizimkiler aç gelir bende açık büfe gibi yapacağım isteyen istediğini alsın hem kolay oluyor servis ile uğraşmamış oluyorum

vayyyy süper fikir valla tuttum aynı giyinme işini kociş söyleyeyim

lahmacunnn bayılırımmmmm =))) tam doyurucu valla bende mi gelsem

Hayırlı Olsun Canım RabBİM SAĞA salim gidip gelmesini nasip eder inş. nereye çıktı..?

ah keşke gelkız istanbuldaysan beklerim hayatım izmir yenifoça jandarma komando timi canım çok sağol

Son düzenleme:

canm bizimkiler gündüzden gelir akşam yemeğe kalırlar evetya kıyafete bende çözüm bulamadım

ben saat 19da yapıcam davetiyede basılcak arkadaşım fotoğrafçıda çalışıyor o yapıcak burda güzel davetiye örneği buldum bayıldım ondan istedim

Ayyy çok az kaldı yaaaaBiz eşimle hala kalabalık olup dernekte mi yoksa evde mi karar veremedik offf.Çoluk çocuk karılı kocalı çokk uzuyorrrr listetek karar verdigim 1 şeklinde pasta yaptırıcam ve kendm 1 şeklinde şeker homurlu kurabiye yapıp süsliycem.dün akşam arkadaşa slayt yapması için resimleri verdim.Hamileligimden odada sancı çekerken ve emirin il dogdugundan bu halindeki bi sürü resim verdim.Ama şarkı konusnda kararsız kaldım.Kayahan eee bebegim ve toygar ışıklı uyu melek yüzlüm olacak sanırım.Sizin bi fikriniz var mı?Slaytın sonundda ogluma yazacagım mektubu eklesem mi karar veremedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…