- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Evettt sonunda Öykü hanımın odası da dün alındı.Bizde Belisin Doğa modelini aldık.Eşim lila rengini çok sevdiği için renk olarak lilayı seçtik.
Ayrıca İstanbul da olup Belisden mobilya satın almak isteyen varsa Ümraniye fabrika satış mağazasından uygun fiyata satın aldık.Teslimatı 1 ay sonra olacak biraz sıkıntı verse de sonunda bu işde bitti.
Eki Görüntüle 125051 Eki Görüntüle 125051
Evettt sonunda Öykü hanımın odası da dün alındı.Bizde Belisin Doğa modelini aldık.Eşim lila rengini çok sevdiği için renk olarak lilayı seçtik.
Ayrıca İstanbul da olup Belisden mobilya satın almak isteyen varsa Ümraniye fabrika satış mağazasından uygun fiyata satın aldık.Teslimatı 1 ay sonra olacak biraz sıkıntı verse de sonunda bu işde bitti.
güle güle kullanın ardinacım bebişinde mışıl mışıl uyusun güzel güzel oynasın odasında
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın kızın odasını inş.
canımcım, çok güzelmiş takımın, çok beğendim gerçekten. güzel günlerde büyüsün bebeğin inşallah. ne kadar fiyatı acaba, sakıncası yoksa?
Fotoğrafta çok belli olmamış ama aksesuarlarda perde, fonu ve halısı var:)
muhteşem gözüküyor tonlamalar süper kolegacım iyi günler kulansın bebişinoda geldiğinde resmini bekliyorum açıkcası çok merak ettim
@ G.kolega
bayıldım canım,cok soft renkler,cok modern... ben de odanın son halini merakle bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?