2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

Evettt sonunda Öykü hanımın odası da dün alındı.Bizde Belisin Doğa modelini aldık.Eşim lila rengini çok sevdiği için renk olarak lilayı seçtik.
Ayrıca İstanbul da olup Belisden mobilya satın almak isteyen varsa Ümraniye fabrika satış mağazasından uygun fiyata satın aldık.Teslimatı 1 ay sonra olacak biraz sıkıntı verse de sonunda bu işde bitti.

hayırlı olsun cnm..

güle güle kullanın ardinacım bebişinde mışıl mışıl uyusun güzel güzel oynasın odasında

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın kızın odasını inş.

canımcım, çok güzelmiş takımın, çok beğendim gerçekten. güzel günlerde büyüsün bebeğin inşallah. ne kadar fiyatı acaba, sakıncası yoksa?

canımcım, çok güzelmiş takımın, çok beğendim gerçekten. güzel günlerde büyüsün bebeğin inşallah. ne kadar fiyatı acaba, sakıncası yoksa?

Bizim satın alma hikayemiz biraz dolambaçlı oldu canım.Ben 2 hafta önce Pendik de bu ürünü satan bir mobilyacı buldum ve eşimle bakmaya gittik.Orada ki fiyatı peşin 1.325 ytlydi.Eşim satıcının tavrından rahatsız oldu.Bu takımı 1.500 ytl ye başka yerden alırım yine buradan almam diye rest çekti.
O gün kendimi satın almaya hazırladığım için eşimle de minik bir sürtüşmemiz oldu.Eve geldiğimizde Belisin kendi internet sitesine girdiğimde bu takımın 1500 lü rakamlarda olduğunu gördüm.Sonra yine KK sağolsun forumda Belisin Ümraniye satış mağazasından pazarlıkla daha uygun fiyata mobilya alınabileceğini öğrendim.Belise hemen telefon açtık telefonla 1240 ytl peşin fiyatına anlaştık.10 gün önce eşim iş dolayısıyla Ümraniye taraflarında olacaktı ertesi gün gelip ödeme yapıcam diye konuşmuştu.Ama çok iyi bildiğimiz yerler olmadığı için Ümraniye de kaybolmuş
Geçen cumartesi Ümraniye mağazasına gittik telefonla konuştuğumuz bayanla mağazada karşılaştık.Bize şu fiyatı vermiştiniz falan dedik.Takımın 1.600 ytl olduğu zam geldiği söylendi.Bizden 2 gün önce zam gelmiş.Ama bize telefonda fiyat verdiği ve arada ki gün sayısınında çok az olmasından dolayı sözlerini yemediler sağolsunlar.1240 ytl peşine takımı aldık.

Merhaba,
Arkadaşlar, hepiniz güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız.. Ben de cicilere beşiklere bebek odalarına baktıkça çok hevesleniyorum bugün ben de aldıklarımı paylaşmak istedim
Bunlar da benim bebeğimin yatak odası takımı ve uyku seti. 26 Şubatta gelecek yalnız, umarım çok geç olmaz..

Bunlar da aksesuarları, uyku setinin takımı olarak sipariş ettim.

Mobilyalar İnci Tunçel'den Manolya seti.
Uyku seti ve aksesuarlar Glenna Jean, Olivia.
Buna benzer Uyku setlerini Stanley Kids'de bulabilirsiniz yalnız bana inanılmaz pahalı geldi sadece uyku seti 3900tl Amerikadan geliyor diye. Ben eşimden dolayı internetten siparişini verebildim. Çok heyecanlıyım.. Umarım bir an önce gelirler ve bebeğimizin odasını hazırlar ve yine fotoğrafını koyarım.
Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah!!Hepimizin bebişlerine kocaman bi maşallah!!

muhteşem gözüküyor tonlamalar süper kolegacım iyi günler kulansın bebişin oda geldiğinde resmini bekliyorum açıkcası çok merak ettim

Canım benim çok sevindim beğendiğine çok teşekkür ederim mobilyalar geldiğinde inşallah herşeyini yerleştirip odanın fotoğrafını mutlaka koyacağım.Heyecanla bekliyorum. Öptüm iyi geceler.

@ G.kolega
bayıldım canım,cok soft renkler,cok modern... ben de odanın son halini merakle bekliyorum :))

@ G.kolega
bayıldım canım,cok soft renkler,cok modern... ben de odanın son halini merakle bekliyorum :))

canım çok teşekkür ederim uarım kızım sağlıkla büyür odasında.. Mobilyalar Gelir gelmez yerleştirip fotoğraflarını koyacam inşallah.. Çok sağol.. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…