2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

Bu da benim kızımın beşiği..
Dün akşam kurduk ama daha takımını cibinliğini fln yıkayıp ütülemedim henüz. Görmek için öylesine kurduk dün. Tamamen bitince yine çeker koyarım..

hepsi çok şirin iyi günlerde kullansın bebişleriniz

öncelikle hepinize selamlar. bebişlerinizin odaları için çok güzel şeyler almışınız.inşallah hayırlısı ile kullanırsınız. ben de 2011 mart annesi olucam kısmetse. çok heycanlıyım. sizlerden örnek almaya çalıştım biraz :)) biz de mobilyasını aldık oğlumun, ama henüz kurulmadı. odasını boşalttım heyecanla gelip yerleşmesini bekliyorum.

güle güle kullanın iyi günlerde güzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun odasında
kızının beşiği çok güzel pembiş pembişmışıl mışıl uyusun

Maşallah çok tatlı oğlunun odası, Allah odasında sağlıklı günler geçirmesini nasip etsin inşallah..

güle güle kullanın iyi günlerde güzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun odasında

kızının beşiği çok güzel pembiş pembişmışıl mışıl uyusun

çok teşekkürler bayanlar. ben de beğenerek aldım.odamızın ufaklığından kaynaklandı bu modeli seçmem ama yine de beğendim :))

hepsi çok güzel bizde önümüzdeki hafta alacaz teyzeleri hepimiz
in bebişleri güle oynaya büyüsünler inşallah

bende park yatak alıcam cnm..eşimde tayinci taşınması kolay iyi bi seçim oldu sanırım

Selam ben yeni katıldım aranıza,31.haftamızdayız.Seçimlerin süper,bu takımı inci tuncel de bende begenmiştim.Bebek arabasını hangi marka tercih ettiğini merak ettim ? :)))

kızımızın odası teyzeleri dün geldi kuruldu cok şükür :)))

Son düzenleme:
kuzucuk, çok güzelmiş yaa, girip yatasım geldi. Allah sağlıkla, sevgiyle büyütmeyi, nasip etsin
Uyusun da büyüsün Maaaaşallah:)

Bende kızının dasını çok beğendim canım.Sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında

kızlar ben bu mobilyalara bayılıyorum aslında böyle tüllü müllü olunca da oda takımı resmen bebekler kendini prenses, prens zanneder yaw.
Ama biz kiracıyız ve gurbetteyiz, memlekete tatillerde gittiğimiz için biz de park yatak düşünüyoruz portatif olsun hem de hesaplılara bakıyoruz. İlerde Allah'ın izniyle oda takımı alınır diye düşünüyoruz. Sunny baby, Crystal baby nin de park yatakları var. Alan var mıydı onlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…