Eki Görüntüle 127406 Eki Görüntüle 127407
Merhaba,
Arkadaşlar, hepiniz güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız.. Ben de cicilere beşiklere bebek odalarına baktıkça çok hevesleniyorum bugün ben de aldıklarımı paylaşmak istedim
Bunlar da benim bebeğimin yatak odası takımı ve uyku seti. 26 Şubatta gelecek yalnız, umarım çok geç olmaz..Eki Görüntüle 127415 Eki Görüntüle 127416 Eki Görüntüle 127417 Eki Görüntüle 127418 Eki Görüntüle 127419 Eki Görüntüle 127420
Bunlar da aksesuarları, uyku setinin takımı olarak sipariş ettim.
Mobilyalar İnci Tunçel'den Manolya seti.
Uyku seti ve aksesuarlar Glenna Jean, Olivia.
Buna benzer Uyku setlerini Stanley Kids'de bulabilirsiniz yalnız bana inanılmaz pahalı geldi sadece uyku seti 3900tl Amerikadan geliyor diye. Ben eşimden dolayı internetten siparişini verebildim. Çok heyecanlıyım.. Umarım bir an önce gelirler ve bebeğimizin odasını hazırlar ve yine fotoğrafını koyarım.
Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah!!Hepimizin bebişlerine kocaman bi maşallah!!
Eki Görüntüle 127596
Bu da benim kızımın beşiği..
Dün akşam kurduk ama daha takımını cibinliğini fln yıkayıp ütülemedim henüz. Görmek için öylesine kurduk dün. Tamamen bitince yine çeker koyarım..
güle güle kullanın iyi günlerde
kızının beşiği çok güzel pembiş pembişEki Görüntüle 127596
Bu da benim kızımın beşiği..
Dün akşam kurduk ama daha takımını cibinliğini fln yıkayıp ütülemedim henüz. Görmek için öylesine kurduk dün. Tamamen bitince yine çeker koyarım..
Maşallahçok tatlı oğlunun odası, Allah odasında sağlıklı günler geçirmesini nasip etsin inşallah..
güle güle kullanın iyi günlerdegüzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun odasında
kızının beşiği çok güzel pembiş pembişmışıl mışıl uyusun
güle güle kullanın iyi günlerdegüzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun odasında
kızının beşiği çok güzel pembiş pembişmışıl mışıl uyusun
benim oğluşumunda aynısı teyzesi sadece mavi gri rengi farklı biz tayinci olduğumuz için bize bu cok uygun geldı katlanması yönünden falan rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin cümlemize nasıl heyecan var mı ben bi an önce dogsa dıye beklıyorum sabırsızım galıba
Eki Görüntüle 127406 Eki Görüntüle 127407
Merhaba,
Arkadaşlar, hepiniz güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız.. Ben de cicilere beşiklere bebek odalarına baktıkça çok hevesleniyorum bugün ben de aldıklarımı paylaşmak istedim
Bunlar da benim bebeğimin yatak odası takımı ve uyku seti. 26 Şubatta gelecek yalnız, umarım çok geç olmaz..Eki Görüntüle 127415 Eki Görüntüle 127416 Eki Görüntüle 127417 Eki Görüntüle 127418 Eki Görüntüle 127419 Eki Görüntüle 127420
Bunlar da aksesuarları, uyku setinin takımı olarak sipariş ettim.
Mobilyalar İnci Tunçel'den Manolya seti.
Uyku seti ve aksesuarlar Glenna Jean, Olivia.
Buna benzer Uyku setlerini Stanley Kids'de bulabilirsiniz yalnız bana inanılmaz pahalı geldi sadece uyku seti 3900tl Amerikadan geliyor diye. Ben eşimden dolayı internetten siparişini verebildim. Çok heyecanlıyım.. Umarım bir an önce gelirler ve bebeğimizin odasını hazırlar ve yine fotoğrafını koyarım.
Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah!!Hepimizin bebişlerine kocaman bi maşallah!!
kuzucuk, çok güzelmiş yaa, girip yatasım geldi. Allah sağlıkla, sevgiyle büyütmeyi, nasip etsin
Uyusun da büyüsün Maaaaşallah:)
Bende kızının dasını çok beğendim canım.Sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?