2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

çok şirinmiş canım yaa. erkek çocuklara şirin kıyafet bulunmuyo denir bir de halbuki. ne kadar şirin bi tulum almışsın. güle güle kullanın canım.

cnm bebekken erkeklere de çok şirin şeyler var ama biraz büyüdüklerinde tarz hep aynı oluyo kazak pantolon gömlek süveter filan ama olsun bizim oğluşlarımızda yakışıklı yakışıklı gezerler süslü kızların yanında:)

Teyzeleri Duru'muzun patikleri:) Ve yanlış yere ekledik ama buda Durumuz:)

Eklentiler

• $fotoraf0128m.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
kızlar benim cicim sermestciğimin hediyesi olan takım ve eşimin bayramda aldığı cicisi ve çıngırakları patikleride kayseriden yeni doğum yapan bi akrabamız örmüş.

Eklentiler

• $02122010832.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $02122010834.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $02122010833.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 30
denizcim hepsi çok hoş sende bebişinde iyi günlerde kullanın
benim beğendiğim pijamaya çok benziyo ama değilmiş pijama gecelik topiğine eklemiş bi arkadaş o da çok hoş bende onu beğenmiştim

kızlar benim cicim sermestciğimin hediyesi olan takım ve eşimin bayramda aldığı cicisi ve çıngırakları patikleride kayseriden yeni doğum yapan bi akrabamız örmüş.

çok güzeller güle güle giysin bebişin... sen de güle güle giy çok tatlı pijaman:)eşden alınabilecek hoş bir hediye bence...

Son düzenleme:
denizcim hepsi çok hoş sende bebişinde iyi günlerde kullanın
benim beğendiğim pijamaya çok benziyo ama değilmiş pijama gecelik topiğine eklemiş bi arkadaş o da çok hoş bende onu beğenmiştim

teşekkür ederim. kıs bide pijama gecelik topiği mi var ben onu hiç görmedim.

çok güzeller güle güle giysin bebişin... sen de güle güle giy çok tatlı pijaman:)eşden alınabilecek hoş bir hediye bence...

çok güzelmiş. bebişin ve sen güle güle giyin...

teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri sizlere nasip olsun.

Allah iyi günlerde hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin bebişine büşracım....çok tatlı

allahım huzurla yatmasını nasip etsin inş cnm
hadi kızlar herkes birsürü alışveriş yaptığından bahsediyo ama hiç resim yok..diğer topicler bizden daha iyiler resim ekleme konusunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…