çok şirinmiş canım yaa. erkek çocuklara şirin kıyafet bulunmuyo denir bir de halbuki. ne kadar şirin bi tulum almışsın. güle güle kullanın canım.
bsbirkincim çok güzel ve kullanışlı kıyafetler almışsın bebeğine. güle kullan canım.
Teyzeleri Duru'muzun patikleri:) Ve yanlış yere ekledik ama buda Durumuz:)
kızlar benim cicim sermestciğimin hediyesi olan takım ve eşimin bayramda aldığı cicisi ve çıngırakları patikleride kayseriden yeni doğum yapan bi akrabamız örmüş.
kızlar benim cicim sermestciğimin hediyesi olan takım ve eşimin bayramda aldığı cicisi ve çıngırakları patikleride kayseriden yeni doğum yapan bi akrabamız örmüş.
denizcim hepsi çok hoş sende bebişinde iyi günlerde kullanın
benim beğendiğim pijamaya çok benziyo ama değilmiş pijama gecelik topiğine eklemiş bi arkadaş o da çok hoş bende onu beğenmiştim
çok güzeller güle güle giysin bebişin... sen de güle güle giy çok tatlı pijaman:)eşden alınabilecek hoş bir hediye bence...
çok güzelmiş. bebişin ve sen güle güle giyin...
Allah iyi günlerde hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin bebişine büşracım....çok tatlı
güle güle yatsın kuzun....sağlıkla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?