2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Calimero arim ın elediklerinin hesi 0-3 ay hepsi minnacık.Resimde öyle büyük gibi duruolar.ben de bebeinteyzesi bu arada:))

hepsi çoktatlı arimcim Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin....

teşekkürler canım

güle güle giysin kuzu çooook tatlılar...hele tulumlar.... ya siz sadece 0-3 ay almıyorsunuz sanırım, bunlar baya yaşında giyeceğ şeyler değilmi... ben demi alsamki, ben sadece 0-3 ay alıncak sanıyodum:)

ablam yazmış canım bunlar gerçekten ufacık ,resimde büyükler,yenidoğan bölümünden aldık
hep tulum olmasın kıyafetleri

elbiseler çok güzel ben kızıma hiç elbise almadım daha

alırsın canım daha var bunlar başlangıç bize zaten

Calimero arim ın elediklerinin hesi 0-3 ay hepsi minnacık.Resimde öyle büyük gibi duruolar.ben de bebeinteyzesi bu arada:))

amaaannnn onlar 0-3 aymı, yerim yerim:)düşünemiyorum onların içinde 3 aylık bir kuzu...
ben de:))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
büşra52 beşiğe kaç kere baktım ama ancak yorum yazıyorum
çok tatlıymış ben de nerdeyse bunun aynısını almayı düşünüyorum:13:

kızlar benim cicim sermestciğimin hediyesi olan takım ve eşimin bayramda aldığı cicisi ve çıngırakları patikleride kayseriden yeni doğum yapan bi akrabamız örmüş.

bunlarda sooonn...

[oğluşumun birkaç cicisi.....
[/B]
güle güle giysin bebişleriniz kızlarr

beşiğimizi kurduk, hayırlısıyla yatmak nasip olsun kuzuma inş
çok güzelmiş canım beşiğiniz güzel günlerde yatsın

tam cimcime olcak desene bu cicileri giyince kızın çok tatlılar

arim canım onlar ne kadar muhteşem şeyler öyle. hayırsıyla gelsin güle güle giysin bebişin inşşallah.

yıllar önce bodrumdan almıştım bayılmıştım dayanamadım demek içime doğdu oğluşum olucağı

hastane çıkışımız ve havlumuz

buda emzirirken üzeri açılmasın diye kundak tarzı bişey

bunlarda benim ördüklerim

Son düzenleme:
tam cimcime olcak desene bu cicileri giyince kızın çok tatlılar
teşekkürlerrr
mert de güle güle giysin cicilerini,özellikle de patikli tulumunu
zamanında içine doğmuş demek oğlun olacağı

arim canım onlar ne kadar muhteşem şeyler öyle. hayırsıyla gelsin güle güle giysin bebişin inşşallah.
inşallah canım teşekkürlerr

Son düzenleme:
büşra52 beşiğe kaç kere baktım ama ancak yorum yazıyorum
çok tatlıymış ben de nerdeyse bunun aynısını almayı düşünüyorum:13:

çok sağol canım, ben çok sevdim beşiği çok kullanışlı tavsiye ederim :) eşim ne kadar kız yatağı gibi oldu dese de, ben severim cıvıl cıvıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…