2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Ardina'cım çook tatlıymış cicileriniz, güle güle kullanın:81::81::81:

gulucum81,ardina ve diğer tüm arkadaşlar bütün ciciler çoook tatlı.sağlıkla kullanırsınız bebişlere inşallah

Ardina'cım çook tatlıymış cicileriniz, güle güle kullanın:81::81::81:

Teşekkür ederim canım.Bende şimdi senin eklediklerine baktım.İyi gnlerde giysin bebişlerimiz cicilerini.3 Gündür Wenice in internet sitesinden alışveriş yapmaya çalışıyordum.HTML formatına geçip site hata veriyordu.Bende bu sabah netten baktıklarımı almak için Cevahir-Wenice e gittim ama nette satılanların hiç biri yoktu.Eve geldim 2 saat önce tekrar Wenice e gireyim bakayım sitede sipariş verilebiliyormu diye baktım ödeme sayfası karşıma geldi.Şans işte:26::26:

ilk defa girdim topiğe form takipde en son yazılan yer olarak :)
ne kadar güzel şeyler almışsınız rabim kolay doğum ve sağlıkla kucağınıza alıp giydirmeyi nasip etsin
tüm hamişlerden dua istiyorum çocuk özlemi çekenler için ve benim için

Son düzenleme:

En kısa zamanda sen de, tüm bebek isteyenler de, bizim gibi dört gözle doğumu bekleyenler de yavrularına kavuşur İNŞALLAH,

gülücüm bayıldım ben senin aldıklarının hepsini internetten beğendim ama sürekli hata verdiği için sipariş veremedim güle güle giysin meleğin. Ardina senin aldıklarda çok güzel yeşil takıma bayıldım:)

teşekkürler canım, ben öyle bir sorunla karşılaşmadım, sadece 3-4 parça bişey daha vardı, stokta var diye sepete ekledi ama tam ödeme aşamasında bazı ürünler yok diyip sepetimi değiştirdi. fazla çekilen miktar için mail attım aynı gün pazar olamasına rağmen karta iade yapıldı,

çok sağol canım
3 aydan sonra yaz olucağı için hep yazlık aldım, fiyatlarda çok uygun wenicede
ben bulamadım wenicede yazlık birşey birde netten bakıyım canım hatta bugğn gene gittim gene yok bende yazlık istiyorummmmmm düzgün bişeyi yok bebişin yazlık
bebişimin havluları

ve çorapları

minik minik çorapları yerim ben iyi günlerde yıkansın bıcı bıcısını yapsın

swett'cim kızlara yazlık çok şey var ama erkek kısmını incelemedim. bide arkadaşlardan biri yazmıştı, nettekileri mağazada bulamamış, nettekiler sezon sonu ve yazlık daha çok anladığım kadarıylai gönlünce bulursun umarım. bende hastaneden çıkarken giydirebilicem süslü bişeyler alıcam, 15inde mothercare'e bakmayı düşünüyorum.

çok sağol canım napalım erkek annelerinin kaderiayy sorma kızlara wenicede süper şeyler oluyor bayılıyorum burda mothercarede yok zaten

kızımın cicleri battaniyemiz,ilk ekbisemiz ve çorabı,biberonlarımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…