2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Deniz çok tatlı bunlar yaw hani erkek bebeklere göre bir şey yoktu çok şekerler bence

haklısın aslında eskiden yokmuş. o yüzden şimdi bende bulamıcam diye korkmuştum ama şimdi daha bıraksalar aldığım kadar daha alabilirim yani aklımda o kadar çok şey daha var ki kendimi tutuyorum gerek yok diye

kızıma benim aldığım ciciler bunlar da..sağ salim gelsinler de ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah Allah'ım hepimize..

periliev çok zevklisin bacım ne şirin şeyler onlar. Benim kızıma da isterim bunlaydan.
Bu uyku setinin ve bebeşinin tulumunun markasını istiyorum çabuk.
Haa o kırmızı ayakkabıların bize olanı yok mu yaa herşeyin küççüğü güzel,şirin

perilievcim kızının cicileri pek güzel kadife tulumlara bayılıyorum

Çok teşekkürler canım..

ilk kızımda bi baktım herşey pembe olmuş :) içim bayılmıştı pembe kullanmaktan. bütün kıyafetleri aynı gibi gelmeye başlamıştı artık. bidaha çocuğum olursa diğer renkleri de kullanıcam diye kendi kendime söz vermiştim :) o yüzden pembe birşey almamaya dikkat ediyorum. gidip nasıl yeşil yatak aldığıma hala şu anda hayret ediyorum mesela .. çok uzattım canım. şimdi geleyim sorularının cevaplarına..

öncelikle, şirin olmayan bebek eşyası var mı ki :) bebe mağazalarında kendimi kaybediyorum ben :) sarhoş gibi olup çıkıyorum. çıkarken de gözüm hala bebek eşyalarında oluyor

senin kızına da alalım canım. bilseydim bu kadar beğeneceğini bir tane de senin için alır gönderirdim kargoyla

canım tulum öyle bilindik bir marka değil. senin için baktım şimdi etiketine. yuvam bebe yazıyor..
uyku setimiz de funna baby.. çok şirin modeller vardı da bizim yatağa uygun olanı buydu diye yeşillisini aldım ben canım. yoksa çook kararsız kalmıştım :)

Son düzenleme:

canım yaa measjını şimdi okudum çok kibarsın, incesin, eşin ve çocukların(şimdiki de dahil)çok şanslılar. Allah huzurla sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Ben daha park yatak almadım malum göçebeyiz. Yazları memlekete gidiyoruz,portatif bir şey olsun dedik bizde.Bu park yatakların içine uyku seti olmuyor diye biliyordum, o yüzden merak ettim haa bu arada rengi de bence çok hoş.Bizim oturma odasının rengi(biz yapmadık evi kiraladığımızdan beri) ve kanepeler dahil fıstık yeşili(valla tesadüf oldu) iç rahatlatan bir renktir bence iyi seçim olmuş.
İlk kızında herşeyi pembe aldığından bahsetmişssin,annem de bana küçükken herşeyi kırmızı almış, giydirmiş kendisi çok sevdiğinden bütün resimlerimde hep kırmızılar var.
Benim de öyle marka tutkum yok canım,zaten bebeklere yönelik çok şey oluyor aslında bu işe girmek lazım:)
Güle güle kullan,üstünde eskisin bebişinin

Öykü Hanımın yeni cicileri

Civilim den aldığımız 4 tulum.3 ü kadife, 1 i penyeden.

Uploaded with ImageShack.us

Tavşanlı tulumumuzun önden ve arkadan görünüşleri.

Havlumuzun orjinal hali ve civilimde ki linki;

732 Minidamla Ayck Nakl Keseli Bebek Banyo Havlusu | Mini Damla | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

Battaniyemiz; Öykü ye aldığım onca ürün içinden en çok beğendim şey oldu.

601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

ardina canım hepsi çooooookkkkk tatlıı, bayıldım.sağlıkla giydirmek nasip olsun.tavşanlı tulumun popo kısmını eklicen mi diye merak etmiştim :))))) çok sevimliymiş di mi??

ardina canım hepsi çooooookkkkk tatlıı, bayıldım.sağlıkla giydirmek nasip olsun.tavşanlı tulumun popo kısmını eklicen mi diye merak etmiştim :))))) çok sevimliymiş di mi??

İnşallah canım
Özellikle tulumun arka kısmını ekledim görülsün diye.Bana da süpriz oldu,ben arkasını düz zannediyordum,kızım giyince tam tavşan olacak
Resimlerde mat çıkıyor kıyafetler gerçeği çok daha güzel.Ama ne yazık ki benim aldığım sondu.Hatta siparişim pembeydi dün akşam arayıp tüm mağazaları arattıklarını ama sadece son 1tane yeşilden kaldıklarını söylediler.
Bizim KK tüketmiş tulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…