|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek|Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız|:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Cinsiyet|Bebişin İsmi|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Konya
8| icebreezer|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
9|cigdemkok|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
şimdilik böyle yaptım eklemeler olacak.Eksikleri bildirin lütfen
icebreezer bilgilerini tamamlamak istiyorum yazarmısın bana ordaki cevapları
herkese selam,
forumu sürekli takip ediyorum işlerden fırsat oldukca yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü yazıcam..
Dilek ellerine sağlık hemen bilgilerimi yazıyorum sana. Yaş :32 Şehir: İzmir Bebiş : Erkek ama isim henüz net değil :) Sat : 24 Şubat Tahmini Doğum 01.Aralık
Dün ayrıntılı 2. düzey ultrasona girdim bende doktorumuzla bi konusayım ondan sonra yazıcam size dün hastanede yoktu maalesef o nedenle görüşemedik daha sonucları ama ultrasonu yapan doktora göre ters bir durum yok herşey yolunda..
herkese selam,
forumu sürekli takip ediyorum işlerden fırsat oldukca yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü yazıcam..
Dilek ellerine sağlık hemen bilgilerimi yazıyorum sana. Yaş :32 Şehir: İzmir Bebiş : Erkek ama isim henüz net değil :) Sat : 24 Şubat Tahmini Doğum 01.Aralık
Dün ayrıntılı 2. düzey ultrasona girdim bende doktorumuzla bi konusayım ondan sonra yazıcam size dün hastanede yoktu maalesef o nedenle görüşemedik daha sonucları ama ultrasonu yapan doktora göre ters bir durum yok herşey yolunda..
düzenledim canım :) çok şükür doktorundan da hayırlı haberler alırsın inşallah :)
çok teşekkürler Dilekcim amin tüm anneler hep hayırlı güzel haberler alsınlar inşallah :)
şimdilik şu kadarını söyleyebilirim 592 gr olmuş minik paşamız birde dün internet sitelerinden rapordaki kısaltmalara baktım değerler iyi görünüyor bazıları 1 hafta ileride hatta bazen düşünüyorum acaba erken mi yumurtlama oldu bende die çünkü ben kendim öyle çok yapılı degilim eşimde orta karar geçen ultrasondada ölçümleri haftasına göre ileride cıkmıstı 1 Aralığa kalmaz bence bizim doğum :) zaten birde miyom var oda aynı ölçülerde kalmıs daha fazla büyümemiş zaten 10 cm olmuştu 3 ay sonunda daha ne büyüsün ..
merhaba hoşgeldin:) seninle aynı sayılırız. benim sat 23 şubat ama 24 yazıyor önemli değil bir güncük. bir erkek daha ne güzel:) allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah hepimizi
o kadar çok da inceleme canım bence doktorun iyi diyorsa iyidir..internetteki ölçüler ortalama zaten.başka başka sitelerde doktorların erdiği ölçüler bile farklı farklı..
ellerine sağlık dilek
kız populasyonu ne kadar kıt kalmış yahu :))
bu arada aramıza hoşgeldin icebreezer :) hayırlı haberler alırsın inş.
ben de haftaya salı gidicem doppler'a çok heyecanlıyım.:18:
|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek|Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız|:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek|Bebişin İsmi|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek|Bebişin İsmi|Konya
8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek|Bebişin İsmi|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
10|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız|Bebişin İsmi|Antalya
bayanlar bebisleri gunaydin...
dun aksam dedimki bari calisiyorum isten cikmadan ogluma bir altin alayim dogdugunda takarim adetmis bizim memlekette..borsayi surekli takip ederim ama fiyatlarda ucmus o nedir allah evlenene sabir versin hersey iki misli olmus...neyse dolandik falan alalim diye soylemesi ayip bir altin bulduk..sonra turkiye ile fiyatlari karsilastirdim mantiklisi turkiyede altin bozdurmak almamakmis..cunku ben burada ayni deger hatta daha fazla saflikta bir altini ortalama 300 tl daha ucuza pazarlikla aldim..
he ayrica liste cok guzel olmus eline saglik emegi gecenin..ay listede gorunce kendimi bir hos oldum..bebek gelsin bebek gelsin :)))insan nasilda ozluyormus hesapladim 17 hafta kalmis doguma allahim hayirlisi ile hepimizin bebeginin saglikla dogmasini nasip eder..
birde ninni indirdim :))) kucuk kaan annesinin kollarinda buyusun :))))
herkese günaydın. güzel bir gün diliyorum. bu hafta bana geçmek bilmiyor...
altını kendim almayı hiç düşünmemiştim. zaten burda altın fiyatları aldı başını gidiyorsadece eşim bana taksın diye birşey sipariş verebilirim. ama ne istesem daha karar veremedim. (bir trabzon mesela...) tamam abartmaya gerek yok.
ben senin yerinde olsam ucuz madem bir sürü altın alıp gelip burda bozdururum.
günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum :))
Allah affetsin ama ramazanın 3. günü ama ben uykusuzluktan ölüyorum dün yemekten sonra 1 saat uyumuşum, gece yarısından sonra 2 saat, sahurdan sonra 2,5 saat uyudum, saat 7 de uyan hazırlan işe gel...3 gündür bu şekildeyiz sizde durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?