eeeeee kizlar aksam menulerde ne varr
kizlar bu arada sabah iliskide bulunmakbebek acisindan daha iimis sansin daha yuksek oluomuss
valla ben bugün yeni bişey yapmadım dünden var yemeklerim
( sulu köfte ve kabak dolması, salata) bi de malum ek olarak kek yaptım
bunu bende duymustum..okumusdum bı yerde..bıde ılıskı oncesı esınıze kahve ıcırın dıye bısey okumusdum nette spermlerıde harekete gecırıyrmus..daha dgrusu harekettlılıgını arttırymus arkdslar..
eeeeee kizlar aksam menulerde ne varr
tik tik tik tik kapiyi acarmisin ben geldim valla menu super hele ben kabak dolmasina bayilriim zaten kek de cnm cekmisti bilionmu belki yakin olsan tanisir gelirdim sana
bunu bende duymustum..okumusdum bı yerde..bıde ılıskı oncesı esınıze kahve ıcırın dıye bısey okumusdum nette spermlerıde harekete gecırıyrmus..daha dgrusu harekettlılıgını arttırymus arkdslar..
ay bi de o dert var dimi, dün akşam yemekler bitti .. yeni yemek yapmam lazım ne yapsam acaba kocişim evde ac ac bekliodur ..
merve sen çalışıosun galiba senin işin daha zor şimdi bide ev git yemek yap( Allah yardımcın olsun canım
sen calisiomusun ccnm bak bu arada bizim satlar ayni hee unutmaa
evet ya çalışıyorum, ve bende çok açım saat 7de evde olsam yemek yapsam en az 1,5 saat açlıktan ölürüm kesin ben .. bi de hala ne yapacağıma karar veremedim
htc bak sen bu ay yastik olayini dene kiz ole tutan cokk
Özlem msn deki yazıni geç gördüm kusura bakma canım
artık bundan snra her turlu seyı denıcem bakalım...yaa ben bu ay onu denedımde soyle oldu yerımden kalkmıyrdum ılıskı sonrası 15 20 dakıka beklıyrdum ama yastıgı koymuyrdum.esımde ona ne gerek var dedı olursa her turlu olur tutar dedı..bu ay denemedım ben..ama bundan snraaa bakcam artık herseye:)))))))))
kolay pratik yemekler yapcan( bende çalışırken çok zorlanıodum ama eşim benden 1-1buçuk saat geç geliodu o arada halletmeye çalışıodum
ama bazi insanlar yastik koyunca daha kolay hamile kaliolarmis galiba spermler yolunu daha net izliomuss
eşim çalışmıyor o yüzden dört gözle beni bekliyor bide mutfağa hiç girmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?