2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

kizlar bu arada sabah iliskide bulunmakbebek acisindan daha iimis sansin daha yuksek oluomuss

inceledim cnm senin ddedigin gibiymis demekki bnmde yumurtaliklara bakmis o zmn sadce.bu arada haklisin hele bizimki 6 da kalkio yanii ama tatil gunleini degerlendirebilirsin.

bi doğursak da rahat etsek :))))) bak bu rahim filminden sonra bazılarının hamile kalması kolaylaşıyomuş ben doktora gittiğimde istiycem

evet ama agrili bi operasyonmus cnm ay ben bole dierse bu korkuyla dogumda yapamam:18:

eyvaaah eyvaaahh seni doğuma yakın düşünemiorum :)))
ağrılıymış evet ama yarı anesteziylee de yapıolarmış hem bi kaç dk ağrısın napalım

eyvaaah eyvaaahh seni doğuma yakın düşünemiorum :)))
ağrılıymış evet ama yarı anesteziylee de yapıolarmış hem bi kaç dk ağrısın napalım

ayni bende kendimi dusunemiorum valla bana bide panikatak gelir yanii daha fol yok yumurta yokkk:18:

ılgınız ıcın sımdıden tesekkrler arkdslar..evet yenı basladı calısmalarkı zaten oyle hemen anında beklentılerım yok kısmet ne zamansa o zmaan olcak elbet ama sızlerden yazddıklarnzdan sımdıden bılgı edınmek ıstyrum..test yapmadım cunku benım gecıkmelı olarak gelıo gunlerım..2 yada 3 gun gec oluyrum o yuzden daha bastan o moda gırıpde kendımıde kotu hıssetmek ıstemıyrum..ote yandan sancılarımda var ara ara yokluyorr arkdsmzn dedıgı gıbı kırmızı kart yemem an meselesı.cok kendımı kaptırmıcam ılk denemelr oldugu ıcın..yenı yenı duzene gırdım cunku..ama dılerım hepınız bebıslerınızı kucaklarınza alırsnz bır an onceee tum dualarım sizlerle...sunu bılıyrumkı stresı hayatmzdan cıkarmalıyızz galıba..ama sızlerın yazdklarını okuyunca rahatlıyorum arkdslar sızlerı fırsat buldukça takıp edıcem ınsallahh...ınsalalh hepınızın guzel haberlerını alırım...hersey gonlunuze gore olur ınsallahh:)))))

hiiiiiiiiiiiç bişeycik olmaz.. ööle de bi doğurursun kiii sen bile inanamazsın

insallah cnm bu arada pcye gici oldum yaaaa kitlenioooo habire.yazdiklariniz bana cok sonrdan gelio cvplarimda aynii siz anyaya ben konya ya oluo ondan sonraa

amiinn canımm.. sen bekle bakalım 1-2 gün inşallah kırmızı kartı yemezsin :))) yersen de yeni bat'ını söylersin mart listesine yazarız senide.. önümüzdeki ay için bekleriz artık

amin cnm insallah hepimizin gonlune gore olur hersey.bizi haberdar et bak adet olsanda olmasanda biz meraki insanlariz ole catirt diye catlarizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…