2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

eşim çalışmıyor o yüzden dört gözle beni bekliyor bide mutfağa hiç girmezz

kiyamam senin isin bi hayli zor gorunuo ama en azindan girmemeside ii cunki girdiklerinde mutfak savas alanina donuo yemek yapmaktan cok zaman alio onlarin daginikliklarini toplamak

kiyamam senin isin bi hayli zor gorunuo ama en azindan girmemeside ii cunki girdiklerinde mutfak savas alanina donuo yemek yapmaktan cok zaman alio onlarin daginikliklarini toplamak

normal evi dağıttığını zor topluom valla bide mutfağı toplamakla uğraşsam heralde çocuğa fırsat kalmaz
ooohhh en iisiii hiiç enerjinizi boşa harcamayın öyle yemek falan uğraşıp

işte kaldığı kadar enerjiyle çalıştık bu zamana kadar bi işe yaramadı en iisi bundan sonra dışarda yemek yemek

kızlar yastık olayını falan konuşmuşsunuz hamile kalmak için uygun pozisyonlara daha çok ağırlık verin bence ben öyle yapıcam

hadi yine iiyisin seni seni adami nasil kandirdinn

canım sinemaya gitmek istio kaç zamandır gitmiyoruz beni ii'ce ilgisiz bıraktın die duygu sömürüsü yaptım sonra da e gidiceksek ozaman evde yemek yok dışarda yeriz dedim

arkadaşlar muhabbet için tşkler tekrar akşam geç saatte girerim belki .. hoşçakalınnn ..

hatunlaaarrr ben de kaçar şimdilik mutfağa giriiiimmm artık :) görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…