2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Kızlar ya,, doktor gün aşırı ilişki diyor ama inanın bir kaç ay uğraştıktan sonra o kadar zor oluyor ki.. Benim eşimde kronik sinüzit var ve bu da bizim çalışmalarımıza engel oluyor. Sürekli sinüzit yüzünden başı ağrıyor.. Genelde tam tersi olur ama Çocuk için deyip dursam da bazen öyle oluyor ki ikna edemiyorum. Böyle şeyler de pek söylenmez ama, gün aşırı da adamı bıktırıyor.Üfffff... Nasıl ikna edicem bilmiyorum..

Kızlar ya benim karnım ağrıyor yani karnım derken göbek deliğinden 4parmak aşağısı ağrıyor az önce daha azdı ama şimdi biraz fazlalaşti

ee onlarda haklılar akşama kadar çalışıp yoruluyolar bi de akşam biz çalışma istiyoruz bir de dediğin gibi rahatsızlık oldumu fena iştee.. ovulasyon testi kullanmayı düşünmedin mi peki.. ben bu ay olmazsa birdahaki ay alıcam çünkü birdaha kocişi bu kadar düzenli çalışmaya ikna edemem heralde

Haklısın canım valla ben size diyorum ama bende de öyle gün aşırı olmuyor 3günde bir filan oluyor en yakın aralık yazın olsa olur da kış olunca zor oluyor hele bu ay sadece 3kere oldu ve bugün regl 21. Günü

Yumurta takibine gidiyorum ama doktor diyor ki mesela bugünden sonra 5 kez gün aşırı ilişki diye.. Ee hadi iki seferini yapıyoruz sonra tık yok.. Bizimkisi bir de bütün gün bilgisayar başında, sinüzit olmasa da inanılmaz yorgun geliyor.. Ne yaparsan yap salonda kanepede tv karşısında sızıp kalıyor. En iyisi dediğin gibi ovülasyon testi alayım ben yaa.. Eczaneden mi gidip alınıyor ovülasyon testi canım?

Dediğin gibi yazın olsa.. Bir de tatil olsa... daha kolay olcak sanırım çocuk yapmak

cnm valla haklisin insan o kdr cok yapiyoki belli bi zmn sonra iskence gibi gelio aslinda zevk halinde yapilan iliskide sans daha cok artiomus evet doktorlar gun asiri dio

Aynı benim kocami tarif ediyorsun kız iki aydır dr şu günler çalışın diyor ama birinde oluyorsa diğer gün olamıyor ve işten geldi şuan eşim koltukta uyuyor bende biryandan sizle sohbet diyorum bir yandan da tv izliyorum
Canım bir ay bende kullandım o testen ama işe yaramadı evet eczanede satılıyor

eczanedende alabilirsin ama internetten de sipariş edebilirsin hem yanında gebelik testi olan paketler de var daha uygun olur ben de henüz almadım

Kızlar yarın alayım bakayım ovülasyon testini. Çok pahalı bir şey değildir, di mi? Perşembe de yumurta için kontrole gidicem, bakalım ne dicek doktor..

kizlar iste yapabilen varmi adet tarihlerimizi fln yazmak icin ben bilmiorumda

Ben çıkıyorum canım mesela sana örnek verim ama ben cepten girdiğim için renk değiştiremiyorum sen renk değiştire bilirsin birde
Esra...............21şubat
Ayşe .............22şubat gibi yani canım

Canım, aynı durumdayız. Akşamları standart ben bilgisayar başında, o da benim yanımdaki kanepede tv karşısında sızar halde.. Hep böyle geçiyor akşamlar ya... öfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…