pourqua cnm bak sayımız artıyor.. hadi liste yap
Hoşbulduk arkadaşlar.. Böyle birbirimize destek olduğumuzu gördükçe inanın içime daha fazla umut serpiliyor.. İnşallah çok beklemeyiz.
Kızlar ya,, doktor gün aşırı ilişki diyor ama inanın bir kaç ay uğraştıktan sonra o kadar zor oluyor ki.. Benim eşimde kronik sinüzit var ve bu da bizim çalışmalarımıza engel oluyor. Sürekli sinüzit yüzünden başı ağrıyor.. Genelde tam tersi olur amaÇocuk için deyip dursam da bazen öyle oluyor ki ikna edemiyorum. Böyle şeyler de pek söylenmez ama, gün aşırı da adamı bıktırıyor.Üfffff... Nasıl ikna edicem bilmiyorum..
Kızlar ya,, doktor gün aşırı ilişki diyor ama inanın bir kaç ay uğraştıktan sonra o kadar zor oluyor ki.. Benim eşimde kronik sinüzit var ve bu da bizim çalışmalarımıza engel oluyor. Sürekli sinüzit yüzünden başı ağrıyor.. Genelde tam tersi olur amaÇocuk için deyip dursam da bazen öyle oluyor ki ikna edemiyorum. Böyle şeyler de pek söylenmez ama, gün aşırı da adamı bıktırıyor.Üfffff... Nasıl ikna edicem bilmiyorum..
Ay çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda sana annelik duygusunu tekrar tattırır inşallah
ee onlarda haklılar akşama kadar çalışıp yoruluyolar bi de akşam biz çalışma istiyoruzbir de dediğin gibi rahatsızlık oldumu fena iştee.. ovulasyon testi kullanmayı düşünmedin mi peki.. ben bu ay olmazsa birdahaki ay alıcam çünkü birdaha kocişi bu kadar düzenli çalışmaya ikna edemem heralde
Haklısın canım valla ben size diyorum ama bende de öyle gün aşırı olmuyor 3günde bir filan oluyor en yakın aralık yazın olsa olur da kış olunca zor oluyor hele bu ay sadece 3kere oldu ve bugün regl 21. Günü
Yumurta takibine gidiyorum ama doktor diyor ki mesela bugünden sonra 5 kez gün aşırı ilişki diye.. Ee hadi iki seferini yapıyoruz sonra tık yok.. Bizimkisi bir de bütün gün bilgisayar başında, sinüzit olmasa da inanılmaz yorgun geliyor.. Ne yaparsan yap salonda kanepede tv karşısında sızıp kalıyor. En iyisi dediğin gibi ovülasyon testi alayım ben yaa.. Eczaneden mi gidip alınıyor ovülasyon testi canım?
Yumurta takibine gidiyorum ama doktor diyor ki mesela bugünden sonra 5 kez gün aşırı ilişki diye.. Ee hadi iki seferini yapıyoruz sonra tık yok.. Bizimkisi bir de bütün gün bilgisayar başında, sinüzit olmasa da inanılmaz yorgun geliyor.. Ne yaparsan yap salonda kanepede tv karşısında sızıp kalıyor. En iyisi dediğin gibi ovülasyon testi alayım ben yaa.. Eczaneden mi gidip alınıyor ovülasyon testi canım?
esra karnimda agri var diosun ama adetine daha kac gun varki
Son 6 7gün var canım
kizlar iste yapabilen varmi adet tarihlerimizi fln yazmak icin ben bilmiorumda
Aynı benim kocami tarif ediyorsun kız iki aydır dr şu günler çalışın diyor ama birinde oluyorsa diğer gün olamıyor ve işten geldi şuan eşim koltukta uyuyor bende biryandan sizle sohbet diyorum bir yandan da tv izliyorum
Canım bir ay bende kullandım o testen ama işe yaramadı evet eczanede satılıyor
Kızlar yarın alayım bakayım ovülasyon testini. Çok pahalı bir şey değildir, di mi? Perşembe de yumurta için kontrole gidicem, bakalım ne dicek doktor..[/QUOTE
yani deişiyor fiyatları ama gg da 30 tane test 40 tl falandı yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?