2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Eminim rabbim vereceği en uygun zamanı biliyor. bize de beklemek kalıyor. beklemek ve sabretmek

evet cnm eeee sende taktik varmi kolay olmasi icin yastiktan baska

Canım, doktor gün aşırı demişti, bir de 1 saat temizlenmek yok demişti. Bir yerde okumuştum gerçi bunların hiçbiri işe yaramaz diyordu, spermler zaten ilk anda gidecekleri yere gidiyorlar, gerisi nafile, yatmak, kalkmamamak işe yaramazmış. Ama umut işte, biz elimizden geleni yapıyoruz.

Bir de sabah olursa çok iyi olurmuş, çünkü spermler sabah saatlerinde çok sağlıklı ve hareketli oluyormuş. (bizim için imkansız çünkü hem ben hem eşim çalışıyoruz, sabahları imkansız bizim için).. Haa bir de erkek ilişkiden 1 saat önce kahve içerse de spermleri hızlandırıyormuş bu

aslinda oleymis bende okumustum bi yerde ammann biz yapalimdaa

evet bu kahveyide yeni duydum ben yine gecenlerde burda biri yazmisti ilginc bnmkide cok kahve icior bakalim hayirlisi

Haaaa.. tamam.. çalışma vakti.. Kolay gelsin.. İyi haberlerini bekliyoruuzzzzzz hadi bakem....

:79:helloooooooooooo gunaydinn kzlarrrr kimse yok ama ben yine de yazim belki telepeati olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…